题目内容

If our government attention to controlling food safety now, our health ________ in danger.

A. won't pay; is B. doesn't pay; is

C. won't pay; will be D. doesn't pay; will be

D 【解析】试题分析:句意:如果我们的政府现在不注意控制食品安全,我们的健康就会出于危险之中。结合语境可知本句主语描述的是将来某时进行的动作,故用一般将来时态。当主句描述将来时态,条件状语从句中用一般现在时态表示将来动作,结合语境可知选D。
练习册系列答案
相关题目

In our daily life, we may meet with difficulties. What should we do? When we face with problems, we often feel, “I am the only one having such problems.” Or, we exaggerate (放大) our problems and regard them as the most painful. But if we look around us, we find other people may be in much worse conditions.

Every person has his own difficulties no matter who and where he is. So it’s very important to have a correct attitude in your life. Only with the correct attitude can you face up all of your difficulties and finally overcome (战胜) them. First, you have to believe in yourself. That’s the secret of success. Second, don’t complain about others when you have difficulties, because it can neither help you avoid difficulties nor help you solve them. And the most important thing is that don’t run away or give up. Use your ability to clear the difficulties that appear in your life. Third, remember how you overcome the difficulties because it may help you avoid similar trouble next time. Just take it easy, enjoy the life even it’s full of difficulties.

Information Card

Sometimes other people may be

In 1. .

The secret of success

2. .

The most important thing we should do in trouble

3. .

The reason why you must remember how you overcome the difficulty

To 4. next time.

The number of suggestions the passage give to treat the difficulties in life

5. .

1.much worse conditions 2.To believe in yourself 3.Don’t run away or give up 4.help you avoid similar trouble 5.Three 【解析】 试题分析:这篇文章主要讲了在我们的生活中我们会遇到很多麻烦,以及我们应该如何面对这些麻烦. 1.细节理解题。根据...

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网