题目内容
【题目】Because of different reasons, I could neither go abroad nor attend a language course to improve my English.So, I finally d to read books in English.I chose Irving’s novel A widow for One Year.
What was my experience like? Very challenging(有挑战性的)! At the b , I tried to stop thinking in Chinese about what I was reading.I just kept reading i of looking up the new words in the dictionary.At first it seemed to be i to read and understand without using a dictionary, but then I began to get the meaning s .Finally, I was so interested in the wonderful characters and the surprising plot of the novel t I completely forgot that I was reading the book in English.
R this novel was very good for my English learning.I found that Irving’s way of writing was very clear and easy to reaD. This made me feel really satisfied and encouraged me to read m other books (not only by Irving).I discovered that when you read a book in English you will stop thinking in your mother tongue at some point.It’s just as if you were there, inside the story, among the characters who speak English in the book.
Reading Irving’s novel also enabled me to learn a large n of new words and expressions used in different contexts.It is really a good w to improve our English.
【答案】
【1】decided
【2】beginning
【3】instead
【4】impossible
【5】slowly
【6】that
【7】Reading
【8】many
【9】number
【10】way
【解析】
【1】文中第一段中的第一句说由于各种原因,我既不能……也不能……,最终我决定阅读英语类书籍。文中为一般过去时,故填decided。
【2】at the beginning 起初,开始为固定搭配。
【3】我只是阅读而没有查询生词的词义,instead of 固定搭配,而不是。
【4】根据句意可知,起初在不使用词典情况下,阅读和理解似乎是不太可能。
【5】但是慢慢我我开始理解它的意思,故填写slowly 慢慢地。
【6】so...that 如此……以至于 引导结果状语从句,最后,我对小说中精彩的人物和令人惊讶的故事情节所吸引以至于我完全忘记了我正在阅读是一本全英的书籍。
【7】动名词作主语reading this novel,阅读这部小说,对我的英语学习起到了非常好的效果。
【8】many other books 许多其他的书籍。
【9】A large number of ...许多……
【10】a good way to do sth.做……一个好的办法。
【题目】从方框中选择最佳选项完成对话, 有两项多余。
a. It costs 8 pounds. |
Clerk: Madam?
Anna: Yes, thank you. I'd like to buy a blouse.
Clerk:
Anna: I need something to go with(搭配)a brown skirt.
Clerk: Here's a pretty green one.
Anna: But it has long sleeves(袖子). I'd like a short-sleeved blouse with a high neck, if you have one.
Clerk: We have this one in yellow.
Anna: Middle. Do you have that one in my size?
Clerk: Yes, here it is.
Anna: How much is it?
Clerk:
Anna: Oh, my God. That's too expensive for me. Do you have anything like it for less?
Clerk:
Anna: Well, I think I'll look around some more. But I may come back for this one. Thank you.
Clerk: You are welcome.