题目内容

—Can you come to help me study math this Saturday?

—I'm afraid not. Let's make it ______ day.

A. another B. other C. each D. every

A 【解析】句意:——这个星期六你能来帮我学数学吗?——我恐怕不能,让我们改天吧。A. another 另一个,接名词单数; B. other 另外的,接名词复数; C. each 每一个; D. every每一个;根据 day,排除B;根据 this Saturday和I'm afraid not可知是另外一天;故选A
练习册系列答案
相关题目

从方框中选择适当的词并用其正确形式,使短文完整、通顺。每空只填一词(有两词

多余)

cup, happy, so, which, the ,good , think, but, they, be, fail, teach

A group of classmates got together to visit their old teacher. These classmates all had good

jobs and made lots of money. They talked 1.. The teacher asked them the difficulty they

had had. Then their talk soon turned to talking about the stress (d压力) in work and life, The

teacher went to 2. kitchen and came back with a large pot of coffee and many 3. ---

china ones, plastic ones and glass ones. Some are plain looking, some are expensive and some

are lovely. The teacher told them to help 4. to the coffee.

When all the students had a cup of coffee in hand, the teacher said,“ Can you notice that all

of you took nice-looking expensive cups, leaving behind the plain and cheap ones? You want

only the 5. for yourselves, and it is the source of your problems.”

“What all of you really wanted was coffee, not the cup, 6. you went for the best cups

and then began looking at each other’s cups.”

“Now 7. about this; life is the coffee, and the jobs, money and position in society

8. the cups. They are just tools to hold, and do not change the life. Sometimes, by caring only

about the cups, we 9. to enjoy the coffee. 10. don’t let the cups drive you, and enjoy

the coffee instead.”

1.happily 2.the 3.cups 4.themselves 5.best 6.but 7.think 8.are 9.fail 10.So 【解析】文章讲诉了一些学生去看老师,他们都很成功,但是也有压力,老师告诉他们,生活就像咖啡,工作,金钱和职位就像杯子的道理。 1.句意:他们高兴地谈论。根据These classma...

One afternoon, Mrs. Smith decided to visit her friend Mrs. Green. Mrs. Green lived in a nice house with a large garden in the countryside. Mrs. Smith took her dog with her. While the women were having coffee outside the house, the dog was running around in the garden. The two friends were surprised when the dog appeared with a dead rabbit in his mouth. Mrs. Green began to feel sick because she knew that her neighbor kept rabbits in a hutch (兔窝) in his garden. As the dog and the rabbit were both covered with dirt, the woman took the rabbit and carefully cleaned it in the bathroom. When it got dark, they went quietly into the neighbor's garden and put the dead rabbit into the hutch.

The next afternoon, Mrs. Green's neighbor found her in the garden with the dead rabbit. She walked to the neighbor and she felt very afraid. Because she knew she did something wrong. “You know what?” her neighbor said. “Yesterday morning I found one of my rabbits dead in the hutch. So I put it in the ground in the garden and this morning, it's back to the hutch! I'm going to take it to a right pet cemetery (墓地).” he said secretly.

1.Who was the owner of the dog?

A. Mrs. Smith B. Mrs. Green C. Mrs. Smith's neighbor D. Mrs. Green's neighbor

2.Why were Mrs. Smith and Mrs. Green very surprised?

A. Because they found the dog killed the rabbit.

B. Because they found the dog caught a rabbit.

C. Because they couldn't find the dog.

D. Because they thought the dog killed the rabbit.

3.Where did Mrs. Smith and Mrs. Green put the dead rabbit?

A. In their garden. B. In the hutch. C. In the bathroom. D. In the countryside.

4.From the story, we know that Mrs. Smith and Mrs. Green were not______.

A. clever B. kind C. honest D. outgoing

1.A 2.D 3.B 4.C 【解析】文章讲述了史密斯家的狗和一个死兔子的故事。 1.根据Mrs. Smith took her dog with her可知,狗的主人是史密斯夫人;故选A 2.根据The two friends were surprised when the dog appeared with a dead rabbit in his mou...

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网