题目内容

—How is it from your school to home? —It’s only .

A. far; a ten-minutes walk B. long; ten minutes’ walk

C. far; ten minutes’ walk D. long; a ten-minute walk

C 【解析】句意:——从学校到家有多远?——步行只有十分钟的路程。问句问距离多远用how far,回答:走路只要十分钟。作定语修饰名词walk,用形容词ten-minute或名词所有格ten minutes’,故选C。
练习册系列答案
相关题目

I am Alice. My sister and I spent our last summer holidays with our uncle who is a geologist (地质学家) and loves to collect stones.

One day he bought us two backpacks and asked us to go to the mountain with him. We walked the whole day. Every now and then he put stones in our backpacks. To our surprise, he also took some stones out from them. But we thought he had just found better stones.

When we returned to the house, we were very tired. The backpacks were so heavy that we felt relief (轻松)when we took them off. Yet our uncle’s backpack was half empty.

"Why did you give us so many stones?” we asked.

"I didn’t. You did." he said. “You didn't know it, but I gave you a little attitude(态度) test today. I listened to every word you said. Whenever you were complaining (抱怨) , I added a stone to your backpacks. whenever you talked about something with positive (积极的) thinking, I took out a stone. And now look at your backpacks."

Our backpacks were full of stones.

“Your negative( 消极的) thoughts are just like stones. You carry them in your mind just like those stones in your backpacks. The mote negative thoughts you have, the heavier your mind will be.” said our uncle.

With great love, our uncle taught us one of the most important lessons it life—the power of the attitude.

1.Alice's uncle likes to _______.

A. collect coins B. collect stones C. collect stamps D. collect books

2.When Alice's uncle took out some stones from her backpack, she thought ________.

A. she said too many words B. her uncle had found better stones

C. her uncle wanted her to feel a sense of relief D. she talked about something with positive thinking

3.Alice's and her sister's backpacks were full of stones because they ______

A. complained (抱怨) too much on the way B. were hard working

C. enjoyed collecting stones very much D. chose wrong backpacks to carry the stones

4. The underlined word "them" refers to "______" in the passage.

A. the stones B. the backpacks C. the positive thoughts t. tue negative thoughts

5.The writer wrote this passage to encourage us to _______

A. be pleased to take others' advice B. have a positive attitude towards life

C. make a plan before doing something D. help people in trouble

1.B 2.B 3.A 4.D 5.B 【解析】 试题这篇短文主要介绍了作者的叔叔在步行中在作者抱怨时向他的背包中放入石头,当作者有积极想法时取出石头,使作者认识到消极的思想越多,心里负担就越重。 1. 2. 3. 4.them in your mind just like those stones in your backpacks.你...

根据短文内容及首字母提示,填写所缺单词,使短文意思完整。每空限填一词。

How do we know the time? A clock, a watch or a cell phone can help us. However many years ago there were no clocks and knowing the time was not so easy. Over the centuries people have developed different w1.of telling the time.

About 5,500 years ago, the Egyptians i2.the sun clock. This was a tall stone structure. Its shadow (影子)showed the movement of the s3.they were able to determine(测定)midday.

About 3,500 years ago,the Egyptians made a sundial. It was smaller than the sun clock and could measure (测量)the time for half a day. On c4.days or at night it was impossible to tell the time with a sun clock or a sundial.

Water clocks were the f5.clocks not to use the sun. The idea is simple. Water flows(流动) from one container(容器)to another. When the water reaches a certain l 6. it moves a lever (控制杆)and this shows the hours. The Egyptians used water clocks about 3,400 years ago. These clocks were popular in the Middle East and China but they f7.

o keep accurate(精确的)time.

In the 13th century. the mechanical clock was invented. This was more accurate, b8.was expensive to make. Over the next few centuries it was developed. For example, springs(发条)were added around 1500. This i9.accuracy and allowed clocks to be smaller.

In 1927, the first quartz clock was developed. Clocks became cheaper to build and own. People began depending on them more and more to run businesses, markets and so on.

More recently, in1956, came the digital clock. And nowadays satellites(人造卫星)send our cell phones the time to the exact second. There has been a lot of progress in timekeeping but some things never c10.. Man of us still have trouble getting out of bed on time and not missing appointments.

1.ways 2.invented 3.sun 4.cloudy 5.first 6.level 7.failed 8.but 9.improved 10.change 【解析】本文主要说明了是计时工具的发展历史,从原始计时到机械计时再到数码计时。 1. 前文提到”A clock, a watch or a cell phone”,...

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网