题目内容

【题目】No matter how many difficulties we meet, I believe all the problems________in the end.

A.solveB.will solveC.are solvedD.will be solved

【答案】D

【解析】

句意:不管我们遇到多少困难,我相信所有的问题最终将会被解决的。

考查时态及语态。solve解决,动词原形;will solve动词将来形式;are solved 被解决,一般现在时被动形式;will be solved将被解决,一般将来时被动形式。根据主语是“the problems”可知,与动词“解决”是被动关系,所以应该用被动语态;根据主语“I believe”,可知主句是一般现在时,宾语从句可以根据需要使用任何时态;根据句意可知,空处应该是表达所有的问题最终将会被解决,应当用一般将来时,一般将来时的被动语态构成是will be done。故选D

练习册系列答案
相关题目

【题目】根据短文内容,从短文后的选项中选出能填入空白处的最佳选项。选项中有两项为多余选项。

Obesity is a fancy word to say someone is heavy. There are a lot of people who are overweight in America and the world as well. An overweight person not only looks heavy and less handsome,but it can also lead to different illnesses.1

What causes obesity? 2 Junk food, also known as fast food, is the name given to food that can be prepared and served quickly. It is typically inexpensive to buy but unhealthy to eat. Well-known fast food restaurants include McDonald's, KFC, Pizza Hut and Burger King—all of the above we can easily find in cities in China. The king of fast food, McDonald's, feeds about 45 million people around the world every day.

They are called junk food, because hamburger, pizza and the like contain high calories(卡路里). If you eat a Big Mac,an order of large fries, and a large coke, you will need to walk non-stop for six hours to burn off the calories. 3

4Popular sugary drinks, of course, include Coca Cola, Pepsi Cola and many new brands that appear on the market every a couple of days. Most people don't realize how easy it is to gain weight from drinking sugary drinks, juice drinks, sports drinks and sweetened tea. Just one bottle of soda can have 250 calories and more than 16 teaspoons of added sugar. As a public strategy to improve foods, the US government in 2014 required restaurants and especially fast food restaurants to write the calories on the menu.5 It may be helpful to lose weight.

A.Nobody knows why so many people like junk food.

B.It is viewed as one of the public health problems in the 21th century.

C.Don't be fooled by soft drinks, which are high on sugar.

D.When we talk about it, the first thought comes to mind is: junk food.

E.And the left calories that haven't been burnt will put weight on you.

F.Never forget about what the most important thing is.

G.People are supposed to count the calories first before eating.

【题目】阅读短文,并按要求完成①~⑤题。

We all dream about things that we would like to do and things we hope to achieve in the future. But are everybody’s dreams the same? Here are some of the findings of a survey about hopes and dreams, in which thousands of students across China took part.

What are the hopes of teenagers(青少年)? We received several different answers to the question: what would you like to do after you finish your education? It seems some students would like to start work as soon as they can, so that they can help offer their parents better lives.

Other students hope to go on studying after they finish school and to go to university. Although money is important, many teenagers want to do jobs they like. According to the survey, the most popular choice of job is computer programming.

What are the dreams of teenagers? Teenagers have all kinds of dreams. Some are more realistic ( ) than others. For example, many students would like to be volunteers if Beijing could hold the World Cup, maybe working as translators or tour guides. And many students dream of having a trip to every corner of the world one day.

According to the survey, less realistic dreams are also common, but many students reported that they were willing to work hard to achieve their dreams. Quite a few dreamed of becoming famous, perhaps famous sports people or singers. Some students would like to go on exciting trips. One student would love to sail across the Pacific Ocean. And then there are dreams that there are no possibility for students to achieve. Three students would like to be able to fly.

It is clear from the survey that teenagers have similar hopes. It seems that most students hope to have a good education and find a good job. On the other hand, students dream of very different things: good things, and even crazy things. It is very important to dream, so hold on your dreams, one day they may just be realized.

1完成句子Some students want to begin work as soon as possible to help________their parents better lives.

2完成句子 According to the survey , both realistic and________dreams are common.

3简略回答问题What’s the most popular choice of job ?

_______________________________________________________________________________________________

4找出并写下全文的主题句_______________________________________________________________________________________________

5将文中划线句子译成汉语。_______________________________________________________________________________________________

【题目】 My name is Igor, and today — April 10 — is my name day. It is _______________ my cousin's name day because his name is Igor, too. We live in Slovakia (斯洛伐克) in Europe. In our_____________, each day of the year has a name, and a person's name day is that date on the calendar that has their name. My cousin and I_____________ our name day with all the other Igors in Slovakia.

A name day is _______________ a second birthday but not as important. In one way, my name day is better than my birthday, because sometimes my friends don't remember my birthday. But they never _____________ my name day because it is right there on the calendar. This morning, my mother gave me a new book. My sister, Laura, gave me five _________________. She gave me five of them _________________ an even number (偶数) of flowers is considered unlucky.

At school, my cousin Igor gave me a card he had made himself. I gave___________ a box of chocolates in return. After school, my father took us both to the zoo. My sister had to stay at home and do her homework. Of course it made her_______________. When she complained ( ) to my father, he told her that on June 5 she ________________ go someplace that is fun, because June 5 is the name day for Laura.

1A.evenB.alsoC.still

2A.schoolB.cityC.country

3A.describeB.changeC.share

4A.onB.forC.like

5A.celebrateB.forgetC.mention

6A.cookiesB.applesC.flowers

7A.thoughB.becauseC.unless

8A.himB.herC.them

9A.upsetB.worriedC.nervous

10A.mustB.couldC.should

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网