题目内容

—Can you dive into this river? —_________.

A. Let me have a try B. No,thank you C. Yes,please

A 【解析】句意:——你能潜到这条河里吗?——让我试试。考查日常交际用语。A. Let me have a try让我试一下;B. No, thank you不,谢谢你;C. Yes, please是的,您请。根据句意和语境,可知BC两项都不合句意,故选A。
练习册系列答案
相关题目

She is a cute , quite girl. As a daughter , she has no secrets from her mother ,who I am very pleased with. But recently she has become somewhat mysterious, not so open as before. She has a diary that she keeps under lock and key. Her mother cannot help worrying about her, what if she falls in love , which is too early for a girl of her age? After all she is reaching the “dangerous stages” . These thoughts have trouble in the mother’s mind.

One weekend the girl came to tell her mother that she was going to the cinema with her schoolmate and would return late. This was the first time her mother agreed , and she couldn’t help worrying because her daughter had never been away at night before. The mother waited till nine and her uneasiness got the upper hand over her. She decided to go out to meet her daughter.

Just at that moment the noise of a car pulling up drew her to the window and there was her daughter , waving goodbye to a boy. Her heart missed a beat. When the girl came in , the mother was watching TV, pretending nothing had happened. “Mum, I’m back.” “Yeah.” “Sorry to be late. Still sitting up?” “Yes. Oh, that… Who’s that boy?” The daughter was stunned(发愣) for a moment. “Ah. Is our monitor. He gave me a lift on his way home. Mum, I’m going to bed.” “All right. Go to sleep early.”

Next morning when the mother went to the daughter’s room to do some tidying, she found her diary left at her pillow. After a few minutes hesitation she eventually opened it to the entry of the night before. It reads: Mum, it’s love that made you ask, but it would show your understanding of me if you hadn’t .

Holding the diary, the mother fell in thought.

1.Which of the following is true according to the story?

A. The girl knew her mother would ask her the question about the boy.

B. What the daughter did recently worried her mother.

C. The mother was eager to read her daughter’ diary the next day.

D. The girl’s diary was always unlocked.

2.From the diary, we can see the daughter ________.

A. thanked her mother for asking her

B. thought her mother cared about her very much

C. thought it was her mother’s duty to ask

D. thought her mother’s understanding is better than simple love

3.What’s the meaning of the underlined words?

A. be unable to stop yourself from doing sth B. be able to stop yourself from doing sth

C. be able to help sb do sth D. be unable to help sb do sth

4.The main purpose of this article is to show that parents should_______.

A. care about what their children really think and feel B. not give much freedom to their early love

C. talk with their children about their early love D. keep silent about their children’s privacy

5.Which can be the best title for this story?

A. Mother’s True Love. B. Early Love Between Students.

C. To ask Or Not To Ask D. Dangerous Age.

1.B 2.D 3.A 4.A 5.C 【解析】试题分析:本文叙述的是学生的早恋问题,作为父母是过问还是不过问,文中母亲的做法启发我们,要多关心孩子们的真实想法和感受,而不是盲目干预。 1.题意:根据故事,下列哪一个是正确的?考查细节理解题。A. The girl knew her mother would ask her the question about ...

Dear Wang Fang

Thank you for your letter. You wrote to ask me about American social customs(风俗) in their dinner party. You are asking the right person. I once lived in America for five years. Now I’ll tell you something about it.

It’s a good idea to bring a small present when you go to a dinner party. Flowers are always nice, or you may bring a bottle of wine if you know that your friends drink it.You should arrive(到达) on time or five to minutes late. Don’t get there early. If you’re going to be more than fifteen minutes late, you should call before.

Try to be free at the dinner table. If you don’t know about choosing(选择) the right fork or knife, just watch the other people, and follow them. If you still have no idea of what to do, ask the person beside you .If you like the food, say so. Of course, you’ll thank them for the meal and for their kindness. It’s also a good idea to send a card to thank them the day after.

Rose

1.Who wants to know about American social custom in the dinner party?

______________________________________________________________________________

2.What presents are always nice when you go to a dinner party?

______________________________________________________________________________

3.If you’re going to be more than fifteen minutes late, what should you do ?

______________________________________________________________________________

4.How long did Rose once live in the USA?

______________________________________________________________________________

5.What can you do to thank someone for the meal and the kindness?

______________________________________________________________________________

1.Rose. 2.Flowers. 3.I should call before./Call before. 4.Five. 5.To send a card. 【解析】试题分析:本文是一封Rose给王芳的信,在信中叙述了美国人的风俗习惯,在参加晚宴的时候,可以带一束鲜花,宴后应该发一张表示感谢的卡片。 1. 2. 3. 4. 5. ...

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网