题目内容

Jack drives a school bus. His bus is different from other school buses because it doesn't carry children. Jack's bus takes dogs to school in the morning and brings them home at night. Jack takes the dogs to "The Dog School". There he teaches the dogs to obey(服从) and protect(保护) their owners. All kinds of dogs go to Jack's school-large dogs, small dogs, young dogs and old dogs. Jack says that young dogs are the easiest to teach, but the old ones can learn, too.

Do you have a dog? Maybe it would like to go to "The Dog School".

1.Jack _______.

A. is a bus driver B. has a school for dogs

C. keeps a dog in his house D. teaches children at school

2.Which kind of dogs are easy to teach?

A. Old dogs. B. Young dogs. C. Large dogs. D. Hot dogs.

3.Jack teaches the dogs to _______.

A. run away B. go to bed C. eat D. obey

4.At night the dogs sleep_______.

A. in a bus B. at a hospital C. at the school D. in their own home

5.The best title of the passage is "_______".

A. A School for Dogs B. Taking Children to School

C. How to Find Dogs D. How to Drive a Bus

1.B 2.B 3.D 4.D 5.A 【解析】本文介绍了杰克有一家养狗的学校,他是如何接送狗和教它们的。 1.B 推理判断题。根据Jack takes the dogs to "The Dog School". There he teaches the dogs to obey(服从) and protect(保护) their owners.可知杰克有...
练习册系列答案
相关题目

阅读表达 阅读下面的短文,根据短文内容回答问题

Hi, I’m Andy. It is Children’s Day today. I get up very early. I go to school at about six. Our school is very clean and tidy. The weather is fine. Birds are singing happily in the trees. We wear our beautiful clothes. The girls wear their new skirts. How lovely they are! We sing and dance. How happy we are!

Our celebration begins at eight. First, our principal(校长) gives us a talk, and then the programmes(节目)begin. Many people sing together. They sing and dance very well. All the students and teachers like watching their programmes and listening to them. There are two photographers(摄像师)with us, too. They take photos of us. They celebrate Children’s Day with us, too. If you can’t come to our school, you may watch them on TV tonight.

After the programmes, we play games in the classroom. We all have a good time.

回答下列问题,每题答案不超过6个单词。

1.When does Andy go to school today?

__________________________________________________

2.What do the students wear?

___________________________________________________

3.Do the students and teachers like watching the programmes?

___________________________________________________

4.If Andy can’t go to their school on that day, how can he see the programmes?

___________________________________________________

5.What do they do after the programmes finish?

___________________________________________________

1.At about six. 2.They wear their beautiful clothes. 3.Yes, they do. 4.He can watch them on TV. 5.They play games in the classroom. 【解析】短文介绍了安迪所在的学校庆祝儿童节的一些情况。这天学校打扫地干净整洁,同学们都穿着漂亮的衣服。首先...

If you like reading fairy tales(童话故事), do not miss the book The Miraculous Journey of Edward Tulane(《爱德华的奇妙之旅》).It is a famous story by an American writer Kate Dicamilo in 2006.People, the young and the old, love this book. And it's so popular that it is one of the " “Top100Books for Children” in the US.

The story is about a journey of a china rabbit (瓷兔子) called Edward. He lives with his

ten-year-old owner (主人) named Abilene. Abilene loves him very much but Edward doesn't love

her. During a holiday on a ship, Edward is lost. After spending 297 days in the sea, he reaches a

beach and a man takes him home .Then Edward travels from one place to another, meeting many

people. His name keeps changing, such as Susie and Maloney. Soon he begins to miss Abilene and

wait for her. One day Edward falls into pieces. Someone repairs (修理)it and sells it in the market.

Many years later, Abilene and her daughter come to the market and take Edward home. Finally

Edward is with his owner again.

There are many pictures in the book, so we can follow Edward's journey easily.

You can learn that Edward learns love and never stops waiting for Abilene .This is why they

meet each other at the end of the story. The warm and sweet story will make you know more about

love.

1. wrote The Miraculous Journey of Edward Tulane.

A. Edward Tulane B. Kate Dicamillo C. Abilene D. Maloney

2.The book is one of the"Top 100 Books for Children" in the US because

A. it is a fairy

B. it shows Kate's story in a beautiful

C. people, young or old, love the book

D. the writer is very famous in America

3.Where does Edward stay for 297 days after he is lost?

A. On a ship B. In his home C. In the sea D. In a market

4.Which of the following is true according to the passage?

A. At first, Edward and Abilene love each other

B. Edward's name keeps changing during his journey

C. Nobody repairs Edward when he is in pieces

D. There aren't any pictures in this book

5.According to the passage, what can we learn from the book?

A. Health B. Kindness C. Love D. Politeness

1.B 2.C 3.C 4.B 5.C 【解析】试题分析:短文介绍了美国“100大儿童读物”之一的畅销书《爱德华的神奇之旅》,它的作者、畅销原因和主要内容。 1.题意: 写了爱德华的神奇之旅。考查细节理解题。根据It is a famous story by an American writer Kate Dicamilo in 2006,可知作者是Kate D...

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网