题目内容
A
Long long ago,there was a little girl living in a small poor house on a hill. When she played in her little garden,she could see a beautiful house high on the other hill. This house had golden windows. They were so nice that the little girl dreamed all day ,“How fantastic it would be to grow up and live in a house with golden windows!”
When she was old enough to go outside her garden,she asked her mother if she could go for a walk outside the gate. Her mother agreed,telling her to keep close to the house and not to go too far. The day was beautiful and the little girl walked until she got to the gate of the house with golden windows.
As she looked at the house with golden windows,she was so disappointed. All the windows were common and very dirty.
So sad that she didn't go any further and turned,heart broken. As she went back,she was surprised to see a little house with golden windows as the sun shone on her own house.
She realized that she had been living in the uhouse with golden windows^ all the time. Everything she dreamed was right there under her nose!
() 1. What did the girl dream of?
A. Having a bigger garden.
B. Going outside her garden.
C. Having lots of gold in the house.
D. Living in a house with golden windows.
() 2. Her mother told her when the girl went out.
A. to play in the garden B. not to go too far
C. to clean the windows D. not to go outside the garden
() 3. How was the girl feeling when she reached the gate of the house on the other hill?
A Disappointed B. Interested C. Excited D. Angry.
() 4. What's the best title for the passage?
A. The Little Girl's Home.
B. The Golden House on the Hill.
C. The Little Girl's Dreanx
D. The House with Golden Windows.
A 阅读提示:一个小女孩以为山上有一座带有金色窗子的房子,就梦想有一天能够住上这样的房子。当她有一天去看时,却失望地发现窗子很普通。回来的路上发现自家房子的窗户在阳光的照射下也发出金光,她的梦想就在自己的身边。
1. D细节理解题。由第一段可知小女孩梦想有一天能够住上带金色窗子的房子,答案为 D.
2. B 细节理解题。由 telling her to keep close to the house and not to go too far. ”可知答案为 B.
3. A细节理解题。由she was so disappointed. ”可知,因此答 案为A.
4. C主旨大意题。由整篇文章可知The Little Girl's Dream是这篇 文章的主题。因此答案为 C.
三、任务型阅读(20分)
This week we asked students at New Star High School about the best ways to learn more English. Some said they learnt by using English. Some students had more specific suggestions.
Lillian Li said the best way to learn new words was by reading English magazines. She said that she never studied grammar. She thought it was too boring.
Wei Ming feels differently. He's been learning English for six years and really loves it. He thinks studying grammar is a great way to learn a language. He also thinks that watching English movies is a good way to watch the actors say the words.
Liu Chang said that joining the English club at school was the best way to improve her English. Students get lots of practice and they also have fun.
根据短文内容完成下面的信息表。
Students | Their 1 suggestions |
Lillian Li | ★ 2 English magazines is the best way to learn new words. |
Wei Ming | ★ 3 grammar is a great way to learn a language. ★Watching English 4 is a good way to watch the actors say the words. |
Liu Chang | ★Joining the English club at school was the best way to 5 her English. |
1. 2. 3. 4. 5.