题目内容

【题目】 Zhang Ming is having a trip in America. He lives in New York City Hotel. This is a 4-star hotel. Each room offers a flat-screen TV, CD/DVD player and Wi-Fi. All rooms come with a microwave (微波炉), a mini-refrigerator and dishware. Besides, we have fitness Center, Business Center, Non-smoking Rooms for you.

Here is Zhang Ming’s room card.

The front

Welcome to New York City Hotel

Phone number: (626) 555-1212

Website: http://www.Newyorkcityhotel.com

Buses to the hotel: Bus 705, Bus 11, Bus21

The back

Usage:

Keep the card close to the response area (反应区) on the door until the green light is on. Then open the door.

Notice:

1. Take the card with you. It will be a help if you get lost.

2. If the card is lost during your stay in the hotel, please call our service center.

3. Give the card back to the service center when you leave.

1Zhang Ming lives in ________ now,

A.MGM Grand HotelB.Mirage HotelC.New York City HotelD.Caesars Palace Hotel

2If Zhang Ming gets lost, he can ________.

A.take Bus 750 to the hotelB.wait until the light is green

C.go back to the hotel to search the InternetD.call the hotel at the phone number on the card.

3Which sentence is true according to the passage?

A.New York City Hotel is a 5-Star hotel.

B.Guests in the hotel can’t use Wi-Fi.

C.You can still keep the card when you leave the hotel.

D.There is a park across from the New York City Hotel.

【答案】

1C

2D

3D

【解析】

本文是一张客人房卡的正反面信息,其中有宾馆电话、网站、位置详情、交通方式、房卡用途等信息。

1细节理解题。根据文章开头“He lives in New York City Hotel”以及房卡正面的信息“Welcome to New York City Hotel”,可知他住的是New York City Hotel。故选C

2推理判断题。根据常识和房卡反面的信息“2. If the card is lost during your stay in the hotel, please call our service center. 如果您在酒店住宿期间卡丢失,请致电我们的服务中心”结合正面电话信息,可推理,迷路了可以打房卡上的宾馆电话。故选D

3判断正误题。根据“He lives in New York City Hotel. This is a 4-star hotel.”可知New York City Hotel是四星级,故A选项表述错误,排除;根据“Each room offers a flat-screen TV,CD/DVD player and Wi-Fi.”可知每个房间都提供Wi-Fi,房客可以使用Wi-Fi,故B选项表述错误,排除;根据“3. Give the card back to the service center when you leave.”可知当离开时要交回房卡,故C选项表述错误,排除;根据房卡正面信息,可知在旅馆的对面有一个公园,故D选项表述正确。故选D

练习册系列答案
相关题目

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网