题目内容

【题目】阅读下面短文,根据短文内容判断句子正误。正确的涂"A",错误的涂"B"

Thinking of improving your Chinese this winterAihan School provides a 15-day course for 3500 RMB. We have a special 10% discount(打折)offer until the end of January 10th of 2020. Don't miss the great chance

Located in the heart of ChengduAihan School has been chosen the best Chinese school by students for several years. Since 2016 we have been helping foreign workers and students achieve their Chinese language goals. Our energetic team believe that anyone can learn Chinese. With experienced teachers and correct guidance, even the busiest person can find the time to make progress.

Considering joining Aihan school's friendly community

Free try out for the first two classes.

Contact(联系)angelina.lee@aihanschool.com or call 6403 8670.

1Aihan School is a good place to practice your English language skills.

2According to the passageyou simply pay 3150 RMB for the winter Chinese course by the end of January 10th of 2020.

3If you are busyit is difficult for you to improve your Chinese at Aihan School.

4You won't pay for anything unless you are satisfied(满意的)with the first two classes at Aihan School.

5If you want to contact usyou can e-mail or make a call.

【答案】

1B

2A

3B

4A

5A

【解析】

本文是爱汉学校的招生广告,针对想要提高汉语水平的人,介绍了时间、学费、地址、师资和联系方式等信息。

1推理判断题。根据“Thinking of improving your Chinese this winter?”可知,爱汉学校是提升汉语而不是英语的地方,该句表述错误,故填B

2推理判断题。根据文中“Aihan School provides a 15-day course for 3500 RMB. We have a special 10% discount offer until the end of January 10th of 2020.”可知,学费3500,但是在2020110日之前报名,可以优惠10%,即3150,该句表述正确,故填A

3细节理解题。根据文中“even the busiest person can find the time to make progress.”可知,即使是最忙的人也可以在爱汉学校取得进步,该句表述错误,故填B

4细节理解题。根据文中“Free try out for the first two classes.”可知,可以免费上前两节课,该句表述正确,故填A

5细节理解题。根据文中“Contact angelina.lee@aihanschool.com or call 6403 8670.”可知,可以电子邮件或者打电话联系,该句表述正确,故填A

练习册系列答案
相关题目

【题目】阅读短文,根据短文内容回答问题。

Maker Moment

Last year, Izzy Goldstein, 12, learned in science class that we can reduce air pollution by using natural energy sources, such as wind and solar power, instead of gasoline. This made her wonder what she and her schoolmates could do to help the environment. "Maybe if my school got a bike rack(架子),more kids would bike to school instead of depending on cars," Izzy told TIME for KidsRather than ask their school to buy a rack, Izzy and her friends decided to make a bike rack by themselves.

They came up with a design. They calculated how much wood they might need. They measured howlong the boards should be. They used power tools to cut them and put them together safely. And they didall this in their school's makerspace.

Makerspaces are workspaces where kids can learn to create objects using technology, engineering,art and design. These spaces often feature a mix of high-tech machines, such as 3D printers and robotickits(工具箱),and simple materials like clay and cardboard.

Izzy goes to the Harley School in New York. It is one of a growing number of schools across theUnited States with makerspaces. Makerspaces are largely inspired by Maker Faires(创客盛会),whichare events that give people a chance to share their creative projects. Each year, about 250,000 peopleattend the Maker Faires in San Mateo, California, and Queens, New York. Maker Faires have alsospread to countries around the world, including Egypt, France and Thailand.

Schools are introducing makerspaces to the curriculum(课程)because makerspaces give kids away to have ideas and build something from those ideas. Kima Enerson is a makerspace teacher atthe Harley School. But she says kids can become extraordinary makers in an ordinary classroom, too.In Harley's Lower School (pre-kindergarten to Grade 4), students learn about the basics of computersoftware. By third grade, they study coding and how electricity works. In sixth grade, they learn to safelyuse tools such as drills and saws. When students get to high school, Enerson shows them how to applytheir skills to solve global problems. "Throughout the process of designing, students are learning tocreate something to better the world," she says

1What did Izzy and her friends decide to make by themselves?

2What are makerspaces?

3How many people attend the Maker Faires in San Mateo and Queens each year?

4Why are schools introducing makerspaces to the curriculum?

5What can high school students learn in Enerson's class?

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网