题目内容

                                  A
Names
Things(物品)in the bag
Liu Jun
two books, a pen, three pencils and a white eraser
Zhang Yuanyuan
two pencils, three books, a yellow ruler and a blue knife]
Chen Xiaofeng
a toy car, a pen, a map and five pencils
Meng Yi
a cake, two eggs and a big red apples
根据表格内容,选择最佳答案。
小题1: We can see ________ pencils in Liu Jun’s bag.
A. one                 B. two                 C. three
小题2:Zhang Yuanyuan’s knife is ________.
A. pink                 B. blue                    C. white
小题3:_________ has a map in his bag.
A. Chen Xiaofeng       B. Liu Jun             C. Meng Yi
小题4: Meng Yi has __________ in his bag.
A. a pen               B. a ruler             C. a cake
小题5:_______ and ______ both have some (一些) books.
A. Liu Jun, Zhang Yuanyuan 
B. Zhang Yuanyuan, Meng Yi
C. Liu Jun ,Chen Xiaofeng

小题1:C
小题2:B
小题3:A
小题4:C
小题5:A

试题分析:本文是四位同学的书包内所有的东西。这类表格题做起来一般都是细节理解题,对初一的学生来说不困难。
小题1:C 细节推断题。根据Liu Jun后的书包内的three pencils判断选C。
小题2:B 细节理解题。根据Zhang Yuan yuan书包内的a blue knife一把蓝色的小刀,判断选B。
小题3:A 细节理解题。根据Chen Xiaofeng书包内的a map判断选A。
小题4:C 细节理解题。根据Meng Yi中的一个蛋糕,两个鸡蛋和一个大红苹果判断选C。
小题5:A 综合概括题。根据书包内的books,看看是谁的书包内的,判断选A。
练习册系列答案
相关题目
Choose the words or expressions and complete the passage
There is a saying in England which goes; ‘the rain in Spain(西班牙. falls mainly on the plain’. I can tell you now that it is a        . The rain in Spain seems to fall mostly on me. I am spending a year in Galicia and, although it is certainly a beautiful part of the world, I think it rains more than in England.
There are no plains here. It is a coastal area, and clouds and storms directly get pushed in from over the ocean with force. As I write, there is a heavy rain outside. I have three umbrellas. Two big ones and a little one which I keep on me         ,  just in case. Believe me what I tell you is all true.
The problem is that very often, umbrellas offer no help at all. The wind is so strong that even the best umbrella in the world becomes useless.        , I often arrive at work with a dry head and shoulders (protected by my umbrella., but with wet feet and legs. The rain falls hard and fast, and there is no escaping it.
When people from England think of Spain, they imagine beaches and sunshine. Those things are a world away from my experiences here in Galicia. But I’m not       . It is because of all this rain that the countryside here is so green and beautiful. In the town a very nice white wine is made. And there are beautiful beaches here in Galicia, although there probably is        on them at the moment.
And most important of all is the people. They are very friendly here. Most people I have spoken to are helpful. So I think that’s worth having a bit of        for. Anyway, I love my life here in Galicia.
小题1:
A.storyB.warningC.lieD.tradition
小题2:
A.at all timesB.in the futureC.for the time beingD.in time
小题3:
A.In additionB.After allC.In allD.As a result
小题4:
A.studyingB.complainingC.dreamingD.questioning
小题5:
A.somebodyB.anybodyC.everybodyD.nobody
小题6:
A.moneyB.wineC.rainD.work
People know the dangers of fires. It’s good for a family to learn how to prepare for a fire. There are some suggestions:
Put a smoke alarm in the house. Smoke from a fire causes the alarm to go off. The alarm makes a loud sound. The sound tells everyone to leave the house at once.
Make escape plans. Everyone should know all the ways out of the house. If there is a fire, everyone should know all the ways out of the house. If there is a fire, everyone follows the plan to get out. Part of the plan is to check all the windows to make sure they can be opened easily.
Buy fire extinguishers(灭火器) in the house. Everyone in the family should know how to use them. Practice for a fire. We do fire practice because we teach children about fire safety. Everyone in the family should know the following fire rules:
*Don’t open a hot door. The fire can grow more quickly if you open the door.
*Stay close to the floor. Smoke can be more dangerous than fire. The best air is near the floor because smoke rises.
*What should you do if your hair or clothes start to burn? First, stop. Don’t run! The fire burns faster because of more air. Drop1 Fall to the floor. Then roll! Turning over and over will make the fire go out. Put a blanket around you to keep air away from the fire that may still be on you.
There are many possible causes for fires. A wise family is ready all the time. If there is a fire, don’t forget to call 119 for help.
小题1:What does it mean when a smoke alarm rings at home?
A.You have to get up.B.Water is running to the floor.
C.Something is burning.D.Someone breaks your window.
小题2:The writer advises people to do the following to prepare for a fire EXCEPT that ________.
A.they practice for a fireB.they make escape plans
C.they buy fire extinguishersD.they use electrical cookers
小题3:When a fire happens,        if you open the hot door.
A.the fire will grow more quicklyB.the electricity will be cut off
C.the door will soon be on fireD.the house will fall down
小题4:What are the right steps you should when your hair or clothes catch fire?
A.Stop,run,roll.B.Stop,drop,roll .C.Run,stop,roll.D.Roll,drop,stop.
小题5:What is the best title for this passage?
A.The Dangers of a fireB.The causes of a Fire
C.Learn to Use a Fire ExtinguisherD.Be Ready for a Fire
Time is very important in our life. It     our everyday moments. However, time never had any importance in my life until I      a watch from my father, which organized my life and made me more responsible. It's around my wrist with two silver bands.
I received this gift on a gray-sky day. I went to the airport a.m. to       up my uncle Ali and take him to my house. However, I was late because I was      with my friends. Later, around 11:00 a.m. I     my uncle , but he had left the airport and taken a taxi to my house. I got to my house at 2:00 p.m. and felt      of myself at that moment. After I said hello to my angry father and tired uncle, my father asked me to sit next to him and handed me this watch as a gift from him. Then he said, "Peter, did you have      with your friends today? I answered, "Yes, Father, and I apologized for not meeting my uncle Ali." He said, "What you      was not very nice and you should feel sorry for your action." I was ashamed and said, "Father, I'll never do it again. I promise." He said, "I hope today you learned something important, and this watch will be a      for you." He told me to take this watch and use it as an organizer of my life.
I learned a very important lesson from my father: to respect time and never to be late to get someone. This watch is      to me, not because of its price, but because of the lesson that I learned from it.
小题1:
A.makesB.organizesC.ordersD.deals
小题2:
A.receivedB.acceptedC.wonD.achieved
小题3:
A.callB.putC.pickD.bring
小题4:
A.goingB.leavingC.standingD.shopping
小题5:
A.forgotB.rememberedC.sawD.visited
小题6:
A.ashamedB.frightenedC.disappointedD.shy
小题7:
A.lunchB.quarrelC.chanceD.fun
小题8:
A.saidB.didC.thoughtD.forgot
小题9:
A.wonderB.hopeC.requirementD.reminder
小题10:
A.usefulB.necessaryC.importantD.helpful

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网