题目内容
【题目】Choose the best answer(选择最恰当的答案)
Welcome to Woodland Toy Museum. Our museum opened in 2001 and has more than 50,000 toys, games and dolls. Please read the following before you visit.
Our museum had some simple rules to make visits enjoyable and safe for everyone.
1. Please keep voice levels low.
2. Do not touch exhibit (陈列品) in the museum. They are fragile.
3. Do not lean on glass cases. They may break.
4. Do not use flash (闪光灯) when taking photos.
5. Do not use video recorders.
6. Please turn off your mobile phone while you are in the museum.
7. Do not eat or drink in the museum.
8. Do not sit on the floor.
Opening hours
Tue. — Sat. 10.00 a. m.—10.00 p.m.
Sun. & Public holidays noon — 9.00 p.m.
Mon. closed
【1】We can not find ________ in Woodland Toy Museum.
A.
B.![]()
C.
D.![]()
【2】We can not lean on glass cases because ________.
A.we can’t talk loudlyB.we may break them
C.we can’t sit on the floorD.we will take photos
【3】The underlined word “fragile” in rule 2 means “________”.
A.coldB.expensiveC.easily brokenD.made of glasses
【4】Kitty is visiting Woodland Toy Museum now. Maybe it is ________ now.
A.11.00 a.m., MondayB.9.00 a. m., Tuesday
C.7.00 p. m., National DayD.9.00 p. m., Sunday
【5】Sign ________ CANNOT he found in the museum.
A.
B.
C.
D.![]()
【6】This passage is a(n) ________.
A.reportB.noticeC.advertisementD.programme
【答案】
【1】D
【2】B
【3】C
【4】C
【5】C
【6】B
【解析】
文章是关于去参观林地玩具博物馆的一些注意事项。
【1】句意:我们在林地玩具博物馆看不到_____?
根据第二行的toys, games and dolls.可知,看不见拖鞋,故答案选D。
【2】句意:我们不能倚在玻璃箱上因为我们可能会打碎它们。
根据规则中的3. Do not lean on glass cases. They may break.可知,答案选B。
【3】句意:在规则2中划线单词的意思是易碎的。
根据所推单词意思的前面句子Do not touch exhibit (陈列品) in the museum不要碰博物馆的陈列品可知,应该为易碎的,故答案选C。
【4】句意:凯蒂正在参观林地玩具博物馆,也许现在是国庆节晚上7点。
根据题干中Opening hours中时间可知,开放时间为周二到周五10.00 a. m.—10.00 p.m,周日和假日的时间为 noon — 9.00 p.m,周一不开门,故答案选C。
【5】句意:哪个标志在博物馆里找不到?
根据规则中的2. Do not touch exhibit (陈列品) in the museum. They are fragile.
4. Do not use flash (闪光灯) when taking photos. 7. Do not eat or drink in the museum.可知,应该找不到禁止携带手机的,故答案选C。
【6】句意:文章是一个注意公告。
根据文章意思可知,本文是一个进入博物馆后的注意事项,应该是一个注意公告。故答案选B。
【题目】School holiday activities at the library
| Activity When Cost Who | Cartooning with Eva Leung Tuesday 7 June, 9-11 a.m. ﹩3.00 to. cover the cost of art paper and pencils 5 to 8-year-olds |
| Activity When Cost Who | Cartooning with Eva Leung Wednesday 8 June, 9-11 a.m. $3.00 to cover the cost of art paper and pencils 9 to 10-year-olds |
Eva Leung is famous for her cartoons published regularly in KIDStime magazine | ||
| Activity When Cost Who | Kite-making Wednesday 8 June, 2-4 p.m. $3.00 to cover the cost of paper, string and other materials 5 to 10-year-olds |
| Activity When Cost Who | Kite-making Thursday 9 June, 2-4 p.m. $3.00 to cover the cost of paper, string and other materials 5 to 10-year-olds |
【1】Who is this poster for?
A. Cartoonists.B. Librarians.C. Writers.D. Children.
【2】On which day are there two different activities?
A. Monday.B. Tuesday.C. Wednesday.D. Thursday.
【3】Why are there two cartooning classes on the program?
A. Because the classes are for different age groups.
B. Because more time is needed to learn cartooning
C. Because there is a strict limit on numbers for each class.
D. Because some children might want to do both the classes.
【题目】根据所给表格内容完成短文。
ZOO SHOWS | ||
Time | Item(项目) |
|
9:30 | Panda Show | |
10:00 | Lion Show | |
10:45 | Tiger Show | |
11:08 | Elephant Show | |
11:15 | Monkey Show | |
I go to the zoo with my parents this Sunday. I have a happy time. At half ____nine, we see the Panda Show. At ten o’clock, we see the _____. Then, we see the ___. It’s at _____ to eleven. After that, we see the _____ at eight past eleven. The Monkey Show is at a quarter past eleven.
【1】____
【2】____
【3】____
【4】____
【5】____