题目内容
【题目】根据短文内容,从每小题A、B、C三个选项中选出一个最佳答案。
(B)
Avril (艾薇儿) Lavigne is an excellent(优秀的)singer. She is successful because of her musical talent (天才).
She wrote songs by herself, played the guitar and had a wide range of voice when she was only 17 years old. She began to sing her own rock-and-roll music. She is a talent in the musical world. People in many different countries like her songs very much.
Avril Lavigne isn't a quiet girl. She is a wild, active and crazy girl. She started showing her voice and character at about age 2. “I'm just coming out and I'm going to be myself. I write what I feel. ” Avril said.
Her music can reach girls' and boys' hearts and even some adults', too. I can't wait to be out there; I want to rock the world! I want people to know that music is real and honest (坦率的). I am just being true to myself. ![]()
(1)Because of her _______, Avril becomes a famous singer.
A.musical talent
B.wide rang of voice
C.hard work
(2)When Avril was about _______, she began to sing her own songs.
A.two years old
B.seventeen years old
C.twenty years old
(3)_______ like Avril's music.
A.Only girls.
B.Many people around the world.
C.Few adults.
(4)Avril is a _______ girl.
A.quiet and lovely
B.real and honest
C.active and crazy
(5)Which of the following sentence is True?
A.Avril asked a writer to write songs for her.
B.Avril started showing her voice at about age 5.
C.Avril wants to sing and rock all over the world.
【答案】
(1)A
(2)B
(3)B
(4)C
(5)C
【解析】艾薇儿是优秀的歌手,从小就具有音乐方面的天赋。世界上很多人都喜欢艾薇儿的音乐。
(1)A细节理解题。根据短文中的句子“She is successful because of her musical talent”可知,艾薇儿由于具有音乐方面的天赋而出名。所以答案是A。
(2)B细节理解题。根据短文中的句子“when she was only 17 years old. She began to sing her own rock-and-roll music.” 可知,艾薇儿17岁时,开始演唱自己的歌曲。答案为B。
(3)细节理解题。根据短文中的句子“People in many different countries like her songs very much.”可知,世界上很多人都喜欢艾薇儿的音乐。答案为B。
(4)C细节理解题。根据短文中的句子“She is a wild, active and crazy girl.”可知,艾薇儿是一个疯狂的,活跃的和疯狂的女孩。答案为C。
(5)C细节判断题。根据短文中的句子“I can't wait to be out there; I want to rock the world!”可知,答案C正确。
【题目】
Stay Fitness Club—the Club with a Difference Get off the sofa! It’s summer! Let’s spring into action! We want to help you get fit and stay fit. Join our fitness club and become a member. Then, you can enjoy our classes for free. You can enroll(注册) for as many classes manage. We offer classes in: Yoga Indoor cycling Dancing Taekwondo Chinese kong fu We also have fantastic facilities(设施):
Machines—They use the very latest technology. Changing room—There are excellent showers and lockers to keep your things safe. Lounge area—You can relax and enjoy a cooling drink and a healthy snack. The membership fee(会费)is very low. You can pay weekly or monthly. It is up to you. When you have paid the fee, you can come as often as you want. Our friendly staff(工作人员)will be glad to answer your questions. Come to Stay Fitness Club. You are never too old or too young to start a fitness programme. Look after you body and it will look after you! |
【1】There are ______ kinds of classes in Stay Fitness Club.
A. three B. four C. five D. eight
【2】Members can ______ in the lounge area.
A. have a rest B. use machines
C. store things D. change clothes
【3】What can we know about the club?
A. It offers free classes.
B. It is open for 24 hours.
C. It has experienced staff.
D. It is for people of all ages.
【4】The passage is ________.
A, a diary B. a poster
C. a menu D. a letter.