题目内容

Tom, _________ afraid of speaking in front of people. You are the best one.

A. don’t B. not C. not be D. don’t be

D 【解析】试题分析:句意:汤姆,不要害怕在人们面前演讲。你是最优秀的。英语祈使句中谓语动词一般用原形。其否定回答是don’t+谓语动词,本句是系表结构,故选D。
练习册系列答案
相关题目

写作

假如你是Alice, 你想写一封推荐信,推荐你的同学Daniel获得今年的新星奖。推荐

信字数为80词左右。开头,结尾已给出,不计入总字数。

Excellent qualities
(优秀的品质)
 

Good examples
(好的事例)
 

乐于助人
 

1.经常帮助邻居修电脑;
2.……(至少一点)
 

聪明
 

1.学东西快,努力学习各门学科;
2.野营时甚至会搭建帐篷。
 

勇敢
 

一个周日的早晨,他像往常一样,坐在湖边看书。突然听到一个女孩大声呼救,他跳进湖里,把小女孩从水里救了上来,并送她回家。
 

……
 

……(至少两句)
 

Dear Sir / Madam,

I would like to recommend Daniel for this year’s Young Star Award.

____________________________________________________________________________________________

____________________________________________________________________________________________

____________________________________________________________________________________________

____________________________________________________________________________________________

____________________________________________________________________________________________

____________________________________________________________________________________________

____________________________________________________

All the students in our class think that Daniel should get the award. We look forward to hearing from you soon.

Yours faithfully,

Alice

One possible version: Dear Sir / Madam: I would like to recommend Daniel for this year’s Young Star Award. Daniel is a helpful boy. He often helps his neighbors fix computers. He always gives...

If you like reading fairy tales(童话故事), do not miss the book The Miraculous Journey of Edward Tulane(《爱德华的奇妙之旅》).It is a famous story by an American writer Kate Dicamilo in 2006.People, the young and the old, love this book. And it's so popular that it is one of the " “Top100Books for Children” in the US.

The story is about a journey of a china rabbit (瓷兔子) called Edward. He lives with his

ten-year-old owner (主人) named Abilene. Abilene loves him very much but Edward doesn't love

her. During a holiday on a ship, Edward is lost. After spending 297 days in the sea, he reaches a

beach and a man takes him home .Then Edward travels from one place to another, meeting many

people. His name keeps changing, such as Susie and Maloney. Soon he begins to miss Abilene and

wait for her. One day Edward falls into pieces. Someone repairs (修理)it and sells it in the market.

Many years later, Abilene and her daughter come to the market and take Edward home. Finally

Edward is with his owner again.

There are many pictures in the book, so we can follow Edward's journey easily.

You can learn that Edward learns love and never stops waiting for Abilene .This is why they

meet each other at the end of the story. The warm and sweet story will make you know more about

love.

1. wrote The Miraculous Journey of Edward Tulane.

A. Edward Tulane B. Kate Dicamillo C. Abilene D. Maloney

2.The book is one of the"Top 100 Books for Children" in the US because

A. it is a fairy

B. it shows Kate's story in a beautiful

C. people, young or old, love the book

D. the writer is very famous in America

3.Where does Edward stay for 297 days after he is lost?

A. On a ship B. In his home C. In the sea D. In a market

4.Which of the following is true according to the passage?

A. At first, Edward and Abilene love each other

B. Edward's name keeps changing during his journey

C. Nobody repairs Edward when he is in pieces

D. There aren't any pictures in this book

5.According to the passage, what can we learn from the book?

A. Health B. Kindness C. Love D. Politeness

1.B 2.C 3.C 4.B 5.C 【解析】试题分析:短文介绍了美国“100大儿童读物”之一的畅销书《爱德华的神奇之旅》,它的作者、畅销原因和主要内容。 1.题意: 写了爱德华的神奇之旅。考查细节理解题。根据It is a famous story by an American writer Kate Dicamilo in 2006,可知作者是Kate D...

Have you heard about “Survival (生存) Holidays”? “Survival Holidays” is for children to go into the lonely place for exciting activities(活动). Now about 1,100 companies(公司) are asked to take children into the great outdoors without their parents.

The reason why people like “Survival Holidays” is that they think being close to nature(自然) is good for children. Many children in big cities spend all time watching TV and playing computer games. “Survival Holidays” gives them an important change(机会).

Is “Survival Holidays” a wonderful idea? Maybe it is. Children need more free time to play. They need to be left on their own, without adults(成年人) disturbing (打扰) them. Parents care too much about their children. They like to see the children being busy with activities that are controlled (支配) by adults, but children don’t know what to do when they are in danger. Even something like crossing a small river seems to be a hard challenge (挑战). Children are not comfortable with danger. Even small danger like getting their feet wet or falling down seems very terrible(可怕的) to them.

Many people think the survival activities are good for children. Even years later, they will still remember what they have learned. Some have learned to stay calm in different times. Some have learned how to keep safe. Others have learned how to work in a team. All these skills(技能) will help them a lot in their lives.

Title: Survival Holidays

What “Survival Holidays” is.

It is an exciting activity that __1.__can get into the lonely place __2.__ their parents.

Why people like it.

Because it’s __3._ for children to be close to nature and gives them an i__4.___ change.

What children in big cities usually _5.__ in their free time.

It __6.__ them all the time to watch TV and play computer games.

Why we think “Survival Holidays” is a good idea.

Parents should leave their children on their __7.__. Children need to learn how to face(面对) __8.__.

What children can learn in the survival activities.

“Survival H__9.___” is a meaningful experience for children that they will never forget. They can l__10.___ many skills from these activities.

1.children 2.without 3.good 4.important 5.do 6.takes 7.own 8.challenges/danger 9.Holiday 10.learn 【解析】 试题分析:“生存假期”是孩子进入一个独立的地方去参加令人兴奋的活动。 为什么人们喜欢“生存假期”? 因为他们认为走进大自然对孩子...

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网