题目内容

任务型阅读阅读短文,并按要求回答46-50题。

My name is Alice. I am thirteen years old. I have many friends. Most of them are at my age. My best friend is Ann. She is one year older than me. She lives near me. Ann and I are in Class One. The others are in Class Two. Ann helps me with my maths because she is clever at it. I help her with English because I am good at it. Ann is 1.65 metres tall and I am 1.60metres tall. Ann is a little fat because she doesn't like sports. We have black hair and brown eyes, but Ann's hair is longer than mine. Every day we do the sports and I usually win.

1.How old are most of Alice's friends?______________________________.

2.How old is Ann?_______________________________.

3.Alice and her friends aren't in the________ class.

4.Alice and Ann often help_______ with their lessons.

5.将划线部分译成汉语。 ______________________________________________

1.They are thirteen years old. 2.She is fourteen years old. 3.same 4.each other 5.安有一点胖因为她不喜欢做运动。 【解析】试题分析:短文介绍了“我”和好朋友安的基本信息,包括年龄、班级、外貌和爱好等。 1.题意:爱丽丝的大多数朋友都多大了?考查细节理解题。根据开头I am thir...
练习册系列答案
相关题目

阅读理解。

A Different Kind of Spring Break

For many American university students, the weeklong spring break holiday means an endless party on a sunny beach. In Panama City Beach, Florida more than half a million university students arrive during the month of March to play and party, making it the number one spring break place in the United States.

A weeklong party is not for everyone, however, and a growing number of American university students have found a way to make spring break matter. For them, joining or leading a group of volunteers to help solve problems such as homelessness or environmental damage makes spring break a special learning experience that university students can feel good about.

During one spring break week, students from James Madison University in Virginia took part in 15 “spring break” trips to nearby states, three others to more distant parts of the United States, and five international trips. One group of JMU students traveled to Bogalusa, Louisiana, to help rebuild homes damaged by Hurricane (飓风) Katrina. Another group traveled to Mississippi to organize creative activities for children living in a homeless shelter. One group of students did go to Florida, but not to lie on the sand. They did some work to help protect the native Florida plants.

Students who take part in spring break projects find them very rewarding (值得的). While most university students have to get their degrees before they can start helping people, student volunteers are able to help people right now without degrees. On the other hand, the buildings or rooms they live or stay are far from attractive. Students often sleep on the floor of a school or church. But they only pay around $250 for meals and transportation, which is much less than some of their friends spend traveling to more traditional spring break hot spots.

Spring break projects appear to be growing in popularity at universities across the United States. Some students take the opportunity to meet new friends. Others want to exercise their beliefs to make the world a better place. Whatever their reasons, these students have discovered something that give them rich rewards along with a break from school work.

1.What‟s the number one spring break place in the United States?

2.What is the way to make spring break matter for some students?

3.How did the students help in Bogalusa, Louisiana?

4.Where do the student volunteers often sleep?

5.What makes the spring break projects more rewarding?

1.Panama City Beach, Florida. 2.Joining or leading a group of volunteers to help solve problems. 3.By rebuilding homes damaged by Hurricane Katrina. 4.On the floor of a school or church. 5...

It was Mother's Day, but Mrs. White was a little unhappy. She was 500 kilometers away from her parents. In the morning she phoned her mother to wish her a happy Mother's Day, and her mother told her about the beautiful lilacs(丁香) in the yard

Later that day, Mr. White took her and their children, Tom, Cindy and Eric to a small mountain. There, Mrs. White saw a lot of beautiful purple lilacs. She picked some here and some there. She was so happy.21*cnjy*com

On the way back, Mrs. White saw an old grandma sitting in a chair in the nursing home(养老院). She had no children with her. They stopped the car and Mrs. White walked to the old woman and put the flowers in her hands. The old grandma thanked her again and again.

When Mrs. White came back to the car, her children asked her, “Why did you give(给) our flowers to her?”

Their mother said, “It's Mother's Day, and she has no children. I have all of you, and I still have my mother. Those flowers will mean(意味) a lot to her.”

1.Mrs. White was a little unhappy on Mother's Day because ________.

A. she didn't have lovely gifts B. she couldn't meet her mother

C. she didn't like Mother's Day D. she had to do some housework

2.From the passage, we know there were many beautiful purple lilacs ________.

A. in Mrs. White's yard B. in the big market

C. in her mother's yard D. in the nursing home

3.What does the underlined word “stopped” mean?

A. 阻止 B. 停下

C. 停留 D. 结束

4.We can see that Mrs. White had ________ child(ren).

A. no B. one

C. two D. three

5.The best title(标题) can be ________.

A. A Kind Woman B. An Old Grandma

C. An Exciting Trip D. A Beautiful Flower

1.B 2.C 3.B 4.D 5.A 【解析】本文介绍了心地善良的 Mrs. White把自己对母亲的爱献给了疗养院的一个没有孩子的老太太的故事。 1.细节理解题。根据White was a little unhappy. She was 500 kilometers away from her parents.可知答案为B 2.细节理解题。 and h...

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网