题目内容

【题目】 A nice day out for the whole family! Come and see our beautiful birds, huge mammals (哺乳类), lovely marsupials (有袋类) and reptiles (爬行类) … in our zoo!

Scientists will give wonderful lessons about animals every Tuesday!

Don't miss it!

Come and visit Australia Zoo!

Area A

Koalas live in the trees and like eating grass and leaves. Their lifespan(寿命)is about 14 years.

You can learn about their habits and why they sleep for nearly 20 hours a day.

Showtime: 1:30 pm-3:30 pm except Friday

Kangaroos can jump at a speed of 13-15 miles per hour.

They can live for at most 22 years.

Showtime: 3:30 pm-5:30 pm except Friday

Area B

Crocodiles have the strongest bite of all animals in the world. Their lifespan is 45-100 years. The crocodiles here are 76 years old!

Showtime: 10:30 am-3:30 pm except weekends

Tortoises can live for more than100 years! They can grow to about 1 meter tall.

Showtime: 9:00 am except weekends

Area C

Tigers are the largest of the Big Cats weighing up to 300 kg! Watch our tigers swimming in the water.

Showtime: 11:00 am-11:30 am except Friday

Camels, humps(驼峰)actually store fat, not water!

Showtime: 12:30 pm-1:20 pm except Friday

Area D

Parrots here have four toes on each foot, two facing the front and two facing the back.

Showtime: 9:00 am-5:30 pm except weekends

1Visitors can have lessons about animals on ________

A.SundayB.TuesdayC.ThursdayD.Friday

2Which of the following animals can visitors see on Saturdays?

A.Crocodiles.B.Parrots.C.Tortoises.D.Koalas.

3On Sundays, which is the best order for visitors to see as many animals as possible?

A.tigerscamelskoalaskangaroos

B.tigerskoalascamelskangaroos

C.tigerskoalaskangarooscamels

D.tigerskangarooskoalascamels

【答案】

1B

2D

3A

【解析】

这是澳大利亚动物园的广告,提到了供观赏的动物以及观赏时间和票价。

1细节理解题。根据第二段Scientists will give wonderful lessons about animals every Tuesday!可知,科学家会在每周二将关于动物的课程。故选B

2细节理解题。根据文中图片可知,除了考拉、骆驼和老虎以外,其他动物周末是不展览的,所以DKoalas符合题意。故选D

3细节理解题。根据图片可知,星期天展览的动物Koalas 1:30 pm-3:30 pm;Kangaroos 3:30 pm-5:30pm;Tigers 11:00am-11:30am;Camels 12:30 pm-1:20 pm。故最好的路线是先看老虎,再看骆驼,接着是考拉,最后是袋鼠。故选A

练习册系列答案
相关题目

【题目】 Cannes (戛纳) International Film Festival

The end of 1930s

Jean Zay, the French Minister(部长)of National Education , decided to create an international cinematographic festival in France. Cannes was chosen to be the place because of the weather.

1939

The first meeting of the festival ended before it started because of the war against Germany by France and the United Kingdom.

1946

The festival was restarted again after World War II in 1946, in the old Casino (赌场) of Cannes. It was supported by the French Foreign Affairs Ministry and the City of Cannes.

2002

The original (原来的) name of the festival is Festival International de film. The festival officially accepted the name Festival de Cannes.

Prizes

The most honoured prize given out at Cannes is the Palmed' Or ( "Golden Palm" ) for the best film, best short film, best actress, best actor, best director, best screenplayer.

1Why did the meeting of the film festival end in 1939

A.Because World War II started.B.Because the weather was bad.

C.Because France fought against the GermanyD.Because Cannes was not a good place.

2We can learn from the passage that .

A.the idea of the festival was first suggested in 1946.B.Jean Zay was the founder of the festival.

C.Jean Zay was an American.D.Cannes was a name of a French Minister.

3Which is NOT TRUE according to the passage

A.The name Festival de Cannes is formally used in 2002.

B.Best actor and Best actress prizes are given in the festival.

C.The festival was supported by the city.

D.The festival was held in a famous music hall in 1946.

4The passage is written in the .

A.picture orderB.story orderC.logic orderD.time order

5This passage may come from .

A.a movie posterB.a study reportC.a film magazineD.a story-book

【题目】 The Life of Jane Goodall

On the morning of July 14, 1960, Jane Goodall arrived at Lake Tanganyika in the Gombe National Park. Then around 5 p. m, Jane went into the forest to find her first chimpanzee.

As a young woman, Jane Goodall was following her childhood dream of studying chimpanzees in Africa. After many months of difficult work she made three important discoveries: chimpanzees ate meat, they used tools to get food, and they also made tools.

Every evening, Jane wrote her findings in her journal. She began to publish articles in magazines. After a while, Jane was accepted by a university. Her work was also making her famous. There was a documentary (纪录片)film,Miss Goodall and the Wild Chimpanzees (1963), and then My Friends the Wild Chimpanzees (1969), the first of many books. During the 1970s, Gombe became a dangerous place to work. It is on the border of four different countries and there was fighting among them. Many foreigners left, but Jane stayed to continue her workand noted that chimpanzees could also be violent.

A different problem developed in Gombe in the 1980s. The forests were getting smaller and there was no enough space for chimpanzees because of the increasing human population.As a result, there were only about a hundred chimpanzees living in Gombe by t the end of the1980s. Jane realized something had to be done, so she made a plan with the local community to grow more trees.

At the beginning of the 1990s, Jane left Gombe. She set up sanctuaries (庇护所)for chimpanzees which had been caught because of the trade in chimpanzee meat. She also started giving speeches. She has very little spare time but still spends part of every year in the forest in Gombe, watching her chimpanzees.

1What was Jane's childhood dream?

A.To explore forests in Africa.

B.To make a documentary film.

C.To write books about animals.

D.To study chimpanzees in Africa.

2What did Jane do in the 1970s?

A.She continued to work in Gombe.

B.She went to study in a university.

C.She found her first chimpanzee.

D.She published her first book.

3What plan did Jane make to help chimpanzees in1980s?

A.To grow more treesB.To do more studies

C.To stop the fighting.D.To set up sanctuaries

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网