题目内容

Hi, dear boys and girls! Do you know how to be a healthy kid? Here are some rules you should follow.

First, eat different foods, especially(尤其) fruit and vegetables. You may have a favourite food, but you'd better eat something different, if you eat different foods, you will probably get more nutrients(营养物质) your body needs.

Second, drink water and milk as often as possible. When you're really thirsty, cold water is the No.l choice(选择). Milk is a great drink that can give you more calcium(钙) your body needs to grow strong bones(骨头).

Third, listen to your body. How do you feel when you are full? When you are eating, notice how your body feels and when your stomach(胃) feels comfortably full. Eating too much will not make you feel comfortable and make you fat.

Fourth, limit(限制) screen time. Screen time is the time you watch TV, DVDs and videos, or using computers. It is good to take more exercise such as basketball, bike riding and swimming. You can't watch TV for more than two hours a day.

Fifth, be active. One thing you'd like to do as a kid is to find out which activity you like best. Find ways to be active every day.

Follow these rules and you can be a healthy kid.

1.You have to eat different kinds of foods especially _______

A. meat

B. hamburgers

C. sweets

D. fruit and vegetables

2.Which kind of drinks can give you more calcium?

A. Juice

B. Milk

C. Cold water

D. Tea

3.According to(根据) the passage, you should follow _______ rules if you want to be healthy.

A. five

B. nine

C. fifteen

D. thirteen

4.Which is the best title(标题) of the passage?

A. How to make yourself important

B. How to be a healthy kid

C. How to be a popular kid

D. How to make your parents healthy

1.D 2.B 3.A 4.B 【解析】试题分析:这篇短文主要讲述了如何成为一个健康的孩子,文章给出了五条规则,例如:吃不同食物,多喝水和牛奶,听从身体的需要,限制坐在电视等屏幕的时间,每天要多活跃等。 1. 2. 3. 4.
练习册系列答案
相关题目

JOINING A CHOIR

I’ve always loved singing, but singing hasn’t always loved me. I

would open my mouth with a beautiful song in my head, fully expecting

my voice to follow suit — only to get an awful tone (音调)in return.

Still, without a second thought, I continued to try to sing whenever

possible. On car journeys, when my now twenty something sons were

small, they would make a great play ( hands over their ears, shouting

‘ No,Mum,stop!’) of going through punishment as I sang along to the radio.

Never in a hundred years would I have thought about joining a choir. And when I did finally become a member of my first choir 15 years ago, something fantastic happened to my life. From the first time I experienced my voice as something special but also comfortable, in harmony (和谐)with the other singers, I lost my heart to singing. It was like falling in love. And everyone in the choir had the same shining smiles and bright eyes — singing made them feel happy, too.

Although it is singing itself that makes me happy,it is also how a choir works together. There is something magical about breathing together. The voice of everyone singing quietly together is powerful and excitingly mysterious (神秘的),almost spiritual.

And there’s the unexpected friendship from the activities we do as a choir: raising money for good causes and taking our singing sometimes to places where people are forgotten and sad.

I am now a member of six choirs and,if I can,sing every day of the week. I stand in front of several hundred people,and know that some,if not all,of each song will sound not bad at all.

1.What did the writer’s sons think of her singing when they were small?

A. Terrible. B. Comfortable. C. Fantastic. D. Boring.

2.When did the writer join her first choir?

A. A week ago. B. Six years ago. C. Fifteen years ago. D. Twenty years ago.

3.What brings the writer the unexpected friendship?

A. Having car journeys with her sons.

B. Helping others by singing in choirs.

C. Having shining smiles and bright eyes.

D. Singing in front of hundreds of people.

1.A 2.C 3.B 【解析】文章讲述了作者喜欢唱歌,但是唱的不好,后来她加入合唱团的故事。 1.根据when my now twenty something sons were small, they would make a great play ( hands over their ears, shouting‘ No,Mum,stop!’) 儿子用手捂住耳朵让她停...

In the 1920s, the airlines were just beginning. It was unusual for people to travel by air because it was expensive and dangerous. In those days, there were no flight attendants (服务生) to look after the passengers. Young men, or “stewards” helped the passengers onto the airplane and carried the passengers’ bags but they did not provide food and drinks. But then in 1930, a woman called Ellen Church invented the “stewardess”.

Ellen Church was born in 1904 on a farm in Iowa. She was a different child. She didn’t want to work on a farm or marry a farmer. She wanted a more adventurous (冒险的) life. Ellen studied to be a nurse at the University of Minnesota and then got a job in a hospital. For the next few years she stayed at the hospital and at the same time took flying lessons and got her pilot’s license.

Ellen was 25 years old when she first got in touch with BAT (Boeing Air Transport). She loved flying but she understood that airlines were a man’s world. Though women like Emelia Earheart were becoming famous, she realized it was impossible for a woman to have a career as a pilot. But she had another idea. Most people were afraid of flying because flying was still not a very safe way to travel. There were often delays (延误), many crashes and the bad weather made many passengers sick. Ellen thought nurses could take care of passengers during flights and BAT agreed.

The young woman from Iowa and seven other nurses became the first air stewardesses.

At first pilots were unhappy because they did not want stewardesses on airplanes, but passengers loved the stewardesses. In 1940 there were around 1000 of them working for different airlines. The early “stewardesses” had to be under twenty-five-year-old, single and slim. When a woman joined an airline, she had to promise not to get married or have children. It was a hard job and not well paid. They worked long hours and was paid $1 an hour.

In the 1970s, stewardesses were unhappy in their job and airlines had to make some changes. Since the 1970s, “stewardesses” have been called flight attendants. They are well paid and work fewer hours than in the past.

1.From the first paragraph, we know that ______________.

A. the word “stewardesses” was started from Ellen Church

B. Ellen Church was the first woman who flew a plane

C. food and drinks were offered on the plane then

D. traveling by air was very popular because of the flight attendants

2.Boeing Air Transport offered Ellen the job because of _______________.

A. her flying experience B. her university education

C. her nursing experience D. her life attitudes (态度)

3.The passage mainly talks about _______________.

A. the background of early flying pilots

B. the experience of flying passengers

C. the history of early flight attendants

D. the development of airplanes

1.A 2.C 3.C 【解析】本篇文章难度适中,主要讲述空姐的发展史。以前飞机上没有空姐。艾伦是一个护士,她以在飞机上可以照顾生病的乘客为由,在飞机上当了空姐。 1.推理判断题。根据But then in 1930, a woman called Ellen Church invented the “stewardess”可知,一个叫艾伦的女士发明了空姐。故选A。 ...

Christopher Columbus is famous because he found something he wasn't looking for.

In 1492, Columbus sailed across the Atlantic Ocean in order to reach India. What he found was something far different. He found the New World. How did this come about? It all started in Italy.

Christopher Columbus was born in Genoa in 1451. His family didn't have a lot of money, and Christopher wasn't an only child. He didn't have much of an education until he was much older. Instead, he went to sea. He sailed around the Mediterranean(地中海) and as far north as England and Ireland.

During his travels, Columbus heard the reports of land to the west of the Madeira and Azores Islands. They were in the Atlantic Ocean west of Portugal. He wanted to know more and got maps and books on geography.

Marco Polo said that Japan was only 1,500 miles east of China. As a result, Columbus thought that Japan was only 3,000 miles west of Portugal. And 3,000 miles was a distance that ships could travel in those days.

So, Columbus decided that he wanted to get to the East by going west. He thought that if he sailed far enough west, he would sail around the world enough to reach the East. Based on his calculations(计算), Japan was only 3,000 miles away, after all.

1.Where did Columbus want to go when he sailed across the Atlantic Ocean in 1492?

A. America. B. India. C. Japan. D. China.

2.Which of the following is true according to the third paragraph?

A. There were many people in Columbus' family.

B. Columbus was an only boy of his parents.

C. Columbus did well in school when he was young.

D. Columbus once traveled to Ireland.

3.During his travels, Columbus was interested in .

A. geography B. physics C. chemistry D. history

4.We can infer from the passage that .

A. Columbus had a dream to visit America

B. Marco Polo was a great traveler from Portugal

C. Columbus had the idea that earth was round

D. nobody believed Columbus could reach China

5.The passage is mainly about .

A. Columbus's childhood B. the reports of Azores Islands

C. how Columbus began his sail D. what Marco Polo said in his book

1.B 2.D 3.A 4.C 5.C 【解析】本文主要介绍了哥伦布如何进行环球航海旅行,以及他曾经到达的地方。 1.B 细节理解题。根据In 1492, Columbus sailed across the Atlantic Ocean in order to reach India.可知在1492年,哥伦布穿越大西洋是为了到达印度,故选B。 2....

(2017﹒江苏南京)"Kids can make a difference." Craig Kielburger said. When Craig was 12, he s1. a group that has helped kids all over the world.

How did Craig get started? In the seventh grade he learned something that made him a2.. A 6-year-old boy in Pakistan was sent to work in a factory. The boy could not go to school. He could not even play. He had no freedom (自由) at all.

Craig c3. that with his own life. Laws in his country said that kids must go to school. E4. was free to all kids. But in some countries school was not free. Children from poor families went to work instead of to school.

Craig wanted to help those who didn’t have the same a5. as he and his friends. As a result, Craig and some friends started Free The Children.

Craig and his friends decided that Free The Children should r6. money to build schools. Craig hoped that learning would help kids in poverty (贫困) live b7..

Today, Craig’s charity has more than one million members in 45 countries. It is s8. going strong. The money they have raised has done many good things. It has helped build more than 500 schools around the world. It also pays for health care in p9. communities.

Craig has had a lot of success. However, he still remembers his unpleasant start in the seventh grade.

"We were laughed at by other kids, who said you c10. change things," he says. Still, Craig didn’t give up. Now he wants more kids to help. "Go to freethechildren.com. Bring it to your teachers," he says. "As you gain more confidence, friends will join you. It just gets easier."

1.started 2.angry 3.compared 4.Education 5.advantages 6.raise 7.better 8.still 9.poor 10.couldn’t 【解析】本篇文章难度适中,主要讲述克雷格想帮助那些不能上学的孩子,他和他的朋友筹钱建学校,希望能让这些孩子有美好的未来。 1.句意“当克雷...

Literature is a word used to describe written as well as spoken material. Generally speaking, it is often used to describe anything from creative imagination, including works of poetry, drama and fiction.

Then why read literature, since it is often imaginary and seems unconnected with real life?

A lot of us read literature for enjoyment and relaxation. It’s always pleasant to read some interesting books in our spare time. In a modern life full of stress, it is our common wish to read some imaginary works and look for relaxation from the stress in life.

Reading literature is more than fun; it also allows us to get knowledge. As a general rule, literature represents a language of a people, and it often gives us an insight(洞察力) into the traditions, attitudes and values of the age in which it was written.

Sometimes literature can even offer us new, creative ways to have a better understanding of the world. It introduces us to new worlds of experiences. We enjoy the comedy and the tragedy of poems, stories and plays; and we may even grow through our literary journey with books. At last we may discover meaning in literature by looking at what the writer says and how he or she says it. In some ways, we explore the human condition and analyze(分析) the way they think and feel the way they feel. Literature helps us think clearly and encourages us to open minds.

So we can certainly say literature is of great importance to us. Why not get going with one poem, drama or fiction at once?

Topic

1. should we read literature?

Explanation

It 2. anything by using imagination.

Types

Poetry, 3. and fiction.

4. to read literature

To get enjoyment and relaxation to forget stress in 5..

To get 6. to make us learn about traditions, attitudes and values of the age in which it was written.

To offer people ways to understand 7. of the world, to 8. literary works, to grow through the literary journey, to discover meaning in literature, and even explore 9. humans think and feel.

To help us think clearly and make us 10. our minds.

Suggestion

Reading literature.

1.Why 2.describes 3.drama 4.Reasons 5.life 6.knowledge/information 7.better 8.enjoy 9.how 10.open 【解析】试题分析:本文是一篇议论文,作者提出了为什么要读文学的问题,并从三个方面分析了阅读文学作品的好处。 1.句意:我们为什么要读文学?...

When you get tired of homework, several minutes’ walk in a nearby green park helps you relax at once. Or you may stand facing the lake or the seas. They will calm (not to be excited or nervous) you just like the green plants.

Wonder why? Color is a key part of the answers. Since it is so, green and blue help make people feel more quiet and safe.

All colors have special power. Scientists have found that many colors have specific effects (效果) on people’s mind and feelings.

Try an easy and interesting experiment(实验) and you’ll see how color “mislead” you sometimes. Wrap (包装) two boxes of the same size with colored paper, one red and the other white. Then weigh the two boxes with your hands. Which one is heavier? Most people will think that the red box is heavier, even though they weigh the same.

Colors can affect (影响) learning. Scientists have found that students spend more time reading if they read information written in blue text. Blue helps most people calm down and think more.

Clever uses of colors in daily life are to be seen everywhere. Hospitals and libraries seldom paint their walls, tables and desks red. They use light colors, like light blue or green. Red makes people excited while light colors help them relax. Haven’t worked out how color affects your daily life? Start with your small room. Try to make some changes in it and you’ll get to know how important color is![

1.The underlined word “mislead” means .

A. affects B. disabled

C. causes someone to have a wrong idea D. give wrong directions[

2.We’d better paint the walls of the hospital in .

A. deep red or deep brown B. light blue or light green

C. deep orange or deep red D. light green or light yellow

3.If you want to .you’d better sit in the room painted blue.

A. study attentively B. weigh something with your hands

C. face the lake or the sea D. enjoy some rock music

4.Which of the following is NOT true?

A. When you are going to have a rest, you’d better sit in the room painted green.

B. Scientists have known some differences among some colors

C. When you get tired of homework, you should look at the green plants far away

D. The passage has told us clearly why some colors are warm and other colors are cool.

5.The reading mainly shows us .

A. the difference between red and blue B. how to get on well with others

C. how to make smart uses of different colors in our daily life D. how to paint and decorate our rooms

1.C 2.B 3.A 4.D 5.C 【解析】文章大意:文章讲述了不同的颜色对人的思想和感受有不同的影响,以及在生活中我们应该如何巧妙利用不同的颜色以取得更好的效果。 1.词义猜测题。根据下文所举的例子Then weigh the two boxes with your hands. Which one is heavier? Most people will...

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网