题目内容

【题目】

Open April to October

9 am to 11 am

2 pm to 5 pm

Closed Sundays

Adults: 2.00

Concessions: 1.50

Students: 1.00

Children: 0.50

Clachan, Bettyhill, Sutherland,

KW14 7SS

Tel: 01641 521418

Email: strathnavermus@ukonline.co.uk

www.strathnavermuseum.org.uk

【1】Whats the name of the museum?

【2】How long is the museum open in the afternoon?

【3】On what day is the museum closed?

【4】Who pay the most for tickets?

【5】In which country is the museum?

【答案】

【1】Strathnaver Museum.

【2】For 3 hours.

【3】Sundays.

【4】Adults.

【5】The UK.

【解析】

试题分析:本文是一则广告。介绍了有关Strathnaver博物馆的开放时间,门票价格,地址,联系电话及网址等等。

【1】Strathnaver Museum.细节理解题。题意:博物馆的名字是什么?根据图片里的文字原文黑体字www. strathnaver museum.org.uk提示。可知博物馆的名字是:Strathnaver Museum

【2】For 3 hours.推理判断题。题意:下午博物馆开放几小时?根据原文2 pm to 5 pm5-2=3故回答:For 3 hours.

【3】Sundays.细节理解题。题意:在哪一天博物馆关门?根据原文Closed Sundays周日不开放。故回答:Sundays.

【4】Adults.细节理解题。题意:谁票钱最多?根据原文Adults成人: 2.00Concessions特权者: 1.50Students学生: 1.00Children孩子: 0.50可知成人票价最高,故回答:Adults。

【5】The UK.细节理解题。题意:这个博物馆在哪个国家?根据原文strathnavermus@ukonline.co.ukwww. strathnaver museum.org.uk可知这个博物馆在英国。故回答:The UK.

练习册系列答案
相关题目

【题目】(Four students are talking about the future after class.)

Deng Yu:

In 2050, China will be richer than it is now. Beijing will be getting ready for the 40th Olympic Games in 2052. We will see the blue and clear sky and smell the fresh air. There will be more pandas living happily in China. I believe that 2050 will be the year of China.

Liu Yuan:

A holiday trip to the moon will no longer(不再) be a dream. We can also travel far to other planets and talk with the spacemen. We might also eat something like pills instead of meals. Everyone will enjoy a longer life.

Sun Wei:

Robots will be very popular. They will do what people don’t want to do. We’ll build new homes on other planets. By then, I’ll be sixty years old. Maybe we will have an exciting talk in my new home on another planet!



Zhang Lan

By the year of 2050, cloning(克隆) will be used in many ways. It will bring back animals which disappeared(消失) many years ago. There will be no pollution(污染). The whole world will be one big family. There will be no wars. As time passes, we’ll live a much easier and better life.

1It is the _______ Olympic Games in 2048.

A. 38th B. 39th C. 40th D. 41st

2According to Liu Yuan, everyone will live a(n) _______ life.

A. boring B. exciting C. longer D. interesting

3_______ thinks that people can spend their holidays on the moon in the future.

A. Deng Yu B. Zhang Lan C. Sun Wei D. Liu Yuan

4What does Zhang Lan think will happen in the future?

A. People will live in a world without wars.

B. Robots will do the things that people don’t want to do.

C. People can talk with the spacemen.

D. There will be more pandas living happily in China.

5From the talk, we can know that _______.

A. people are still polluting the earth today

B. the 50th Olympic Games will take place in 2052

C. we will have the same food in 2050 as we do now

D. all the people will move to another planet in the future

【题目】 Everybody wants to be healthy. But to keep healthy, you should remember something.

You know food is very important. There are many healthy foods. You can have more bananas, apples, oranges and carrots because fruit and vegetables are good for you. Remember there is a saying, “An apple a day keeps the doctor away.” But now many students like eating a lot of fast food like hamburgers and French fries. They are bad for your health. Some students think juice is delicious and good. In fact, water is the best drink for you because juice is too sweet and it can make you fatter, just like chocolate. Healthy food can make you strong.

Sports can also keep you healthy. Swimming, playing basketball and running are all good sports. Sometimes you can't go out because of bad weather. You can play your favorite music and dance to the music. Remember that doing sports with friends or family will be more helpful.

So eat healthily and do sports every day. You will be healthy and happy.

1________ are healthy foods.

A.Bananas and chocolateB.Vegetables and hamburgers

C.Juice and French friesD.Fruit and vegetables

2“An apple a day keeps the doctor away” means(意思是) “________

A.The doctor goes away when he sees an apple

B.The doctor runs away when you give him an apple

C.You eat an apple every day and you can be healthy

D.Give the doctor an apple a day and you can be healthy

3Which statement(陈述) is RIGHT according to the passage(根据文章)?

A.Chocolate cannot make you fatter.B.Many students like French fries and hamburgers.

C.Oranges and carrots are bad for your health.D.Dancing to the music isn't helpful for your health.

4The right structure(结构) of the passage should be ________.

A.B.C.D.

【题目】The game of telephone is a classic ice breaker and party game. It’s easy to set up and a lot of fun to play. You and your friends will try to pick a word or phrase, “pass it on” by whispering(耳语) it to someone next to you, and have fun seeing how much it changed during the game. All you will need to play is a couple of friends, a word or phrase, and a whisper.

Get everyone in place.

Although the game of telephone is simple to play, you will need to arrange(安排) the players in a way that supports the game. Have everyone stand in either a line or a circle. Players should be spaced far enough apart that they won’t overhear the word when it isn’t their turn. Proper position is important when playing telephone.

Start the game.

Choose a person to start the game. Make the person think of a word or give a certain word to him or her. And he or she should whisper it to the person next to them. The pronunciation of the word should sound like many others’ as the idea is to see how much it changes by the game’s end. Once the word has been told to the next person, they will whisper it to the person next to them.

Continue whispering the word.

Players continue listening to the word and repeating what they think they heard to the person next to them. This is done until the last person in the line or circle is told the word. Every person should have heard the word or phrase by the end of the game.

See how much the word changed.

Once the last person hears the word or phrase, they will say what they think they heard out-loud. This is compared to the original word that the game started with. This is the moment when all the players get to learn just how much the word or phrase changed through their “telephone line”.

1The writer wants to tell us how to ______ by writing this passage.

A. hold an interesting party B. learn words and phrases C. play a party game D. how to make friends

2Picture ______ is the right way of playing the game of telephone.

A. B. C. D.

3The words in Group ______ may be heard in the game of telephone.

A. duck-dark-park-luck B. except-expect-expert-express

C. good-well-better-best D. luck-lucky-luckily-unluckily

4When the ______ person hears the word or phrase, he or she should speak it out loudly.

A. first B. second C. middle D. last

5According to the passage, statement ______ is TRUE.

A. The people who are in this game should stand next to each other closely.

B. We need some friends, a word or phrase and a telephone to play the game.

C. When you pass the word to the person next to you, you should shout it aloud.

D. The game of telephone can be played both in birthday parties and New Year parties.

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网