题目内容

【题目】II. 从下列方框中选出恰当的句子,完成对话。每个句子只用一次。

A: Do you have an English book?

B: 1

A: Let's read it.

B: 2

A: Well, let's play computer games.

B: That sounds great. But3

A: It's in my bedroom.

B: 4

A: Yes, I do.

B: Where are they?

A: 5

【答案】

1B

2D

3E

4A

5C

【解析】

1根据后文Let's read it.可知这里需要做肯定回答,故选B。

2根据后文的另一建议Well, let's play computer games.可见对方并不同意读书这件事情,故选D。

3根据答句It's in my bedroom.可知,这里问电脑在哪里故选E。

4根据后文答句Yes, I do.可知这里需要一个由Do 引导的一般疑问句,故选A。

5根据上文Where are they?可知这里需要用表示地方的句子回答,故选C。

练习册系列答案
相关题目

【题目】阅读理解。

Have you heard about "Survival Holidays"? It is for children to go into the lonely place for exciting activities. Now about 1,100 companies are allowed to take children into the great outdoors without their parents.

The reason why people like "Survival Holidays" is that they think being close to nature is good for children. Many children in big cities spend all time watching TV and playing computer games. "Survival Holidays" gives them an important change.

Is "Survival Holidays" a wonderful idea? Maybe it is. Children need more free time to play. They need to be left on their own, without adults disturbing(干扰) them. Parents care too much about their children. They like to see the children being busy with activities that are controlled(控制) by adults, which causes many problems. Children don't know what to do when they are in danger. Even something like crossing a small river seems to be a hard challenge. Children are not comfortable with danger. Even slight danger like getting their feet wet or falling down seems very terrible to them.

Many people think the survival activities are good for children. Even years later, they will still remember what they have learned. Some have learned to stay calm in dangerous times. Some have learned how to keep safe. Others have learned how to work in a team. All these skills will help them a lot in their lives.

【1】What is "Survival Holidays" according to the passage?A.It is summer holidays.B.It is winter holidays.C.It is a kind of holidays to escape from danger.D.It is a holiday to go into the lonely place for exciting activities.

【2】Which children may take part in "Survival Holidays"?A.Poor children.B.Rich children.C.Children from cities.D.Children from the countryside.

【3】What's the main idea of the last paragraph?A.The reasons people dislike "Survival Holidays".B.The advantages of "Survival Holidays".C.The disadvantages of "Survival Holidays".D.The suggestions of taking part in "Survival Holidays".

【4】In a "Survival Holidays" children can learn the following except .A.how to get good gradesB.how to stay calm in different timesC.how to keep safe when they meet dangerD.how to work in a team

【5】Which of the following is TRUE according to the passage?A.No companies can hold "Survival Holidays".B.Parents can take part in "Survival Holidays" with their children.C.Parents like to keep their children busy with activities controlled by adults.D.Children don't listen to their parents any more after "Survival Holidays".

【题目】Tomorrow is Garfield’s birthday. He first appeared(出现) in a comic strip on June 19, 1978. Garfield is well known all over the world. Lots of Garfield books have been turned into 26 languages. Garfield products are sold in 69 countries.

Jim Davis is Garfield’s creator. Jim was born on July 28, 1945 in Indiana. He grew up on a farm where his dad raised (饲养)cows. Jim and his brother Dave helped with the farm work. They had 25 cats. Their room always made sure there was plenty of food for the cats.

As a boy, Jim was in poor health. When he had to spend time resting, he drew pictures. He added words to his pictures to make them funny.

After college Jim worked a few years at an advertising company. In 1969, he got a job to help a cartoonist. Jim noticed that there were many comic strips about dogs but few about cats. He thought that was strange since the world is full of cat lovers.

He remembered the 25 farm cats he grew up with. They gave him ideas for a cat comic strip. In the comic strip. Garfield became the central character in daily difficult experiences with Jon, his owner, and other characters.Heis lazy, funny and hungry.

Jim Davis has received many awards for his work. Twice he was given the Best Humor Strip Cartoonist of the Year Award. He has won four Emmys(艾美奖)and other honors.

1How old was Jim when Garfield first appeared in a comic strip?

A. 33.B. 26.C. 25.D. 24.

2Who does the underlined word “He” refer to in the fifth paragraph?

A. Jim.B. Jon.C. Dave.D. Garfield.

3According to the passage, which of the following is TRUE?

A. Jim Davis created Garfield with the help of his brother.

B. Garfield products are available in all countries of the world.

C. The cats his family raised made no contributions to his creation.

D. There were few comic strips about cats until Jim crated Garfield.

4The writer’s main purpose of writing the passage is _________.

A. to tell us to watch more comic strips

B. to show us how to become a cartoonist

C. to introduce some information about Jim Davis

D. to prove Garfield the most popular cartoon character

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网