题目内容

(题文)--- Long time no see! I think you a lot.

--- Yes. I used to be quiet, but now I'm outgoing.

A. will change B. were changing C. are changed D. have changed

D 【解析】 句意:—好久不见!我觉得你改变了许多。—是的。我过去很安静,但现在我很外向。根据答语判断,现在与过去相比,发生了很大的改变,强调的是现在的情况,这是现在完成时态的第一种用法,过去发生的动作对现在造成的影响和结果。故答案为D。
练习册系列答案
相关题目

Tom, 13

I have finished reading Little Women. It is written by an American writer and it is about the life experiences of four sisters. Though the book is a little bit boring, I have still learned to be kind to others and to be brave in the face of difficulties.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Mary, 14

It took me a week to read Robinson Crusoe. The book is amazing. It is about a man who wanted to sail abroad to learn more about the world. When he was the only one alive on an island, he didn’t give up his hope but tried his best to live. And finally he successfully went back to his home.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Bob, 14

I have read the Treasure Island many times because it is so exciting. It is written by the English writer Stevenson. The book is full of excitement and imagination. It is about the journey of a boy and a group of people looking for the treasure.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Peter, 15

I haven’t finished reading Harry Potter because it is too long. But I have watched some of the Harry Potter movies. I think the movies are much more interesting than the books.

1.Who hasn’t finished reading his book.

A. Tom. B. Mary. C. Bob. D. Peter.

2.What does Tom think of his book?

A. It is a little boring. B. He learned nothing from it.

C. It is too long to read. D. The movie is better than the book.

3.What is the book Robinson Crusoe about?

A. Four sisters and their life experiences.

B. A man succeeding in living alone on an island.

C. A boy and a group of people looking for treasure.

D. The students in a magic school.

4.Which of the following is NOT true?

A. Mary isn’t the oldest among the four children.

B. The Treasure Island is written by an American.

C. Tom learned a lot from Little Women.

D. Peter prefers watching the Harry Potter movies to reading Harry Potter.

5.What is the passage about?

A. Four children. B. Four lessons. C. Four books. D. Four stories.

1.D 2.A 3.B 4.B 5.C 【解析】本篇文章难度适中,主要通过四个小孩向读者介绍四本书。 1.细节理解题。根据I haven’t finished reading Harry Potter because it is too long可知,彼得没读完他的书。故选D。 2.细节理解题。根据Though the book is a little b...

"I will think of it." It is easy to say this, but do you know what great things have come from thinking? Though we cannot see, or hear, or feel our thoughts, they have great power (力量)!

Isaac Newton was seated in his garden on a summer evening when he saw an apple fall from a tree.He began to think, and tried to find out why the apple fell.Then he discovered how the earth, sun, moon, and stars are kept in their places.

James Ferguson once saw the inside of his father's watch, and he wondered, "Why should I not make a watch?" This set him thinking and it led to a wooden clock which kept good time.

Walt Disney, the famous American film-maker, was often thinking of new ideas.One day, when he was in a meeting, he suddenly stopped talking, deep in thought.He looked and looked at a place high up in the room.This continued for a long time, and then he got an idea for a new cartoon.

Ideas come at any time, and the important thing is to think.When you meet with any difficulty, don't lose heart.Try to think of it before asking someone to help you.Think and by thinking you will learn how to think creatively.

1.Newton wanted to find out ________.

A. when the apple hit him

B. why the apple fell

C. who made the apple fall

D. where the apple fell

2.Who made a wooden clock?

A. Isaac Newton.

B. Walt Disney.

C. James Ferguson.

D. James' father.

3.Which of the following shows the structure (结构) of the passage?

(①= Paragraph 1, ②= Paragraph 2,…)

A. B. C. D.

1.B 2.C 3.A 【解析】文章讲述了思考的力量。 1.根据He began to think, and tried to find out why the apple fell.可知牛顿想找出来,苹果为什么掉落;故选B 2.根据James Ferguson once saw the inside of his father's watch, and he won...

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网