题目内容

【题目】 Henry is going through a very hard time. His wife has just passed away. He feels that life _______ her is meaningless. For months, Henry sits in his house, doing _______. His family try to encourage him to do new things and enjoy life, but they're not_______.

Henry's neighbor, an old woman named Lisa, sees him from her yard one day. She has not seen him outside in days! She asks him to _______ closer to the fence(篱笆)next to her house.

"Hello, Henry! Just look at this fence. It is, falling apart. You are a _______ man. Can you help me fix this fence?” Lisa asks.

Henry is angry inside. He is the one who needs _______ right now. He thinks the old lady is being kind of impolite. But she is too old to fix the fence _______, so he agrees.

Henry works on the fence for days. Lift brings hire orange juice _______ he works. When he finishes, she thanks him. Henry _______ for the first time in months.

"What a wonderful job! Could you please paint it ________ me?" Lisa says to him. Henry cannot believe she needs more help. Doesn't she know stow sad he is? But ________ he respects (尊敬) her, he agrees. He works bard painting the fence in the hot ________, but Lisa's orange juice and encouragement are helpful. As their neighbours ________ by, they all tell Henry what a beautiful job be has done. Henry feels very happy.

Henry no longer feels that ________ is meaningless. He finally realizes that Lisa wasn't being impolite. She knows that staying ________ can help us forget our sadness. He helped her, but she truly saved him.

1A.withB.withoutC.aboutD.from

2A.somethingB.everythingC.nothingD.anything

3A.awfulB.successfulC.carefulD.thankful

4A.leaveB.beginC.returnD.come

5A.strongB.strangeC.weakD.lucky

6A.sleepB.moneyC.helpD.advice

7A.itselfB.himselfC.herselfD.myself

8A.whileB.sinceC.whetherD.though

9A.playsB.walksC.eatsD.smiles

10A.aroundB.forC.acrossD.from

11A.becauseB.unlessC.untilD.if

12A.roomB.shopC.moonD.sun

13A.guessB.showC.passD.swim

14A.dramaB.lifeC.regretD.spirit

15A.tidyB.lazyC.comfortableD.busy

【答案】

1B

2C

3B

4D

5A

6C

7C

8A

9D

10B

11A

12D

13C

14B

15D

【解析】

本文讲述了亨利帮助丽莎修篱笆,粉刷篱笆的过程中,明白了忙碌起来会帮助我们忘记悲伤。

1

句意:他感觉没有她的生活是没有意义的。

A. with有,B. without没有,C. about关于,D. from来自。根据前文的“His wife has just passed away.”可知,此处表示他妻子去世了,因此是没有他妻子的生活。故选B

2

句意:几个月来亨利坐在家里,什么也不做。

A. something某事,B. everything一切,C. nothing没什么,D. anything任何事。根据后文的“His family try to encourage him to do new things and enjoy life, but they're not___3___.”可知,他什么也不做。故选C

3

句意:他的家人试着鼓励他去做新鲜的事去享受生活,但是他们都没有成功。

A. awful可怕的,B. successful成功的,C. careful认真的, D. thankful感谢的。连词but前后表示转折关系,前半句表示试着鼓励他去做事,因此but后表示没有成功,故选B

4

句意:她让他靠近点紧挨着她家的篱笆。

A. leave离开,B. begin开始,C. return回来,D. come来。come closer to“更靠近”,故选D

5

句意:你是一个强壮有力的人。

A. strong 强壮的,B. strange奇怪的,C. weak虚弱的,D. lucky幸运的。根据后文的“Can you help me fix this fence?”可知,能帮助她修理栅栏的人应是强壮的人,故选A

6

句意:他现在就是那个需要帮助的人。

A. sleep睡觉,B. money金钱,C. help帮助,D. advice建议。根据前文的“His wife has just passed away. He feels that life ___1___ her is meaningless.”可知,他认为自己的妻子去世,生活没有意义,需要人们的帮助。故选C

7

句意:但是她太老了而无法自己修理篱笆,所以他同意了。

A. itself它自己,B. himself他自己,C. herself 她自己,D. myself我自己。根据主语she可知,此处对应的反身代词是herself。故选C

8

句意:当他工作的时候,丽莎给他带来桔汁。

A. while……时候,B. since自从,C. whether是否,D. though尽管。结合句意,此处表示丽莎给他桔汁,是在他工作的时候。故选A

9

句意:几个月来亨利第一次微笑。

A. plays玩,B. walks走,C. eats吃,D. smiles微笑。根据前文的“When he finishes, she thanks him.”可知,丽莎感谢他,他应微笑。故选D

10

句意:你能为我粉刷一下它吗?

A. around 在周围,B. for为了,C. across……对面,D. from来自。结合句意,此处为丽莎粉刷篱笆,故选B

11

句意:但是因为他尊敬她,他同意了。

A. because因为,B. unless除非,C. until直到,D. if如果。结合句意,前半句表示尊敬她,后半句表示同意她的要求,前后表示因果关系,故选A

12

句意:他在炎热的太阳下努力粉刷篱笆,但是丽莎的桔汁和鼓励非常有帮助。

A. room房间,B. shop商店,C. moon月亮,D. sun太阳。根据“painting the fence”和“hot”可知,在炎热的太阳下,故选D

13

句意:当他们的邻居经过时,他们都告诉亨利他干了一件多么漂亮的事。

A. guess猜测,B. show展示,C. pass通过,D. swim游泳。pass by“经过,故选C

14

句意:亨利不再感到生活是没有意义的。

A. drama戏剧,B. life生活,C. regret后悔,D. spirit精神。根据前文的“He feels that life ___1___ her is meaningless.”可知,他感到生活是无意义的。故选B

15

句意:她知道一直忙碌着能帮助我们忘记我们的悲伤。

A. tidy整洁的,B. lazy懒惰的,C. comfortable舒服的,D. busy忙碌的。根据前文语境可知他帮助别人干活,忙碌着,会忘记悲伤。故选D

练习册系列答案
相关题目

【题目】 Did you take part in a camp last summer? There are so many summer camps and not all of them are the same. To choose which camp is best for you, first you must do a bit of research.

Maybe you've never thought about it before, but every great summer camp has the same main goals—opportunitychallenge and growth. They are results that all campers are trying to achieve.

Opportunity means you can get a situation in which it is possible for you to do something special. It also makes you special because other kids don't have the same opportunity. For example, if you are interested in writing, then you can choose to join a journalism (新闻)camp. You may have the opportunity of meeting famous journalists there.

Challenge means you are given a task. You must finish the task and succeed in dealing with the challenge. Then you will have a sense of achievement. For example, you could take a lifeguard course at some summer camps. If you pass the exam, then you will receive a certificate (证书)to become a real lifeguard.

This also leads to the third and most important goal of very great summer camp—personal growth. It doesn't mean growing taller and stronger or more beautiful. It means seeing yourself improve, learning something new and doing something you didn't know or believe you could do before. It also means becoming more confident (自信的)in yourself.

So in the future when choosing your next summer camp, remember to ask yourself: Is it a special opportunity? Is it a challenge? Will I grow?

But what about friendship, fun and joy? These will all happen naturally when you have the right goals at summer camps!

1What does the writer suggest to do first when choosing a camp?

A.Do some research.B.Deal with the challenge.

C.Think about the results.D.Know your own interests.

2The underlined word “opportunity" in the passage probably means "

A.skillB.chanceC.customD.direction

3The word 'Task" in the fourth paragraph refers to (指的是)“

A.a camp that you must chooseB.a famous person that you will meet

C.an activity that may be a bit difficultD.an achievement that you have ever got

4The most important thing for a camper is to _______________.

A.have funB.make new friends

C.grow taller and strongerD.become better and more confident

5Which is the best title for the passage?

A.Who Is the Best Camper?B.How to Organize a Camp?

C.How to Be a Successful Camper?D.What Makes a Camp Interesting?

【题目】 Is there a connection between music and language? According to recent studies, the answer is yes: Music helps develop certain language abilities in the brain.

A study from Northwestern University shows that playing a musical instrument can improve a person's hearing ability. As a part of the study, two groups of people listened to a person talking in a noisy room. The people in the first group were musicians, while those in the second group had no musical training. The musicians were found to be able to hear the talking person more clearly.

Musicians hear better, says study leader Nina Kraus, because they learn to pay attention to certain sounds. For example, when the violinists play in an orchestra(管弦乐队), they must listen closely to what they are playing and ignore(忽视)the other sounds. In this way, musicians can hear certain sounds better, even in a room with lots of noise.

Gotfried Schlaug, a doctor at Harvard Medical School, works with stroke(中风)patients.

Because of their illness, these people cannot say their names, addresses, or other information normally However, they can till sing. Dr. Schlaug was surprised to find singing words helped his patients finally speak. Why does this work? Schlaug isn't sure. Music seems to be able to make different parts of the brain active, including the bad parts. In some way, this helps patients use those parts of the brain again.

So music is not only enjoyable, but also good for us in many other ways. Playing an instrument or singing, says Nina Kraus, can help us do better in school and keep our brain sharp as we get older.

1What were the people in the first group asked to do in the study of Northwestern University?

A.Listen to different kinds of music.B.Make some noise in an empty room.

C.Give the second group musical training.D.Find out what the talking person was saying.

2The writer uses the example of violinists in Paragraph 3 to explain________.

A.how musicians play in an orchestraB.how musicians ignore certain sounds

C.why musicians have better hearing abilityD.why musicians are not afraid of loud noise

3Gottfried Schlaug helps his stroke patients speak by________.

A.playing music for themB.getting them to sing words

C.teaching them to play instrumentsD.joining the bad parts of their brain

4What is the main purpose of the passage?

A.To introduce different ways of playing music.

B.To give some advice about making our brain active.

C.To show the relationship between music and language abilities.

D.To share the results of recent studies on treating stroke patients.

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网