题目内容
【题目】B
Have you ever seen a carrot that looks like a nose or an apple that looks like a funny face?They may not look great,but they taste as good as the pretty ones.These strange-looking fruit and vegetables are called “seconds”.About 20-40 percent of what farmers grow is not so beautiful.Sadly,these “seconds” hardly ever arrive at your table, but often go straight into the trash can(垃圾箱). Why? It’s because supermarkets don’t want to buy them from farmers-- they believe their shoppers only love beautiful things.Because of these “seconds”, some farmers lose lot of money.
Wonky Market wishes to change this.We ‘re helping sell these “seconds”. Farmers can save them from the trash can,and you can get them at a lower price.
![]()
![]()
Send us photos of your delicious dishes that are made with our “seconds” to oneandonly@wonkymarket.com, and you may win our cookbook.
【1】What are “seconds” according to this passage?
A.Fruit or vegetables with terrible tastes.B.Broken paper boxes from the supermarket.
C.Boxes or trash cans with funny faces.D.Fruit or vegetables with a strange looking.
【2】Why does Wonky Market sell “seconds” ? Because _______.
A.It will teach the farmers how to grow fewer “seconds” .
B.Wonky Market lets their shoppers love beautiful things.
C.It’s good for both farmers and customers(顾客).
D.Wonky Market can sell “seconds” at a high price.
【3】How much do you have to pay if you buy three boxes of “seconds”?
A. 20B. 25C. 60D. 75
【4】How can you win the cookbook?
A.Shop at Wonky Market for a second time.B.Send photos of food made with the “seconds”.
C.Buy at least six boxes at Wonky Market.D.Save 20-40 percent of the money when shopping.
【答案】
【1】D
【2】C
【3】C
【4】B
【解析】
文章介绍了一些奇形怪状的蔬菜和水果常常被扔进垃圾箱里去,因为超市不想收这些他们认为顾客不喜欢的“次品”,农民们损失也不少;但是Wonky Market超市却正在帮忙卖这样的“次品”,顾客可以廉价买到。
【1】细节理解题。句意:根据短文seconds指什么?
依据第一段These strange-looking fruit and vegetables are called “seconds”.可知是指Fruit or vegetables with a strange looking,故选D。
【2】细节理解题。句意:为什么Wonky Market超市卖“次品”?
依据第二段Farmers can save them from the trash can, and you can get them at a lower price.农民们可以卖钱,不用扔垃圾筒,顾客也可以廉价买到蔬菜和水果。既有利于农民又有利于顾客。故选C。
【3】推理判断题。句意:如果你买3箱“次品”,你必须付多少钱?
依据图片,1.一箱20美元;2.每箱的种类可以多选达6种;3.每箱5美元服务费;3.你的订单超过50美元免服务费。可知3箱60美元,大于50,免服务费。故选C。
【4】细节理解题。句意:你怎样能得到我们的烹饪书?
依据最后一段Send us photos … and you may win our cookbook.可知,发送用我们的“次品”做的美食的图片,就可以得到我们的烹饪书。故选B。
【题目】
Lost Please help us find our dog, Max. It's 3 years old. It is white and cute. Max was lost in Central Park on June 10th, Monday. Call Gary at 555 6238.
| Found Is this your black watch in the school garden? I found it on Friday morning. Please come to Class 5,Grade 8 and get it! I'm Jerry.
|
Concert Jay Chou Concert Tour 2017 Day: July 8th—10th, 2017 Time: 19:00 Place: National Stadium, Beijing Price:¥2080/1580/880/580
| English Teacher Wanted Children's Centre needs a weekend teacher for students who are six to twelve years old, you must: *be between 20-40 years old; *be good at English; *love teaching children; *have over twoyear teaching experience(经验). Call Children's Centre at 569 965 for more information.
|
【1】We can know that Max________.
A. is the name of a dog B. is about 3 months old
C. is a cute white cat D. got lost on Sunday in July
【2】The watch is lost________.
A. in the classroom B. in the dining hall
C. in the playground D. in the school garden
【3】The passage may come from ________.
A. a guidebook B. a dictionary
C. a newspaper D. a storybook