题目内容

【题目】B

Have you ever seen a carrot that looks like a nose or an apple that looks like a funny face?They may not look great,but they taste as good as the pretty ones.These strange-looking fruit and vegetables are called “seconds”.About 20-40 percent of what farmers grow is not so beautiful.Sadly,these “seconds” hardly ever arrive at your table, but often go straight into the trash can(垃圾箱). Why? It’s because supermarkets don’t want to buy them from farmers-- they believe their shoppers only love beautiful things.Because of these “seconds”, some farmers lose lot of money.

Wonky Market wishes to change this.We ‘re helping sell these “seconds”. Farmers can save them from the trash can,and you can get them at a lower price.

Send us photos of your delicious dishes that are made with our “seconds” to oneandonly@wonkymarket.com, and you may win our cookbook.

1What are “seconds” according to this passage?

A.Fruit or vegetables with terrible tastes.B.Broken paper boxes from the supermarket.

C.Boxes or trash cans with funny faces.D.Fruit or vegetables with a strange looking.

2Why does Wonky Market sell “seconds” ? Because _______.

A.It will teach the farmers how to grow fewer “seconds” .

B.Wonky Market lets their shoppers love beautiful things.

C.It’s good for both farmers and customers(顾客).

D.Wonky Market can sell “seconds” at a high price.

3How much do you have to pay if you buy three boxes of “seconds”?

A. 20B. 25C. 60D. 75

4How can you win the cookbook?

A.Shop at Wonky Market for a second time.B.Send photos of food made with the “seconds”.

C.Buy at least six boxes at Wonky Market.D.Save 20-40 percent of the money when shopping.

【答案】

1D

2C

3C

4B

【解析】

文章介绍了一些奇形怪状的蔬菜和水果常常被扔进垃圾箱里去,因为超市不想收这些他们认为顾客不喜欢的“次品”,农民们损失也不少;但是Wonky Market超市却正在帮忙卖这样的“次品”,顾客可以廉价买到。

1细节理解题。句意:根据短文seconds指什么?

依据第一段These strange-looking fruit and vegetables are called “seconds”.可知是指Fruit or vegetables with a strange looking,故选D

2细节理解题。句意:为什么Wonky Market超市卖次品

依据第二段Farmers can save them from the trash can, and you can get them at a lower price.农民们可以卖钱,不用扔垃圾筒,顾客也可以廉价买到蔬菜和水果。既有利于农民又有利于顾客。故选C

3推理判断题。句意:如果你买3箱“次品”,你必须付多少钱?

依据图片,1.一箱20美元;2.每箱的种类可以多选达6种;3.每箱5美元服务费;3.你的订单超过50美元免服务费。可知360美元,大于50,免服务费。故选C

4细节理解题。句意:你怎样能得到我们的烹饪书?

依据最后一段Send us photos … and you may win our cookbook.可知,发送用我们的次品做的美食的图片,就可以得到我们的烹饪书。故选B

练习册系列答案
相关题目

【题目】阅读理解。

Tucket was the saddest bucket in the world. He had once been a garden favorite. The gardener used to hold him by his strong handle as he went to get water. “What a good bucket,” he said. But as time passed, the bucket grew a hole. Suddenly he was useless. What good is a bucket with a hole? Tucket was tossed into the corner of the garden. He was left out in the rain and the sun, and began to rust(生锈). Sometimes he even got kicked around. “I should throw that bucket away”, the gardener said. Tucket didn’t want to be thrown away. He felt very sad, though his good friends in the garden tried to cheer him up. The rabbits set him back up when he was kicked down, and the birds cheerfully jumped and flew about him. “Don’t worry, Tucket!” they said to him. Tucket really tried to be happy but it was very, very hard.

One day, a little girl ran through the garden and stopped in front of Tucket. He waited for the usual kicks, when suddenly he heard, “Perfect!” Soon he found that the girl was cleaning him! He felt heavy pieces of rust fall off and his spirits brightened. “Oh! You already have a big hole at the bottom!” said the girl as she looked inside. “Even better!”

Tucket could not believe what he had just heard. She wanted a bucket with a hole? The girl took him to the veranda, filled him with rich soil and planted a tiny rose inside. “This is a baby rose,” she said to Tucket. “You must help me take care of her, OK?”

Tucket was so happy. The girl really wanted him! She even asked him to take care of this small rose. Tucket was filled with joy. He straightened himself up proudly as the girl finished planting. She carefully placed Tucket in the best place of the veranda. It was a warm corner, protected from the wind and the rain. Tucket smiled at his friends in the garden. “Look, I’m taking care of this little rose!” “We’re very happy for you, Tucket!” said the rabbits, and the birds sang happily. Tucket veranda took great care of the rose and was visited by the girl and his friends every day. He was now the happiest bucket in the world.

【1】 What does the underlined word “tossed” in Paragraph 1 probably mean?

A. Put away B. Thrown carelessly

C. Taken away D. Kept carefully

2Why did Tucket feel very sad?

A. Because the rabbits kicked him.

B. Because the gardener got a new bucket.

C. Because the gardener wanted to throw him away.

D. Because the gardener would use him to get water.

3The little girl ran through the garden .

A. to pick some flowers

B. to find a beautiful rose

C. to take a walk and have a rest

D. to find something to plant a rose in it

4What made Tucket the happiest bucket in the world?

A. Having friends to play together.

B. Being placed in the warm corner.

C. Being needed and having his own value.

D. Being cared about by his friends around him.

【题目】阅读短文,根据短文内容回答问题

Kitty O’Neil

Twelve - year - old Kitty O’Neil tapped her coach on the arm. “Let me try”, she said. She was already on the swim team, but this was different. One of the divers had not shown up, and Kitty wanted to help out. Her coach looked down at her.

She had been practicing dives, but could she really stand up to the competition?Besides,she was completely deaf. Hearing and balance go together. Many people thought a person who was deaf wouldn’t be able to dive well. However, Kitty did, and she won the first place at that swimming meet and went on to win the Junior Olympics in her district.

Kitty began diving with Dr. Sammy Lee, a famous coach and former Olympic diving champion. The teenager went to school in the morning and then spent most afternoons diving. It was hard work, and Kitty often hit the water the wrong way. However, she was somehow able to keep practicing. In her diving career Kitty won many blue ribbons and gold medals, but she wanted more. Perhaps she learned determination from her mother. Kitty lost her hearing at the age of four months. Because she wanted Kitty to lead a normal life, Kitty’s mother went to college to learn about teaching people who are deaf. At last Kitty’s mother started a school for those who are deaf.

Kitty’s life was anything but normal, and as an athlete, Kitty was much older than others. When

she gave up diving, she wanted danger and adventure. She raced cars, boats, and motorcycles.

In 1971 she met a motorcycle racer named Duffy Humble ton. Friendship grew between them, and they were married within a year. Kitty settled into the marriage as Duffy continued his job for movies and television. Kitty became bored. Finally, she suggested that Duffy train her to do stunts. She was so brave and strong that everyone enjoyed her stunts. Soon this 97 - pound woman was dangling from cliffs, falling out of windows, and flipping cars. She became one of the busiest stunt women in Hollywood. In 1976 Kitty O’Neil also became the fastest woman in the world in rocket - powered car that went more than 512 miles per hour.

1How old was Kitty when she won the first champion?

2Who was Kitty’s first coach?

3When did Kitty lose her hearing?

4What did Kitty do when she gave up diving?

5Why was Kitty able to become one of the busiest stunt women in Hollywood?

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网