题目内容

【题目】 Four New Cool Inventions

Mip

Mip, a playful robot, was developed by a Canadian toy maker named Wowwee. It stands 19 cm tall. You can control it simply with your gestures(手势) or a smart phone. Mip can run, balance and dance on two wheels. It can also bring you a bottle of water.

Android Wear

Google is developing a smart watch called Android Wear. The watch uses a touchscreen and voice control. Simply say “OK, Google” to ask what ever you want to know. For example, say “OK, Google. Where’s the nearest toy store?” Your answer will tell you the answer on Google Maps.

Le Pen

Do you like listening to music while doing homework? If you do, you will like Le Pen. With a music player planted inside, Le Pen plays music while you write on paper. The music stops when you stop writing. So if you want to enjoy more of your favorite songs, keep on writing.

One wheel

In the near future you may find a new way to escape traffic: a self-balancing skateboard called Onewheel. It can go as fast as 19km an hour. On a single charge(充电), it can take you as far as 7-10km.

【1】 If you want to enjoy music while writing, you can choose________.

【2】According to the passage, Android Wear can_________.

A. go as fast as 19km an hour

B. tell you how to get to some places

C. run, balance, dance and even serve you

D. play music while you writing on papr

【3】 Riding on One wheel, people can travel as far as __________.

A. 5-10km. B. 7-10km.

C. 9-19km. D. 19km and more.

【4】Which statement is true according to the passage?

A. Mip is a robot that can help people make telephone calls to others.

B. Android Wear is a nice watch which can say “OK, Google” to the users.

C. Le Pen is a wonderful machine for people to write their own music for fun.

D. One wheel may be found on the roads in future and its speed can reach19km per hour.

【答案】

【1】A

【2】B

【3】B

【4】D

【解析】

试题分析:短文大意:这篇文章主要讲了四种新开发的产品,MIP;Android Wear;Le Pen 和One wheel介绍了他们的功能及用法。

【1】A细节理解题。根据短文Do you like listening to music while doing homework? If you do, you will like Le Pen. With a music player planted inside, Le Pen plays music while you write on paper.可知,故选A。。

【2】B细节理解题。根据Android Wear这种产品的介绍可知, 它可以帮你找到地方。可知应选B。

【3】B细节理解题。根据短文最后一行It can go as fast as 19km an hour. On a single charge(充电), it can take you as far as 7-10km.可知,它的速度快到可以每小时19公里。一次充电它可以带你走7-10千米。所以该选B。

【4】D细节理解题。根据最后一段In the near future you may find a new way to escape traffic: a self-balancing skateboard called Onewheel. It can go as fast as 19km an hour可知,在不久的将来你会发现一种新的交通方式。它可以每小时19公里的速度。所以该选D。

练习册系列答案
相关题目

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网