题目内容

【题目】根据短文内容回答问题,并将答案写在标有题号的横线上。
For this month's Young World magazine, I interviewed 19-year-old Asian pop star Candy Wang.Candy told me that she used to be really shy and took up singing to deal with her shyness.As she got better, she dared to sing in front of her class, and then for the whole school.Now she' s not shy anymore and loves singing in front of crowds. I asked Candy how life was different after she became famous.She explained that there are many good things, like being able to travel and meet new people all the time.“I didn't use to be popular in school, but now I get tons of attention everywhere I go.” However, too much attention can also be a bad thing.“I always have to worry about how I appear to others and I have to be very careful about what I say or do.And I don't have much private time anymore.对我来说和朋友闲逛是不可能的now because there are always guards around me.” What does Candy have to say to all those young people who want to become famous? “Well, ” she begins slowly, “you have to be prepared to give up your normal life.You can never imagine how difficult the road to success is.Many times I thought about giving up, but I fought on.You really require a lot of talent and hard work to succeed. Only a very small number of people make it to the top.
(1)How old is Candy Wang?
(2)What did she use to be like?
(3)Why did she take up singing?
(4)将短文中划线的两个句子译成中文或英文。

【答案】
(1)She's 19 years old.


(2)She used to be really shy.


(3)To deal with her shyness.


(4)①Hanging out with friends is impossible for me./It's impossible for me to hang out with friends. ②只有极少数人能攀上成功之巅。


【解析】(1)细节理解题 根据这句话 I interviewed 19-year-old Asian pop star Candy Wang.知歌王的年龄是19岁。故回答She's 19 years old.(2)细节理解题 根据这句话Candy told me that she used to be really shy 可知歌王过去是很害羞的。故回答She used to be really shy(3)细节理解题 根据这句话 took up singing to deal with her shyness.可知她是解决他的害羞 故回答To deal with her shyness.(4)细节理解题 不定式做真正主语,的句型。It's impossible for me to hang out with friends(5)细节理解题 只有极少数人能攀上成功之巅

练习册系列答案
相关题目

【题目】 When the bell rings, every student takes out an iPad. The light from the screens makes their young faces pretty and lively. That’s what happens every day at my school in the US. We use iPads in class.

I felt surprised and excited when I got an iPad the first day I arrived at the school. But it was not free. I spent about $100 to rent () it for three years.

Every iPad at my school has a special learning system ( 系统) called Focus. Teachers put their teaching materials like textbooks and PPTs on it. When we have classes, we enter the system and download the materials with our iPads.

It makes the classes interesting and efficient (高效的). For example, a few weeks ago, we learned about London in the UK. Our teacher prepared a video in which we saw many places of interest in London. We could not only watch the video, but also see the words at the same time.

Because of the video, I know more about the city.

We also do our homework with iPads. We can know how well we do our homework right after we submit (提交) our homework.

However, there are still some bad points about learning with iPads. Some of my classmates play games or surf the Internet in class.

I believe the key to use iPads well is to have good self-control, isn’t it?

1The underlined word “Focus” is .

A.the name of the iPad at schoolB.PPTs and videos

C.teachers’ teaching materialsD.a special learning system

2When students are learning with iPads, they should not .

A.play gamesB.watch some videos

C.download the materialsD.submit the homework

3According to the example in Paragraph 4, we learn that .

A.students don’t like to use iPads in class

B.iPads are not useful when having classes

C.students use iPads to watch videos every class

D.iPads make the classes interesting and efficient

4What does the writer think of using iPads in school?

A.Students should use iPads as often as possible.

B.To use iPads in school is very bad for students’ eyes.

C.Students should have good self-control when using iPads.

D.All students should use iPads to surf the Internet in class

【题目】阅读理解C
Stir-fry, Peking duck, fried rice – the tastes of Britain.
"Britain?!" I hear you cry. "But British people take afternoon tea with sandwiches! Those are Chinese dishes!"
According to a survey by Food Network UK, nine out of 10 British people said their favorite food was Asian. The number one international food in Britain was stir-fry, according to the Daily Mail, with 55 percent saying they ate it often.
Britain has a very multicultural history. Centuries of history brought dishes from across the world. Almost every town in the UK has a Chinese or Indian restaurant, and Italian, Thai and Jamaican are not unusual. Perhaps it's no surprise that they learned to cook and eat dishes from other countries. Traditional British food doesn't have a great reputation (名声).
International food has become British food – even when British are cooking. Another survey by the UKTV food channel in 2009 showed the most common dish British could cook without a recipe was Italian spaghetti bolognaise (意大利肉酱面).
However, if you're in the UK and think a trip to a Chinese restaurant would be a great way to stay away from homesickness, think again. Many British Chinese dishes aren't exactly Chinese. At the end of every British Chinese meal, you get a sweet crisp known as a "traditional Chinese fortune cookie". I have lived in Beijing for almost a year. I have yet to eat a fortune cookie that is really Chinese. A bowl of stir-fry followed by a fortune cookie… now that would be a way to cure my homesickness – for the UK.
(1)Which is British people's favorite international food, according to the survey?
A.Stir-fry.
B.Peking duck.
C.Italian spaghetti.
D.Indian food.
(2)What's the most important feature of modern British food?
A.Unusual.
B.International.
C.Traditional.
D.World-famous.
(3)What can we learn from the sixth paragraph?
A.Chinese people in the UK won't go to Chinese restaurants.
B.Chinese food has great effect on British food.
C.Chinese fortune cookies are famous in Beijing.
D.British Chinese restaurants are different to Chinese restaurants in China.
(4)What's the best title for the story?
A.History of British food
B.The reputation of British food
C.International tastes of Britain
D.The great British culture

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网