题目内容

【题目】用方框中所给单词的适当形式填空,每词限用一次。

die against exhibition quiet twelve

1The little boy is crying sadly because his dog_________ this morning.

2Mike went out of the room_________ when he saw his father was sleeping.

3There will be a photo_________ of our old city in the museum this Sunday.

4Don’t eat in the library. It’s_________ the rule.

5December is the_________ month of the year.

【答案】

1died

2quietly

3exhibition

4against

5twelfth

【解析】

1句意:这个小男孩哭得很伤心,因为他的狗今天早上死了。

根据“The little boy is crying”可知他哭了,结合“this morning”可知是一般过去时,结合所给选项,可推测出此处是“died”,故答案为died

2句意:迈克看到他父亲正在睡觉,就悄悄地走出了房间。

根据“he saw his father was sleeping.”可知迈克看到他父亲正在睡觉,结合“went out of the room”可知缺副词修饰动词,结合所给选项,可推测出此处是“quietly”,故答案为quietly

3句意:本周日博物馆将举办我们老城区的图片展。

根据“a photo”可知缺名词单数,结合所给选项,可推测出此处是“exhibition”,故答案为exhibition

4句意:不要在图书馆吃东西。这是违反规定的。

根据“Don’t eat in the library”可知不要在图书馆吃东西,结合所给选项,可推测出此处是“违反”,故答案为against

5句意:十二月是一年中的第十二个月。

根据“December ”可知十二月,结合所给选项,可推测出此处是一年中的第十二个月,所以用序数词,故答案为twelfth

练习册系列答案
相关题目

【题目】 On January 27, in order to win the new pneumonia Resistance War (抗击新型肺炎战), the Ministry of Education issued (教育部公布) a notice on putting off the start time of school in spring 2020. It was said that school should not start before March. The exact start time of school will depend on situations and further notices.

However, many parents are very worried that putting off the start of school may affect (影响) children's studies. If they have such a long winter vacation, children will not learn any knowledge, read books or study at all. They may forget what they have learned before. Staying at home for a long time will make them keep eating, sleeping and playing, which seriously affect their physical and mental health.

In short, the close of school influences learning and develops bad habits, so how should we avoid these problems? Local education departments have also issued a notice, that is, to organize online teaching and create a network platform (平台), where some courses will be shown every day, and online teaching will be given by excellent teachers of the subject, and students can learn at home through computers or mobile network.

It should be said that such a method is very good. It can not only keep students indoors and not worry about the infection (感染) of the disease, but also make them study at home, improve their learning ability, and truly achieve "no suspension of classes". Both the platform itself and the recorded lesson resources are more useful, and are welcomed by parents and teachers.

Of course, except for learning at home, it is also needed to teach children about health knowledge, especially how to keep away from touching virus and other knowledge popularization; at the same time, it is also needed for children to do some physical exercises or some games, which is good for physical health at home.

1Parents worried about putting off the start time of school because _______.

A.children may be infected by virusB.they don't like the idea of online learning

C.children's study may be affectedD.parents have no time to look after children

2Except for learning at home, what is also needed according to the writer?

A.To keep playing online games.B.To keep touching different people.

C.To do some physical exercises outside.D.To teach children about health knowledge.

3The underlined word "suspension" in Paragraph 4 probably means _______.

A.planB.stopC.growthD.change

4Which is TRUE according to the passage?

A.Students would rather go to school.

B.Online teaching will help students study.

C.Parents believe children can teach themselves.

D.Local education departments didn't organize online teaching.

5What's the best title for this passage?

A.A Special Way to Learn at Home.B.A New War with a New Chance.

C.A Way to Keep Mentally Healthy.D.A Method to Make Parents Worried.

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网