题目内容

【题目】 Mr Brown is my friend. He is 34 years old this year. He lives in America and works there. I am 32 years old. I live in China and work here. We often keep in touch with each other1email. Sometimes we talk about our hobbies. Mr Brown likes playing golf (高尔夫).He often plays it on Saturday morning. He asks me2 (go) to America to take a trip and play golf with3(he) together. I really want to do that, but I can't4 I am busy5 (work) in China. I work in 6 international company(公司). There7 (be) too much work for me to do. I also like playing golf. Sometimes I play it with my customers (客户), but it' s just for work. In fact, my favorite hobby is swimming. 8summer, I often go9 (swim) in a swimming pool close to my house. I think it is a great sport. It can help my body become stronger. I hope Mr Brown can come to China to surf the water in the sea. And I can also show him10China.

【答案】

1by

2to go

3him

4because

5working

6an

7is

8In

9swimming

10around

【解析】

本篇文章难度适中,主要介绍我和我的朋友布朗先生的爱好。

1句意“我们经常通过邮件相互联系”。

根据句式可知,空处用介词。根据句意可知,译为“通过邮件”,by通过,故填by

2句意“他让我去美国旅行并且和他打高尔夫球”。

根据句意可知,译为“让我去美国”。根据ask sb to do sth可知,空出用to do,故填to go

3句意“他让我去美国旅行并且和他一起打高尔夫球”。

根据句意可知,译为“和他”,且根据空前介词with可知,空处用人称代词的宾格,故填him

4句意“我真地想要那么做,但是我不能,因为我在中国忙于工作”。

根据空前和空后的语意可知,译为“因为我忙于工作,所以不能去美国”。表示原因,且空后是一个句子,用because引导原因状语从句。故填because

5句意“我真地想要那么做,但是我不能,因为我在中国忙于工作”。

根据句意可知,译为“忙于工作”,be busy doing“忙于做某事”,故填working

6句意“我在一个国际公司工作”。

根据句意可知,译为“一个”,用不定冠词,且international为元音音素开头,用an,故填an

7句意“对于我来说,有许多工作要做”。

there be有,be动词的单复数根据be后的主语决定,根据too much work“太多的工作”可知,work不可数,用is,故填is

8句意“在夏天,我经常去靠近我家的游泳池游泳”。

根据句意可知,译为“在夏天”。summer夏天,没有具体到某一天,用in,且空位于句首,故填In

9句意“在夏天,我经常去靠近我家的游泳池游泳”。

根据in a swimming pool可知,去游泳池游泳,go swimming游泳,故填swimming

10句意“我也能带他参观中国”。

根据句意可知,译为“参观中国”。show sb around参观,故填around

练习册系列答案
相关题目

【题目】根据短文理解,选择正确答案。
(C)
In England, people often talk about the weather because they can experience four seasons in one day. In the morning the weather is warm just like in spring. An hour later black clouds come and then it rains hard. The weather gets a little cold. In the late afternoon the sky will be sunny, the sun will begin to shine, and it will be summer at this time of a day.
In England, people can also have summer in winter, or have winter in summer. So in winter they can swim sometimes, and in summer sometimes they should take warm clothes.
When you go to England, you will see that some English people usually take an umbrella or a raincoat with them in the sunny morning, but you should not laugh at them. If you don't take an umbrella or a raincoat, you will regret later in the day.
(1)Why do people in England often talk about the weather?
A.Because they may have four seasons in one day
B.Because they often have very good weather
C.Because the weather is warm just like in spring
D.Because the sky is sunny all day
(2)From the story we know that when _________come, there is a heavy rain.
A.sunshine and snow
B.black clouds
C.summer and winter
D.spring and autumn
(3)"People can also have summer in winter." Means "it is sometimes too ______in winter."
A.warm
B.cool
C.cold
D.rainy
(4)In the sunny morning some English people usually take a raincoat or an umbrella with them because ________.
A.their friends ask them to do so
B.it often rains in England
C.they are going to sell them
D.they are their favorite things
(5)The best title for this passage is ________.
A.Bad Seasons
B.Summer or winter
C.The Weather in England
D.Strange English People

【题目】阅读下面材料,然后从各题所给的四个选项中选出一个最佳选项。
D
MySpace, the social networking website, is different from other websites which only provide stories about other people. MySpace is a place that allows you to broadcast your own stories and personal information to as many people as you like. Started two years ago, it is a big source of information for and about American kids.
Teenagers and their parents feel very different about it. Teens are rushing to join the site, not sharing their parents' worries. It signals yet another generation gap in the digital times.
For teenagers, it is a reliable(可信赖的) network to keep in touch with their friends. They will often list their names, birthdays, after – school jobs, school clubs, hobbies and other personal information.  
“MySpace is an easy way to reach just about everyone. I don't have all the phone numbers of my acquaintances. But if I want to get in touch with one of them, I could just leave them a message on MySpace,” said Abby Van Wassen. She is a 15 – year – old student at Woodland Hills High of Pittsburgh, Pennsylvania.
Parents on the other hand are seriously worried about the safe problems of MySpace.
“ Every time we hold a parents' meeting, the first question is always about My Space,” said Kent Gates, who travels the country doing Internet safety seminars (研讨会). The National Centre for Missing Children has received at least 288 MySpace – related complaints(相关投诉), according to Mary Beth Buchanan, a lawyer in Pittsburgh.
“Your profile on MySpace shows all your personal information to anyone on the Web. And MySpace even lists this information by birthplace and age. It's like a free checklist for trouble – makers and it endangers children,” Buchanan said.
(1)What is the possible meaning of the underlined “acquaintances”?
A.熟人
B.设备
C.爱好
D.产品
(2)From the passage, we can learn that MySpace ______.
A.can't bring about the generation gap
B.is difficult to reach just about everyone
C.encourages you to list your personal information
D.is very careful about people's personal information
(3)What can we infer from “Every time we hold a parents meeting, the first question is always about MySpace?”
A.MySpace is quite popular with parents.
B.MySpace often holds parents meetings.
C.MySpace has become a problem troubling parents.
D.Parents don't have lots of questions about the website.
(4)Which of the following can be the best title of the passage?
A.Internet Safety
B.A website
C.Teenagers and parents
D.The Digital Times

【题目】根据短文理解,选择正确答案。
B
People all have problems. If we don't deal with these problems, we can easily become unhappy. Worrying about our problems can affect how we do at school. It can also influence the way we behave with our families. So how do we deal with our problems? There are many ways and here is one of them
Most of us have probably been angry with our friends, parents or teachers. Perhaps they said something you didn't like, or you felt they were unfair. Sometimes people can stay angry for years about a small problem. Time goes by, and good friendship may be lost.
When we are angry, however, we are usually the ones affected. Perhaps we have seen young children playing together. Sometimes they have disagreements, and decide not to talk to each other. However, this usually does not last for long. This is an important lesson for us to learn.
(1)What is the writer?
A.A shopkeeper.
B.A doctor.
C.A student.
D.A dentist.
(2)What is the main idea of the passage?
A.How to deal with problems.
B.How to do at school.
C.How to behave with families.
D.How to talk to each other.
(3)What will happen if people stay angry for long according to the text?
A.They feel unfair.
B.They may get sick.
C.Good friendship may be lost.
D.They may miss each other.
(4)Children decide not to talk to each other probably because_______.
A.they become unhappy
B.they have different ideas
C.they worry about a small problem
D.they want disagreements
(5)From the passage, we know an important lesson for us is
A.playing together
B.learning to forget
C.staying angry
D.feeling unfair

【题目】 Fifty years ago computers were very big. They used a lot of energy. They were very ______ and few people could buy them. They were so ______ that many people couldn’t use it.

Now computers are becoming smaller and smaller. They are very easy ______. Scientists make them ______ to use and more and more people have computers because computers are becoming cheaper and cheaper.

Computers can do much ______ work than we humans (人类). A computer can take the place of (代替) many people. Sometimes many people need a long time to do some work, while a computer can do it in a few seconds (几秒内). So computers work very ______. Also, computers can do some ______ work that people can’t deal with (处理).

In our daily life, we can ______ ourselves by listening to music or watching movies online. We can also find some information for our work and ______. Computers make our life easier. For example, we can shop and chat face to face online. We can even ______ jobs on the Internet.

Now we are living in the “computer age”. People are using computers in every part of their life.

1A. cheapB. expensiveC. bigD. small

2A. difficultB. easyC. usefulD. popular

3A. carryB. to carryC. useD. to use

4A. difficultB. more difficultC. easyD. easier

5A. muchB. moreC. littleD. less

6A. slowlyB. more slowlyC. fastD. faster

7A. easyB. fastC. slowlyD. difficult

8A. findB. helpC. enjoyD. teach

9A. studyB. lifeC. familyD. friends

10A. loseB. winC. doD. find

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网