题目内容

【题目】Because of different reasons, I could neither go abroad nor attend a language course to improve my EnglishSo, I finally d to read books in EnglishI chose Irving’s novel A widow for One Year
What was my experience like? Very challenging(有挑战性的)! At the b , I tried to stop thinking in Chinese about what I was readingI just kept reading i of looking up the new words in the dictionaryAt first it seemed to be i to read and understand without using a dictionary, but then I began to get the meaning s Finally, I was so interested in the wonderful characters and the surprising plot of the novel t I completely forgot that I was reading the book in English.
R this novel was very good for my English learningI found that Irving’s way of writing was very clear and easy to reaD This made me feel really satisfied and encouraged me to read m other books (not only by Irving)I discovered that when you read a book in English you will stop thinking in your mother tongue at some pointIt’s just as if you were there, inside the story, among the characters who speak English in the book.
Reading Irving’s novel also enabled me to learn a large n of new words and expressions used in different contextsIt is really a good w to improve our English.

【答案】

1decided

2beginning

3instead

4impossible

5slowly

6that

7Reading

8many

9number

10way

【解析】

1】文中第一段中的第一句说由于各种原因,我既不能……也不能……,最终我决定阅读英语类书籍。文中为一般过去时,故填decided

2at the beginning 起初,开始为固定搭配。

3】我只是阅读而没有查询生词的词义,instead of 固定搭配,而不是。

4】根据句意可知,起初在不使用词典情况下,阅读和理解似乎是不太可能。

5】但是慢慢我我开始理解它的意思,故填写slowly 慢慢地。

6so...that 如此……以至于 引导结果状语从句,最后,我对小说中精彩的人物和令人惊讶的故事情节所吸引以至于我完全忘记了我正在阅读是一本全英的书籍。

7】动名词作主语reading this novel,阅读这部小说,对我的英语学习起到了非常好的效果。

8many other books 许多其他的书籍。

9A large number of ...许多……

10a good way to do sth.做……一个好的办法。

练习册系列答案
相关题目

【题目】阅读下面短文,从每题所给的四个选项(A、B、C和D)中,选出最佳选项。

There was a man who had a little son.He loved him very much.Every day after work the man would come home and play with the little boy.

When the man came home from work one night, he found that he had some extra work to do.And he wasn’t able to play with his little son.He wanted to give the boy something to keep him busy.So, looking around his study, he saw a magazine with a large map of the world on the cover.He got an ideA. He patiently tore the map up into pieces.Then he led his son into the dining room and spread the pieces on the table.He explained to the boy that it was a map of the wordHe told the boy to put it back together and they could play together when he finishedSurely this could keep the child busy for hours, he thought.

After about thirty minutes, the boy came to the man and said, “Okay, it’s finished, DadCan we play now?”

The man was surprised, saying, “That’s amazing! How did you do that?” The boy said, “It was easy.On the back of the page was a picture of a man.When I put the man together, the whole world appeared completely.”

【1】 Why couldn’t the man play with his son that night?

A. He had to read a magazine.

B. He had some extra work to do.

C. He had to learn something about a map.

D. He had to stay at his office for extra work.

【2】 What did the man ask his son to do?

A. To read the magazine to find the map.

B. To tear the map of the world up into pieces.

C. To put the pieces of the map of the world back together.

D. To clean the dining room first, and then read the map of the worlD.

【3】 How long did it take the boy to finish the work?

A. A few hours.

B. About an hour.

C. About half an hour.

D. The whole night.

【4】 Which of the following is TRUE about the passage?

A. It’s a report about a father’s extra work.

B. It’s a story between a father and his clever son.

C. It’s an advertisement for the map of the worlD.

D. It’s a poster about how to deal with parents’problems.

【题目】阅读下面短文,从每题所给的四个选项(ABCD)中,选出最佳选项。

Have you ever wondered what goes through your mind when you choose where to sit in a new classroom? Or in a waiting room full of strangers? Or on a bus? Researchers have found out some interesting facts

Girls sit by girls and boys sit by boysAdults sit together and young people choose another young person to sit nearBut it goes further than thisWe even choose to sit near someone who looks like usPeople with glasses are more likely to sit near other people with glassesPeople with long hair sit closer to other people with long hair

We seem to believe that people with similar habits or hobbies will share similar experiences and we are more likely to be accepted by people like ourselves, or even, we think we may be safer with people who look like usSometimes that’ s true but it’s a pity if we always stay with the same people, the same groupThe danger in always staying in our comfort zone (舒适区)is that we just recycle the same opinions, the same tastes and the same ideasWe lose the chance to learn something new, find out interesting things, hear funny stories and discover differences

When we always stay with the same people, how can we break down the barriers which prevent us from getting to know people with different ideas? And how can we avoid the ignorance(无知)? If you want to live in a society that opens to changes, new things and different opinions, be the cat among the pigeons(鸽子)

Move out of your comfort zoneGo and sit next to someone differentAnd don’t just sit there in silenceSay helloAsk a questionStart a conversationThat’s how we make friendsThat’s how we learn about peopleThat’s how we open our minds to new ideasThat’s how we live an exciting life

1From the passage, we know that people prefer sitting by someone who________

A. is like themselves

B. has a sense of humor

C. is open-minded

D. lives an exciting life

2People like staying in their comfort zone because they may________

A. remain comfortable and special

B. find out more interesting things

C. be accepted easily and feel safe

D. discover differences among themselves

3The sentence “Unsurprisingly, we prefer to sit closer to people like ourselves.” should be put at the beginning of ___________

A Paragraph 1 B Paragraph 2

C Paragraph 3 D Paragraph 4

4What does the underlined word “barriers” mean in Paragraph 4?

A 联系 B 隔阂

C 纽带 D 熟悉

5What is the purpose of the passage?

A To tell us not to talk with strangers

B To introduce ways to learn about the worlD

C To explain how people communicate with foreigners

D To encour age us to get along with different people.

【题目】阅读下面短文,掌握其大意,然后从各题所给的四个选项中选出一个最佳答案。

For several years , Americans have enjoyed teleshopping-watching TV and buying things by telephone Now teleshopping is starting in Europe In some countries , people can turn on their and shop for clothes , jewellery , food , toys and things

In Germany , last year teleshopping was only possible on one channel for one hour every day Then the government allowed more teleshopping Other channels can for telebusiness , including the largest American teleshopping company and a 24-hour teleshopping company German are hoping these will help them sell more things

Many Europeans usually worry about the quality of the things on TVThey think high quality is the most important thing , and they don’t believe they can be sure about the quality of the things

The need of high quality means that European teleshopping companies will have to be the American companies They have to be more careful about of the things they sell They will also have to work harder to sell things that the buyers cannot touch or see by themselves .

1A European B Asian C American D African

2A lights B switches C radios D TVS

3A some else B another many C the other D many other

4A to B until C unless D by

5A begin B leave C open D turn on

6A people B women C /span>businessmen D officials

7A appearing B coming out C for sale D to buy

8A in the shop B on TV C they bought D by this way

9A the same with B different from C as big as D larger than

10A the number B the quality C the places D the buyers

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网