题目内容

Ms Li will tell us something about her trip to America when she _____ back.

A. came B. is coming C. comes D. will come

C 【解析】句意:李女士回来时会给我们讲讲她的美国之行。当主句是一般将来时态时,when引导的时间状语从句用一般现在时态表示,故答案为C。
练习册系列答案
相关题目

Do you have hard rubbish? WM Rubbish Management Service Company collects it twice a year for free from each family. Below are some guidelines about our hard rubbish collection service.

What can/cannot be collected as hard rubbish:

●We collect clothes, floor covering, wooden doors and furniture(家具).

●TVs, fridges, building materials, glass, car parts, green waste, paints and chemicals, etc. can’t be collected.

Booking your hard rubbish collection:

We have weekly collections of hard rubbish. You can book your collection when it suits you.

Call us on 9298 8000 between 8 am and 5 pm Monday to Friday.

Putting your hard rubbish out:

Make sure you place your hard rubbish out of your house, e.g. in your front yard(院子) before the collection day. If not, you cannot look the collection again.

……………………………………………………………………………

If you would like to read more information on hard rubbish collection, you can visit www.wmrubbishmanagement.com.

If you have advice on hard rubbish collection, please contact us on 5518 3555 or visit us at 511 Burwood Highway.

1.The company offers free hard rubbish collection service for each family _____.

A. once a week B. twice a year

C. three times a year D. once a month

2.What can be collected as hard rubbish?

A. Glass. B. Fridges. C. Clothes. D. Chemicals.

3.Before the collection day, you have to _____.

A. put at your hard rubbish into a box

B. call 5518 3555 to book the collection

C. put the hard rubbish out of your house

D. fill in the form on the company’s website

1.B 2.C 3.C 【解析】【主旨大意】本文是一篇说明文,介绍的是某公司的垃圾回收业务,包括回收什么种类的垃圾,怎样联系公司以及把垃圾放在什么地方等信息。 1.B细节理解题。题干意为:该公司为每个家庭免费回收垃圾。根据第一段第二句“WM Rubbish Management Service Company collects it twice a year for fre...

Can you write down a Chinese word being read to you? Sometimes it can be difficult when you find the word is not included in most dictionaries.

Lu Jialei, 14, from Hangzhou Foreign Language School, won the CCTV Chinese Character (汉字) Spelling Contest on Oct 18th, 2013. About 160 people competed. The host read a word to the contestant, explained its meaning and gave sample sentences. The contestant was required to write down the word.

Winning the contest was a “surprise” to Lu. “I was not the smartest one,” she said. “But I paid attention to details.” To prepare for the contest, she and her teammates studied the Modern Chinese Dictionary for 10 days. There are more than 56,000 entries (词条) including characters, words and phrases in it. She also had a secret weapon. She studied how Chinese characters were formed.

“When others paid attention to the plot of a story, she looked at how authors use words and sentences to express themselves,” said Su Yunsheng, Lu’s Chinese teacher. Su is happy to see students like Lu find the beauty of Chinese language.

“Besides using something Chinese and having Chinese traditional festivals, learning to write Chinese characters is also an important part of inheriting (传承) Chinese culture,” said Su.

1.Lu Jialei was born in ________.

A. 1997    B. 1999    C. 2001    D. 2002

2. Lu Jialei studied the Modern Chinese Dictionary ________ for the contest.

A. for more than one week     B. as long as one week

C. for more than half a month     D. as long as half a month

3.The contestant was required to write down the word ________.

A. after the contestant read the word to the host

B. before the host read the word to the contestant

C. after the host explained its meaning and gave sample sentences

D. before the contestant explained its meaning and gave sample sentences

4.Lu Jialei’s secret weapon was that ________.

A. she paid attention to details

B. she was the smartest contestant

C. she found the beauty of Chinese language

D. she studied how Chinese characters were formed

5.From the passage we can infer ________ isn’t an important part of inheriting Chinese culture.

A. trying to write Chinese characters

B. using chopsticks when having meals

C. giving and receiving presents at Christmas

D. spending the Spring Festival with families

1.B 2.A 3.C 4.D 5.C 【解析】 试题分析:这篇短文主要讲述了2013年10月18日,CCTV汉字拼写竞赛,160人参加比赛,主持人向竞赛者说一个词并解释其意思和句子的范例,竞赛者要求写下这个词,其中Lu Jialei一个杭州外国语学校14岁的孩子,取得了冠军。 1.推理判断题。根据文中第二段Lu Jialei14岁,2013年10月18...

One noon, a rich woman goes to visit a poor __________ happy family. When she is about to knock at the door, she __________ someone speaking in the room. A little girl said, “Would you like some beef today?” _________ girl said, “No. I would like some chicken.” _________ the words, the woman knocks at the door and goes into the room. She finds them sitting at a _________. To her ________ , there are only some pieces of thin and dry bread, two cold potatoes and a cup of water on the table. The woman asks them _________ it is. They say they imagine(想象) that, __________ poor food becomes many kinds of delicious(美味的) food.

One girl said, “When you _________it as a cake, the bread will be very tasty.”

Another girl said, “If you think bread is ice cream, it will be more delicious.”

When the woman leaves the family, she has a better understanding(理解) of _________ . Where is the happiness in our life? It is in our heart.

1.A. but B. and C. so D. then

2.A. sees B. looks C. hears D. sounds

3.A. One B. Other C. The D. Another

4.A. Following B. Reading C. Taking D. Noticing

5.A. window B. desk C. chair D. table

6.A. interest B. surprise(惊讶) C. excitement(兴奋) D. happiness

7.A. what B. where C. that D. when

8.A. and B. because C. so D. but

9.A. think about B. think of C. look up D. look at

10.A. life B. money C. happiness D. family

1.A 2.C 3.D 4.A 5.D 6.B 7.A 8.C 9.B 10.C 【解析】文章通过一个贵夫人拜访一个贫穷的家庭的故事,来告诉人们其实幸福在我们自己心里。 1.句意:一个贵夫人拜访一个贫穷但是幸福的家庭。A. but 但是; B. and 和; C. so 因此; D. then那么;根据poor 和happy两个词的...

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网