题目内容

When I heard the missing plane damaged(坠毁) in the sea near Australia and no one was alive,I couldn’t help .

A. cry B. to cry

C. cried D. crying

D 【解析】句意:当我听到失踪飞机坠毁在澳大利亚附近海域, 没有人还活着的时候, 我忍不住哭了。cry动词,哭;根据句型can’t help doing忍不住做某事,可知动词使用v-ing。故选:D。
练习册系列答案
相关题目

Do you hope to do a lot of homework every evening? Are you interested in your classes? Who do you want to teach you? Maybe you have lots of questions in your mind before school starts.

Well, I want to give you some good advice (建议) on these problems.

First, keep calm (冷静的). Don't worry about all the questions you have. Put your heart into learning, and you can find something you are interested in. Do it actively.

Second, try your best to finish your homework quickly. Don't spend a lot of time on it. Do more reading or writing in English. Think about the problems you have and solve them at once.Don't stay up late (熬夜), or you can't study well the next day.

Third, think of something instead of (而不是) copying or repeating(重复). If you can remember the words in your way, you can tell your teachers you don't like the way of copying them again and again. Be sure you can pass the test. I think your teachers will agree with you. And they can give you something interesting to do.

School is really a good place for you to learn. Believe in (相信) your teachers and yourself. You are the best one and you can do everything well.

1.The writer writes the passage to _______.

A. give students some good ways of learning

B. ask students not to listen to their teachers

C. ask students not to do their homework

D. tell students what a good teacher is

2.What does the writer tell students to do about their homework?

A. They should spend a lot of time on it.

B. They should stay up late doing it.

C. They should do more reading or writing in English.

D. They should have boring work to do.

3.What's the third piece of advice about?

A. How to get on with friends.

B. How to get high grades.

C. What kind of schoolwork is better for students.

D. How to finish the homework in a short time.

4.According to the passage, students should believe in _______.

A. themselves and their teachers

B. themselves and their parents

C. their parents and teachers

D. themselves and their classmates

1.A 2.C 3.C 4.A 【解析】试题分析:在开始上学之前,学生们总是有很多的担心,很多的问题,本文中的作者针对学生们遇到的这些问题给了我们一些好的建议,并鼓励学生们要相信自己,相信老师,一定能把每件事都做好。 1. 2. 3. 4.

Parents can be very important teachers in our lives. However, they are not always the best teachers. Parents may be too close to their children emotionally (感情上). Sometimes they can only see their children through the eyes of a protector. For example, a teacher might see a trip to a big city as a valuable experience. However, it might seem too dangerous to a parent.

Another problem is that parents may expect their children’s interests to be similar to their own. If they love science, they may try to force (强迫) their child to love science too. But what if (要是……又怎样) their child’s true love is art, or writing, or car repair?

Parents usually want to pass on their values to their children. But should children always believe what their parents do? When children are young, they believe that their parents are always right. But when they get older, they will have different ways of thinking.

The most important thing to realize is that we all have many teachers in our lives. Our parents teach us, our teachers teach us, and our friends teach us. Books and newspapers and televisions also teach us. All of them are valuable.

1. ________ might see a trip to a big city as a valuable experience, according to the passage.

A. A parent

B. A teacher

C. Either a teacher or a parent

D. Neither a teacher nor a parent

2.Parents may hope that their children have the same ________ as their own, according to the passage.

A. looks B. interests

C. habits D. jobs in the future

3.The underlined phrase “pass on” in the 4th paragraph means “________” .

A. 路过 B. 继承 C. 传递 D. 领悟

4.When children get older, they ________.

A. don’t believe their parents any more

B. should always believe what their parents do

C. believe that their parents are always right

D. begin to have their own ways of thinking

5.What is the best title of the passage?

A. Never grow up!

B. Believe your parents forever.

C. Are parents always the best teachers?

D. How many teachers can we have in our lives?

1.B 2.B 3.C 4.D 5.C 【解析】 试题分析:短文大意:父母会是我们生活中很重要的老师,但是他们不是最好的老师。父母可以在感情上靠近孩子,有时他们只能从一位保护者的眼光看着孩子。另外,父母可能期待孩子的兴趣与他们的近似。父母通常想把自己的价值传递给孩子。小时候,孩子相信父母总是对的,当他们长大了,他们就会有不同的观点。我们都得意识到,在我们生活中我...

Tom is a lovely boy. He likes wearing nice shoes. But his parents don’t have much money to buy more shoes for him. So he often goes to look at the shoes in shops. One day, Tom stops in front of the shop and looks at the shoes again. He feels happy, because the pair of shoes is still there. Looking down at his old shoes, he feels sorry for himself. He really wants to have them for his birthday.

He sadly walks away. He knows very well his family has little money. He plans not to go home at once , because now he looks sad and his mother will notice(注意) it. So he goes to the park and sits on the grass. There he sees a boy moving(移动) a wheelchair(轮椅)with his hands . Tom looks at the boy and is very surprised(吃惊). The boy has no feet! He looks at his own feet. “No shoes is much better than no feet”, he thinks. There is no reason for him to feel so sorry and sad. He goes away and smiles, thinking he is happier than many kids.

1.Tom passes the shop ______.

A. on foot B. by bike C. in a wheelchair D. by bus

2.Tom stops in front of the shop because he wants to ______ .

A. buy the shoes B. look at the shoes he likes

C. buy a pair for his mother D. get something for his birthday

3.Why does Tom go to the park? Because ______.

A. his mum is waiting for him there

B. he wants to play there

C. he wants to meet a boy with no feet

D. he doesn’t want his mother to know he is sad

4.Why is Tom happy at last?

A. He thinks feet are more important than shoes.

B. He thinks his mother will buy shoes for him.

C. He thinks shoes are very cheap.

D. He thinks the boy without feet can play with him.

5.From the story we can know that Tom ______ .

A. like old shoes very much B. loves his mother very much

C. likes to play in the park D. has no feet

1.A 2.B 3.D 4.A 5.B 【解析】本文讲述了汤姆因为家里穷,买不起商店里他喜欢的鞋。于是他每天放学回家路过那家商店,看他喜欢的鞋。他感到难过。当他看见一个没有脚的男孩时,他意识到没有鞋比没有脚好多了。于是他不再伤心。 1.A 推理判断题。根据He sadly walks away.“他走开了”可知汤姆步行经过那家商店,故选A。 2.B ...

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网