题目内容
4.AKitty and Daniel want all their classmates to go for a day out with Betty before she goes back to the USA.They are planning their trip now.Take a look at their plan.
| Time Place Activity 7:30a.m.Sunshine Underground Station Meet everyone by underground 8:30a.m-9:00a.m.Tian'anmen Square See the biggest city square on foot in the world. 9:30a.m.---12:30p.m.The Palace Museum visit the museum on foot 1:30p.m.-4:30p.m.Beihai Park Visit the garden and row by bus boats 4:45p.m---6:30p.m.Wangfujing Street Go shopping by underground Sunshine Town |
A.At 7:30a.m.B.At 8:30a.m.
C.At 1:30p.m.D.At 4:45p.m.
42.How long will they stay in Beihai Park?D
A.Half an hour.B.One hour.
C.Two and a half hours.D.Three hours.
43.How are they going to Sunshine Town?D
A.By B.On foot
C.By car D.By underground.
分析 文章大意:这是一篇日常生活类阅读,主要介绍基蒂和丹尼尔想让所有的同学在贝蒂回美国前和她一起出去玩一天.他们正在计划他们的旅行.计划中包括时间、地点、出行方式和具体的活动.
解答 41.答案:B.细节理解题.根据表格第二行8:30a.m-9:00a.m.Tian'anmen Square上午八点半-上午九点,天安门广场.可知,应该是上午八点半去天安门广场.选B.
42.答案:D.细节理解题.根据表格第四行1:30p.m.-4:30p.m.Beihai Park 下午一点半--下午四点半,北海公园.可知在北海公园呆三个小时.选D.
43.答案:D.细节理解题.根据最后两句by underground.Sunshine Town乘地铁.阳光城.可知,是乘地铁去,选D.
点评 阅读题型,要注重句子与句子之间、段落与段落之间逻辑关系以及对篇章的整体理解.根据所给问题选择正确选项完成试题.
练习册系列答案
相关题目
15.The students often gets to school _____.( )
| A. | by a bus | B. | by the bus | C. | by bus |
12.-I will visit my grandparents in the countryside as soon as I _________ free.
-great!Your grandparents must be very happy.( )
-great!Your grandparents must be very happy.( )
| A. | am | B. | be | C. | was | D. | will be |
19.-It rained all day.We can't run outside today.
-_________ terrible weather!I can't stand it.( )
-_________ terrible weather!I can't stand it.( )
| A. | How | B. | What | C. | What a | D. | What an |
2.
Learn to share(分享)
One day,while I was sitting in my car in a parking area,I noticed a young boy in front
of my car."What is the boy doing?"I asked myself and looked closely."Oh,he is(61)pickingup a coin from the ground."When he (62)stoodup,we saw each other (63)clearly,He was not (64)older than ten and was wearing one blue glove(手套) and One
brown glove.His coat( was too (65)smallfor him.
As he walked away,I saw his (66)shoes,which were too old to wear,I rolled down my
window and called him over.
1asked him if he (67)neededsome money.He replied,"No.That's okay."
The parking area was wet,1could tell that his (68)feetwere cold because he kept
moving his weight from one foot lo the other,
"Please,"1held Out a five-dollar bill(钞票)."It's not much,but when the money is
shared,it is much more (69)useful."I said.
He look off one of his gloves and took the money from my hand.His small hand was red
and cold.
He smiled and went away after saying"Thank you!"to me.That smile made me (70)feelw
arm in the cold winter.
| old,shoe,stand,foot,pick,small,feel,clear,need,use |
One day,while I was sitting in my car in a parking area,I noticed a young boy in front
of my car."What is the boy doing?"I asked myself and looked closely."Oh,he is(61)pickingup a coin from the ground."When he (62)stoodup,we saw each other (63)clearly,He was not (64)older than ten and was wearing one blue glove(手套) and One
brown glove.His coat( was too (65)smallfor him.
As he walked away,I saw his (66)shoes,which were too old to wear,I rolled down my
window and called him over.
1asked him if he (67)neededsome money.He replied,"No.That's okay."
The parking area was wet,1could tell that his (68)feetwere cold because he kept
moving his weight from one foot lo the other,
"Please,"1held Out a five-dollar bill(钞票)."It's not much,but when the money is
shared,it is much more (69)useful."I said.
He look off one of his gloves and took the money from my hand.His small hand was red
and cold.
He smiled and went away after saying"Thank you!"to me.That smile made me (70)feelw
arm in the cold winter.