题目内容

【题目】Hearst Castle

Hearst Castle is a park on the central California coast and a National Historical Landmark. It was designed by Julia Morgan for William Randolph Hearst from 1919 to 1947. In 1957, the owner donated the fortune to the state of California. Since that time it has been a state historic park where its large collection of art and antiques are open for public tours. Though it's far from any city centre, the site attracts about one million visitors every year.

Guided Tours

● Tour 1 is recommended for first-time visitors. It now includes the movie, Hearst Castle: Building the Dream.

● Tour 2 gives visitors a closer look at the main house's upper floors, Mr Hearst's private suite, the libraries, and the kitchen.

● Tour 3 looks at the Castle's North Wing, guest rooms and guest house Casa del Monte.

● Tour 4 includes the impressive gardens and grounds, the largest guest house, the wine basement, and the Hidden Terrace.

● The evening tour is a special tour that allows visitors to experience the castle at night as one of the Hearst's own visitors might have.

?

Ticket Prices

?

Tours

Adult

Aged 6-- 17

Tour 1

$24

$12

Tour 2, 3 or 4

$24

$12

Evening tour

?? $30

??? $15

?

Children under 6 are free when accompanied by a paying adult.

1Where is Hearst Castle?

2Who was the designer of Hearst Castle?

3What kind of park is Hearst Castle?

4If you are quite interested in wine, which tour will you choose?

5If a couple take Tour 1 with their 5-year old son, how much will they pay for the tickets?

【答案】

1It’s on the central California coast

2Julia Morgan

3It’s a state historic park where its large collection of art and antiques are open for public tours.

4Tour 4.

5$48

【解析】短文主要介绍了Hearst Castle的特色,以及去Hearst Castle旅游的线路,价格以及预订信息。

1根据短文开头的句子“Hearst Castle is a park on the central California coast and a National Historical Landmark.”可知,赫斯特城堡是加利福尼亚中部海岸的一个公园。故答案为It’s on the central California coast.??

2根据文中句子“It was designed by Julia Morgan for William Randolph Hearst from 1919 to 1947.”可知,它的设计者是朱莉娅·摩根,故答案为Julia Morgan.???

3根据文中句子“Since that time it has been a state historic park where its large collection of art and antiques are open for public tours.”可知,它是一个国家历史公园,那里有大量的艺术品和古董供公众参观。故答案为It’s a state historic park where its large collection of art and antiques are open for public tours.???

4根据文中信息“● Tour 4 includes the impressive gardens and grounds, the largest guest house, the wine basement, and the Hidden Terrace.”可知,对酒感兴趣,可选择第4条旅游线路,答案为Tour 4.

5根据表格中的信息“Tour 1Ticket Prices $24? Aged 6—17 $12”可知,成人票24美元一张,5岁的小孩是免费的,故共需支付48美元,答案为$48。

练习册系列答案
相关题目

【题目】Paper is one of the most important products ever invented by man. The invention of paper meant that more people could be educated because more books could be printed. Paper provided an important way to communicate with knowledge.

Paper was first made in China about 2,000 years ago. In Egypt and the West,paper was not very commonly used before the year 1400. Paper was not made in Southern Europe until about the year 1100. After that,the forestry countries of Canada,Sweden,Norway,Finland,and the United States became the most important in paper-making. Today Finland makes the best paper in the world. And it has the biggest paper industry in the world.

When we think of paper,we think of newspapers,books,letters,envelopes,and writing paper. So paper plays an important role in our lives.

Paper is very good for keeping you warm. Houses are often insulated (隔热) with paper. You perhaps have seen homeless men sleep on a large number of newspapers. They are insulating themselves from the cold. In Finland,in winter it is sometimes 40 degrees below zero. The farmers wear paper boots in the snow. Nothing could be warmer.

1What did the invention of paper mean?

A. It meant more people could be educated.

B. It meant more books could be printed.

C. It meant paper is one of the most important products.

2When was paper made in Southern Europe?

A. Before the year 2000.??? B. After the year 1400.??? C. After the year 1100.

3Which country makes the best paper?

A. Norway.??? B. Canada.??? C. Finland.

4What's the meaning of the sentence “Nothing could be warmer.”?

A. Books are warmer.??? B. Newspapers are warmer.??? C. Paper is the warmest.

5What's the main idea of the passage?

A. The invention of paper.??? B. The best paper.??? C. The uses of paper.

【题目】Zoos are hugely popular attractions for adults and children alike. But are they actually a good thing?

Those people who are against zoos, would argue that animals often suffer(遭受痛苦)physically and mentally by being enclosed. Even the best man-made environments can’t come close to matching the space, diversity(多样性), and freedom that animals have in their natural homes. This causes many zoo animals to become sick. Catching animals in the wild also causes much suffering by separating with dolphinh family. Some zoos make animals behave unnaturally. For example, ocean parks often force dolphins and whales to perform. These sea animals may die years earlier than their wild relatives.

On the other hand, by bringing people and animals together, zoos can educate the public about animal protection and encourage people to save animals and their homes. Some zoos provide a safe environment for animals which have been mistreated in circuses, or pets which have been given up and no longer wanted. Zoos also carry out important research into subjects like animal behavior and how to treat illness.

One of the most important modern functions of zoos is supporting international breeding(繁衍)programs, especially for endangered species(物种). In the wild, some of the species have difficulty in finding mates and breeding, and they might also be hurt or even killed by people. A good zoo will enable these species to live and breed in a safe environment. In addition, as numbers of some wild species drop, there is an increased danger of populations becoming too genetically(基因上) similar. Breeding programs provide a safeguard: zoo-bred animals can be put into the wild to increase genetic diversity.

However, those people who are against zoos say that many zoo-bred animals are not put back into the wild. A lot of animals are sold not only to other zoos but also to circuses in the US or wild parks in South Aften, these some people are willing to pay a lot of money for the chance to kill a helpless animal. Often, where animals are familiar with humans and have very little chance of escaping.

So, are zoos good for animals or not? Perhaps it all depends on how well zoos are managed, and the benefits of zoos can surely outweigh their harmful effects. However, it is understandable that many people believe enclosing animals for any reason is simply wrong.

1According to Paragraph 2, some sea animals may die earlier than wild relatives because _____.

A. they were born in the ocean park

B. they don’t have enough living space

C. they are forced to behave unnaturally

D. they suffer from family separation

2What is the main purpose of international breeding program?

A. To increase genetic diversity.

B. To protect mistreated animals.

C. To free enclosed animals.

D. To do research on animal behavior.

3What’s the author’s opinion for zoos?

A. He doubts the value of zoos.

B. He is a true supporter of all kinds of zoos.

C. He is against the idea of having zoos around.

D. He sees the importance of the zoo management.

【题目】六、任务型阅读

阅读下列短文,根据短文信息完成文后表格,每空一词。

What do you do when you come across a problem while doing your homework? Andy would take out his smart phone, open a special app and searched the problem. Answers soon appeared on the screen.

Nowadays, many students do homework with the help of the Internet like Andy. They search information online, use apps or discuss through social networks like QQ and WeChat.

“It’s convenient(方便的). You don’t have to wait or get a tutor(导师) on the spot(地点,场所),” Andy said. “You also learn by seeing how others work them out.”

It also improves students’ abilities , said John, another student. He said it’s especially true for new types of homework.

John’s Chinese teacher often asks students to give speeches on great authors. When it comes to John’s turn, he usually searches online, picks out certain stories and makes PowerPoint presentations.

“I’ve become skilled at finding information online and using Microsoft Office,” Wang said.

??? However, many students think this trend (趋势) also brings up problems. Some students just copy the answers online without thinking. They become lazy.

A head teacher in Andy and John’s school said that knowing how to use the Internet is important. The key is to have good self-control.

“No matter how difficult the problem is, think about it independently (独立地) first,” the teacher said. “Be sure to understand the reasons behind the answers, or you won’t make progress. If you don’t have confidence about your self-control, ask your parents for help.”

Getting Help on Screen

The phenomenon(现象)

Many students do homework with the help of the? 1. They use apps or 2 networks.

Two 3

When meeting a problem with homework, Andy would turn to his 4 and search.

John usually searches for information and 5 certain stories and makes PowerPoint presentations when he is asked to give a 6.

Opinions from students on this phenomenon

Some think it convenient and can 7 students’ abilities.

Many think it makes students 8 when they just copy.

Opinions from teachers

Having good self-control is the 9.

No 10 will be made unless students understand the reasons behind the answers.

If students aren’t confident about their self-control, they should turn to parents for help.

?

?

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网