题目内容
阅读下面短文,根据其内容完成后面的各项任务。
Alice was getting very tired. 她和她的妹妹正坐在河边。And her sister was reading a book. Alice had nothing to do. Once or twice she looked into her sister’s book, but it had no pictures or conversations in it. “And what is a book for,” thought Alice, “without pictures or conversations?” Suddenly a white rabbit with pink eyes ran by her. She heard the rabbit say, “Oh dear! Oh dear! I’ll be late!” The rabbit took a watch out of its pocket and looked at it. She saw it go down a large rabbit hole in the ground.Then Alice went down after it, but never thought about how she was going to get out again. She found that she was falling down a very deep hole. It was too dark for her to see anything. Suddenly she landed.
1.Was Alice interested in her sister’s book?
___________________________________________
2.将文中画线的汉语句子译成英语。
___________________________________________
3.将文中画线的英语句子译成汉语。
___________________________________________
4.What does the underlined word “it” refer to (指的是)?
__________________________________________
5.从文中找出与下面所给句子意思相同的句子。
It was so dark that she couldn’t see anything.
___________________________________________
1.No, she wasn’t. 2.She was sitting with her sister by the river. 3.她看见那只兔子进了地上一个很大的兔子洞。 4.The rabbit. 5.It was too dark for her to see anything. 【解析】试题分析:这篇小故事讲述了爱丽丝的幻觉,文章按照故事发展的顺序,写疲倦...