题目内容

【题目】Complete the sentences according to the given phonetic symbols(根据音标完成句子):

1All the ________ /kru:/ members on the plane were from Thailand.

2We hate to see birds in the ________ /keid/.

3Can you ________ /'f/ your seat to the old lady, sir?

4The boy was too upset to say a ________ /’singl/ word.

5A ________ /trp/ is used for catching animals and people.

6Can you dive 50 meters ________ /b’l/ sea?

7The ________ /'vl/ has attracted millions of tourists since 2011.

【答案】

1crew

2cage

3offer

4single

5trap

6below

7valley

【解析】

1句意:飞机上所有的乘务员都来自泰国。

crew音标/kru:/,意为“(飞机上)乘务员”,名词作定语,crew members全体乘务员。故答案为crew

2句意:我们讨厌在鸟笼里看到鸟。

cage音标/keid/,意为“笼子”,名词;in the cage在笼子里,介词短语。故答案为cage

3句意:先生,您能把您的座位让给老太太吗?

can是情态动词,后接动词原形。offer音标/'f/,意为“提供”,动词;offer sth to sb. 为某人主动提供某物,固定结构。故答案为offer

4句意:那男孩心烦意乱,一个字也说不出来。

single音标/sgl/,意为“单个的”,形容词作定语,a single word一个字。故答案为single

5句意:陷阱是用来捕捉动物和人的。

a一个,修饰可数名词单数;trap音标/trp/,意为“陷阱”,名词,符合句意。故答案为trap

6句意:你能潜到大海50米以下吗?

below音标/bl/,意为“在……下面”,介词;below sea海下。故答案为below

7句意:自2011年以来,山谷吸引了数百万游客。

valley音标/'vl/,意为“山谷”,单数名词作主语,符合句意。故答案为valley

练习册系列答案
相关题目

【题目】 The teacher stood before his class of 30 students and was going to hand out the final exam papers. “I know how hard you have all worked to get ready for this test.” he said. “And because I know you are all able to understand these questions. I am ready to offer a B to anyone who would prefer not to take the test.’’

A number of students jumped up to thank the teacher and left the classroom. The teacher looked at the rest students and said. “Does anyone else want to get a B? This is your last chance. ”Two more students decided to go. Seven students stayed. The teacher then handed out the papers. There were only three sentences on the paper Congratulations! You have received an A in this class. Keep believing in yourself.

I never had a teacher who gave a test like that, but I think that it is a test that any teacher could and should give. Students who do not have confidence in what they have learned are B students at most.

The same is true for students in real life. The A students are those who believe in what they are doing because they have learned from both successes and failures. They have learned life’s lessons whether from school education or from events in their lives, and have become better people. Scientists say that by the age of eight, 80% of what we believe about ourselves has already been formed. You are a big kid now and you realize that you have some limits(局限). However, there is nothing you can’t do or learn to be. Sir Edmund Hillary, the first person to reach the top of Mount Qomolangma (珠穆朗玛峰)said, “We do not conquer the mountain, but ourselves.”

1Some students left the classroom because_____ .

A.they knew the teacher didn’t like them to take the test

B.they were allowed to take another easier exam later on

C.they were happy with the grade the teacher would give them

D.they thought the exam was so easy that they needn’t have a try

2The teacher gave the rest students an A because______ .

A.they answered all the questions in the exam correctly

B.they believed themselves in what they had learned

C.they did really very well in the exam

D.they had been working hard for each exam

3The underlined word “conquer’’ means ______ in the passage.

A.发现B.控制C.探索D.征服

4What does the writer want to tell us in the passage?

A.To know what our limits areB.To learn to believe in ourselves

C.To receive school educationD.To1earn from B students

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网