题目内容

【题目】Tony is reading an advertisement in a magazine. It is about different evening classes or weekend classes.

The Learning Centre, Garden City

We have evening and weekend courses on ...

test preparation friends and meeting people

jobs and making money cooking and language learning

Some of this month's courses:

1. Get good grades!

Do you forget information and do poorly on tests? In this course, learn to...

※ remember more (95 percent of what you read).

※ think quickly and read fast (400 words per minute!).

※ do well on tests and get high scores.

2. Find true love...today!

Are you single and shy? Is it hard for you to talk to people?

In this course, learn to...

talk lo people; start a conversation with a man or woman.

be more friendly and outgoing.

※ understand a person's body language.

3. You are on TV!

Many actors get their start in television. You can too! In this course, learn to...

※ act in TV ads.

※ use your voice on the radio.

※ get TV and radio jobs.

4. Cook delicious and healthy food!

Are you interested in cooking? Do you want to keep healthy? In this course, learn to...

※ keep a balanced diet.

※ cook delicious traditional Chinese food.

※ make western-style food. This course is also online al www. dffh. net. cn.

1In the Learning Center, you won't learn how to______.

A.prepare for a testB.make money

C.learn a languageD.get along well with others

2After taking course 1, you can't_______.

A.think quickly

B.improve your memory

C.remember everything you read

D.finish reading a 200-word passage in 30 seconds

3After taking course 3, you can learn how to_______.

A.become an actor (actress)B.become a radio reporter

C.become a TV host (hostess)D.get a job in a radio station

4Which course is allowed to take online?

A.Course 4.B.Course 3.C.Course 2.D.Course 1.

5What's the advertisement about?

A.Finding true love.B.Getting good jobs.

C.Cooking delicious food.D.Different evening and weekend classes.

【答案】

1D

2C

3D

4A

5D

【解析】

本文介绍了一篇关于夜课和周末课的广告,有关于准备考试的,接见朋友的,工作挣钱的,烹饪的,语言学习的等等。

1考查细节理解题。由第3We have evening and weekend courses on test preparation friends and meeting people/jobs and making money/ cooking and language learning列举出这些关于夜课和周末课可知在学习中心,你不会学会如何与他人相处融洽。故选D

2考查细节理解题。根据课程一(Get good grades!)学习的内容:※ remember more (95 percent of what you read).※ think quickly and read fast (400 words per minute!).※ do well on tests and get high scores. 可知没有remember everything you read,只是说记得更多,而不是记住一切。故选C

3由此句get TV and radio jobs.可知在上完课程3后,可以在电台找到工作。故选D

4由此句This course is also online al www. dffh. net. cn.可知.课程4可以在线学习;故选A

5由第1段第二句It is about different evening classes or weekend classes.可知选D

练习册系列答案
相关题目

【题目】 An idiom (习语)is a phrase that we can’ t understand from the meaning of each word. For example, if an American boy asks his mum what’s for dinner tomorrow, she may say, “I’ll play it by ear.” That means she doesn’t have plans for dinner and she will decide later.

“Play it by ear” used to mean playing music without using the sheet music (活页乐谱),but now it’s different.

There are many idioms in English. If you learn to use them, your English will be much more colorful.

Have you ever heard the idiom “He bought the farm”? It means “He died Do you know how it became popular? It was first used in World War I. When a soldier died, the government gave his family enough money to buy a farm.

In the early 1930s, people in the US often did not know when or where their next meal was. So as soon as they got something in their hand that could be eaten, it would go into their mouth. That was how people began to use the idiom “live hand to mouth”.

And don’t be angry if your English friend says this to you, “Break a leg in your game!”

He is wishing you good luck! Hundreds of years ago, people believed in sprites (小精灵).Sprites enjoyed causing trouble. If the sprites heard you ask for something, they would make the opposite happen. Tell someone to “break a leg” and the sprites would make something good happen.

1According to the writer, idioms make English .

A.much easierB.more difficult

C.less interestingD.more colorful

2“I’ll play it by ear” can answer the question “

A.What do you think of the concert

B.How will you play music tomorrow

C.What will you do if it rains tomorrow

D.What’s your favorite piece of music

3When one lives hand to mouth, he or she is .

A.in needB.in troubleC.in dangerD.in peace

4When we hear “Break a leg”we should say “

A.How can you say thatB.Thank you

C.I’m sorry to hear thatD.Please watch your mouth

【题目】根据短文内容完成短文后的图表,并将答案写在答题卡的相应位置。

Your body is special-no two people in the world are the sameAlthough you are different from everyone else ,you have exactly the same body parts as the people around you ,doing different jobs that keep all of us alive

What is inside my head

Your head holds the most valuable part of your body in it-your brainAs you are reading ,your eyes send pictures to your brain which makes meaning from what you seeYour brain helps you to remember and think ,and makes sure your body is doing what it should do

What is my skin for

Your skin covers your bodyIn most parts of your body ,the skin is just as thick as 0.5cmIf you cut your skin ,it will have a quick cure(治愈)and stop viruses(病毒)from getting into your bodyYour skin also helps you feel the heat and coldness of the environment around youHair grows from inside the skinWhen you feel hot ,extra heat comes out through your skinAs a result ,your body temperature drops

How do I move

Muscles(肌肉) are found in most parts of your body They work with your bones to help you move- whenever you cry or smile , eat or speak , walk or dance , etc

What does my heart do

Your heart is a very special muscle It is a little bigger than your fist(拳头)and grows bigger as you do If you place your hand on your heart , you will feel your heart beating which pushes blood to move around your body

Organ (器官)

Function(作用)

Brain

The most valuable part of your body is 1 and it can make your body work

Skin

Skin can prevent viruses2

Skin can help you feel the heat and coldness of the environment

Skin can make your extra heat come out 3 your body temperature drops

Muscles

4 both help people move

Heart

Your heart beating 5 your blood move around your body

【题目】Choose the words or expressions to complete the passage(选择最恰当的单词或短语,完成短文)

It was 8:30 and I was lying in the sun, listening to my CD.

Then my mum came out. She wanted me to go out with her. She told me about this place called Give Kids the World. It's a special place for ____ to spend a holiday when a child had a serious illness. There were several jobs she did there, including gift giving and ice-cream serving. Mum said I would enjoy it, but I expected this was a _____job.

I got in the car and Mum drove to this place. There was a house in the village that we went into to do our work. I had to put some gifts on the back of a golf car(高尔夫球车). Mum told me we were going to take a toy and an ice-cream to every child in the village.

We____ the first house and I knocked on the door and shouted, “Gift Giving", and a woman answered it. Sitting in the middle of the living room was a boy in a wheelchair. I gave him the gifts, and he became very happy. I walked out and thought, "That must be painful, unable to jump around.”

As I came into the second house with gifts, it seemed a little strange that the child didn't ____me. Her mum said she couldn’t hear and was partially sighted(弱视),so I needed to go and stand in front of her. When I did that, her face lighted up _____and she made a sign with her hands. Her mum told me this was the sign for “thanks”.

Once back in the cart, Mum told me these kids might not live to see tomorrow. Suddenly, I realized I should be more thankful that I don’t have these illnesses. I_____ wanted to be at home listening to my CDs, I would rather be doing this, maybe making a difference in these kids’ lives.

1A.studentsB.familiesC.friendsD.women

2A.specialB.simpleC.boringD.useless

3A.enteredB.leftC.got toD.looked for

4A.welcomeB.likeC.thankD.notice

5A.with careB.in surpriseC.with joyD.in a hurry

6A.stillB.no longerC.reallyD.actually

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网