题目内容

—___ the percentage of the young men who can speak English ___ in your company? —About 60 percent.

A. What is; going to rise to B. How much is; going to rise

C. What are; going to raise to D. How much is; going to raise

A 【解析】句意“在你们公司会说英语的年轻人将要上升到百分之多少?-大约60%”。percentage要与疑问词What连用,且the percentage of sth谓语动词用单数is,rise是“上升,上涨,起床,站立”的意思;raise用作及物动词,译为“使升起来,举起”。根据句意,故选A。
练习册系列答案
相关题目

任务型阅读。

Maybe Sonnpy is the coolest dog in the world; maybe Sonnpy is one of zhe greatest kids on two legs. He is a happy-go-luck(逍遥自在的)dog everyone loves.

Sonnpy is the pet of Charlie Brown, whose name Sonnpy could never remember. For Sonnpy, his master is just“that round-headed kid”who brings him his meals.

Sonnpy never speaks, but he can make himself understood by using facial expressions(面部表情)and thought balloons(思想泡泡).

In snoopy’s little head he is everything but a dog. Since 1960s, Snoopy has been standing on two legs instead of four and doing independent thinking. Here are two perfect examples to prove this point.

Charlie once told Snoopy, “Look, Snoopy, that boy throws a branch, then his dog will run to pick it and bring the branch back.”Hearing this, Snoopy picked up a branch and threw it.

At another time, Charlie read his newspaper to Snoopy,“It says that there will be a dog-show. Will you think about it?”Snoopy thought,“How can I? I don’t even have a dog!”

根据短文内容,完成下列任务:

1.What does Snoopy think of his master?

2.将①处译成汉语

_________________________________________________________________________。

3.判断正(T)误(F)

We can understand Snoopy by his facial expressions and his speaking.( )

4.What do the two examples prove(证明) in the passage?

5.Can Snoopy remember Charlie Brown, his master’s name?

1.Snoopy thinks his master is just “that round-headed kid” who brings him his meal. 2.在史努比的小小脑袋里,他绝不是一只狗。 3.F 4.The two examples prove that in Snoopy’s little head, he is everything but a dog...

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网