题目内容

—Thanks for helping me _____ my English. I am much better _____ it now.

—You are welcome.

A. for; with B. about; at C. with; for D. with; at

D 【解析】句意:——谢谢你帮我学英语。我现在好多了。——不客气。考查介词辨析题。help sb. with sth.帮助某人做某事;be good at擅长/熟谙;都是固定短语。根据句意和语境,可知选D。
练习册系列答案
相关题目

任务性阅读。

Animals grow up in different ways. They have lots of lessons to learn.

Some animals are born weak but their mothers protect them. A newborn kangaroo is the s of a bee. She stays in her mother’s safe pouch(小袋).(2)She doesn’t open her eyes for at least five months.

A newborn monkey cannot walk. His mother carries him. Other baby animals can walk soon after they’re born. They learn to run with their mother when danger is near. A baby zebra can run an hour after she is born.

Some baby animals are born in a place that is safe. Other baby animals are born in the open air. Baby wolves are born in large holes. A baby elephant is born on open, grassy land. Other elephants in the group make a circle (圈) to protect her.

Some animals drink their mothers’ milk. They are called mammals (哺乳动物). A mother bear’s milk is fatty and rich. Baby bears need lots of fat from the milk to keep warm in winter. They have milk for six months. Baby zebras drink milk for six months or more! As baby animals grow they need solid (固体的) food. Baby lions eat w their mother can catch.

1.在空白处填入适当的词使句意完整、上下文通顺:____________ ____________

2.将(2)句译成中文:_____________________________________________________________

3.根据课文内容,回答问题。

How many kinds of animals are mentioned(提及到) in the short passage?

_________________________________________________________

4.在文中画出与下列句子意思相近的句子: Other elephants in the group stay around the baby to protect her .

___________________________________________________________________

5.找出文中最能表达该短文主题的句子:

__________________________________________________________________________________

1.sizewhat 2.她至少5个月没有睁眼。 3.seven 4.Other elephants in the group make a circle (圈) to protect her. 5.文章第一句。 【解析】试题分析:本文介绍了各种动物生长的不同方式。 1.(1)根据句意语境和首字母提示,可知填size。(2)eat后接宾语从句,catch是从句的...

Mr. Smith gave his wife money every Friday evening. His wife always spent all the money before next Wednesday, so that for the next few days she had no money. One day Mr. Smith asked her, “How did you spend all that money?” She answered, “I don’t know.”

So one Friday evening, Mr. Smith gave her money together with an exercise book and a pencil. He said to his wife, “Please write down how you spend the money.”

Next Tuesday, his wife had no money again. Mr. Smith took the exercise book to see how she had spent it. “I have done what you told me,” she said gladly. She had written “Friday, I got 18 pounds from Mr. Smith” on the first page, and on the second page, she wrote, “Tuesday, I have spent it all.”

1.Mrs. Smith always spent all the money_____.

A. the next day B. in four days

C. in a week D. next Wednesday

2.Mr. Smith gave his wife an exercise book and a pencil and asked her to ___ __.

A. do homework

B. have a look

C. draw a picture on it

D. write down how she spent the money

3.Mrs. Smith was ____ to do what Mr. Smith asked her to do.

A. happy B. sad C. sorry D. excited

4.Mr. Smith gave his wife money _____ a week.

A. once B. twice C. three times D. four times

5.The story told us that Mrs. Smith was not very ____.

A. glad B. tall C. careful D. good

1.B 2.D 3.A 4.A 5.C 【解析】Smith夫人几天就能把她的丈夫给她的钱花完,于是Smith先生就给了她一个本和笔,让她记录钱是如何花掉的。但Smith夫人只在本上记录了周五收到钱,周二花完了钱。 1.细节理解题。根据短文的开头Mr. Smith gave his wife money every Friday evening. His wife...

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网