题目内容

阅读下面的图表,完成41~42小题。

A school in Hunan has changed its playground into a garden full of fruit

and vegetables, so that its students can grow and eat their own food. So far

the fruit and vegetables have been used in school meals.

A great coin collection is going on show in Guangzhou in July, 2018. The exhibition has more than 1,000 kinds of coins. It is said to have taken

10 years to collect. It will have a world tour in March, 2019.

1.The playground in a school in Hunan has been changed into________.

A. a new school B. a flower garden C. a fruit and vegetable garden

2.A coin collection exhibition will be__________.

A. in July, 2018 B. in March. 2019 C. in July. 2028

1.C 2.A 【解析】第一篇文章讲述一个学校把操场变成菜园子的事,第二篇是讲2018年7月广州的一个硬币展。 1.根据A school in Hunan has changed its playground into a garden full of fruit and vegetables,故选C 2.根据A great coin collection is going...
练习册系列答案
相关题目

"Can I take your order? " Night after night, I had to say this as I worked in my family’s restaurant. My father was a fantastic cook. He wanted me, his only son, to cook with him, but I didn’t like cooking. Because of the restaurant, my father was always busy. He never had time to play football with me.

During my high school and college years, I worked with my family at night. But I always avoided the kitchen. I couldn’t wait to graduate (毕业)so that I could move away from the family business. Several days before my graduation day, my father and I started looking at new cars. Finally, we found the right car. I was sure that my father would give it to me as my graduation gift.

On my graduation day, my father gave me a book as a gift. It was his old cookbook. I was so angry that I gave it back to him and ran out of the house. Several days later I moved away and started my business. Although I often saw my father during holidays, we never talked about the graduation gift. Then one day, I got a call that my father was ill. I went to see him because I was very worried.

That night, I looked through my father’s books and saw the cookbook that he had given me year before. I carefully opened the cookbook and went through it. Then I found something that made me cry. It was a check(支票)for$30,000 dated(注有日期) the day of my graduation. And the price of the car my father and I chose all those years ago was $30,000.

1.From Paragraph I we know that the writer’s father_________.

A. was a common cook B. had a lot of free time

C. wanted the writer to be a cook D. often played foot ball with the writer

2.The writer couldn’t wait to graduate because he wanted to___________.

A. leave the family business B. manage the family's restaurant

C. have enough time to find a good car D. get a graduation gift as soon as possible

3.The writer___________ on his graduation day.

A. accepted his father’s gift B. moved away from home

C. was very angry with his father D. was very worried about his father

4.The last paragraph shows that the writer __________.

A. decided to cook with his father

B. hated his father giving him so little money

C. regretted he didn’t look after his father well

D. realized his father’s deep love for him at last

5.What would be the best title(题目)for the passage?

A. A cookbook B. A football fan C. My school days D. My business

1.C 2.A 3.C 4.D 5.A 【解析】文章讲述了作者的爸爸把一本旧做饭的书给他做毕业礼物的故事。 1.根据My father was a fantastic cook. He wanted me, his only son, to cook with him,可知作者的爸爸想让作者成为一名厨师;故选C 2.根据I couldn’t wait to...

阅读下面短文,然后根据括号内所给汉语意思写出单词的正确形式(每空一词)。

Curt von Badinski is an engineer of a company in San Francisco.1.(然而), his home is in Los Angeles, which is 770 2.(英里) away from his workplace, so he has to take a plane work and back.Every workday morning, von Badinski gets up at 5 a.m. for the 15-minute drive to the airport. After3.停放) his car, he goes straight to take the plane. After a90- minute flight,he4.(着陆)atOakland Airport and drives to his company. The 5.(整个的)trip takes him about 3 hours

Von Badinski pays the airline 2, 300 dollars monthly so that he can fly 6.(自由地)at any time toand from San Francisco

Flying to work every day is not7.(容易的)for von Badinski because he can only sleep five hoursevery night, but he believes8.(没有什么) could be more important to him than his family. He hadabout sever

al ways to solve the problem,9.(包括)moving his family to San Francisco, butnone of them worked.

.The six hour round trip shows that I have the 10.(能力)to have all the things I want, "heexplains. "I am always excited to start a new day.

1.However 2.miles 3.parking 4.lands 5.whole 6.freely 7.easy 8.nothing 9.including 10.ability 【解析】Curt von Badinski先生在旧金山工作,而他的家在洛杉矶,因此他每天都乘坐飞机上下班,路途上要花费六个小时的时间。尽管这意味着他每天只...

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网