题目内容

Many children spend a lot of time watching or playing with electronic media –from televisions to video games, computers and other devices(设备).

So, it is natural that parents should wonder about the time children spend looking at a TV or computer screen. Americans say “screen time” when they talk about any time children spend in front of an electronic device.

Perhaps parents can stop worrying so much about screen time, at least for older boys and girls. In October 2016, the American Academy of Pediatrics (AAP) listed several suggestions for parents and child care workers. Here are some of the suggestions.

? Avoid digital media use in children younger than 18 to 24 months.

? For children aged 18-24 months, avoid letting the child watch media alone. And avoid using media as a way to comfort your child.

? For children two to five years of age, allow one-hour screen time on “high-quality(质量)programming” a day and watch it with your child.

? For children aged 6 and older, don’t spend too much time using media. Also, make sure that screen time does not take the place of healthy sleep, exercising, doing homework and other activities.

? Make sure to have media-free time together as a family, such as dinner or driving. Also make some areas of the home media-free. Turn off you child’s electronic devices an hour before bedtime.

1.What is “screen time” according to Americans?

A. A kind of timing system(系统).

B. A survey on electronic media

C. Any time children spend in front of electronic media.

D. Any electronic device children like to play with

2.What did AAP do in 2016 after?

A. They gave some practical suggestions.

B. They told parents how to reduce their children’s screen time.

C. They trained many child care workers.

D. They raised much money to stop children using electronic devices.

3.How do parents deal with the screen time for children two to five years of age?

A. Choose proper programs and watch with them. B. Play with them for at least one hour.

C. Avoid letting them watch TV. D. Don’t worry about them.

4.How does AAP explain too much screen time?

A. An hour or more every day. B. Using too many electronic devices.

C. Screen time takes the place of other activities D. Using electronic media to comfort the children.

5.What is media-free time?

A. It is the time you can use media freely. B. It is the time you cook or drive.

C. It is the time to be with your family. D. It is the time you stay away from electronic devices.

1.C 2.A 3.A 4.C 5.C 【解析】试题分析:本文介绍了美国AAP组织为解决未成年人迷恋电子节目问题,而给家长和保育员们提出的几点建议,颇具可行性。 1. 2. 3. 4. 5.
练习册系列答案
相关题目

根据短文内容及所给提示,在文中的空白处填写一个正确的单词。

One day,all feelings were on a vacation on1.island,and each was having a good time.Suddenly,they were told that a storm was coming.so all rushed to their boats. Love also wanted to a2.the storm,but there were no boats to use.

Just then, Richness was passing by. Love asked, “Richness, can you take me with you?”Richness answered, “No, I can't. There's a lot of gold in my boat. There's no place here for you.”

Sorrow passed by after a while. Again, Love asked for help. But it was useless. "No, I can't take you with me. I am so sad. I want to be by 3.(Ⅰ)."

When Happiness passed by a few minutes later, Love again asked for help. But Happiness was4.happy that it couldn't care about anyone else.He went away without s5.a word.

Two6.(three)of the feelings went away.The clouds seemed much7.(heavy)than ever.The storm was coming soon.Love was in8.(dangerous).She was growing hopeless,Just then somebody shouted,“Come on,Love,I will take you with me.”Love didn't know who was so kind, but jumped onto the boat9.(happy).

After getting off the boat, Love met Knowledge. Love asked, "Knowledge, do you know who was so kind to give me a lift when no one else wished to help?"

Knowledge smiled, "That was Time."

"Time?" asked Love. "But why did Time help me?" Knowledge smiled and answered, "10.only Time is able to understand how valuable Love is."

1.an 2.avoid 3.myself 4.so 5.saying 6.thirds 7.heavier 8.danger 9.happily 10.Because 【解析】这篇短文利用拟人的方式给我们讲述了一个很有哲理的故事。一些感情如“爱”、“富有”、“伤心”、“开心”等在一个岛上度假,风暴就要来了,他们都到船上躲避,但是“爱”没...

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网