题目内容
【题目】(B)
![]()
【1】Who is this postcard sent to?
A. Peter. B. Gemma. C. Kim.
【2】Which country does this postcard come from?
A. Canada. B. Australia C. England.
【3】How did Tom go to Holiday Cove?
A. By plane. B. By ship. C. By car.
【4】Why does Peter want to go to the aquarium instead of the crocodile farm?
A. Because he has visited it before.
B. Because he is afraid of crocodiles.
C. Because he is interested in dolphins.
【5】Where is Tom going on Friday?
A. Holiday Cove. B. Rest Harbor. C. Mill Hill.
【答案】
【1】C
【2】B
【3】A
【4】B
【5】B
【解析】
试题分析:这是Kim Allen写给Kim的一张明信片。上面简单介绍了自己度假的一些信息。
【1】C细节理解题。根据明信片开头的Dear Kim可知,是寄给Kim的。故答案为C。
【2】B细节理解题。根据邮票可知,上面写有澳大利亚。故明信片来自澳大利亚,答案为B。
【3】A细节理解题。根据明信片中的句子“The flight was so boring.”可知,汤姆乘坐的是飞机。答案为A。
【4】B细节理解题。问题:为什么彼得想去水族馆而不是鳄鱼农场?根据明信片中的句子“Peter is scared and says he wants to go to the aquarium instead”可知,彼得是因为害怕鳄鱼才去水族馆的。答案为B。
【5】B细节理解题。根据明信片中的句子“We are leaving for Rest Harbor on Friday.”可知,可知答案为B。
【题目】阅读表达
Have you ever asked your relatives or friends if there is Wi-Fi in their houses? Have you ever searched for Wi-Fi when you are at restaurants or hotels? The answers will probably be "Yes". Most of us want Wi-Fi everywhere as if we can't live without it. But we can only use free Wi-Fi in some public places. We still have to spend some money accessing (连接) the Internet at most time. Here comes a piece of good news.
A rich, powerful organization in the USA called the Development Media Investment Fund (MDIF) has decided to change the age of online computing (计算) completely by giving free Wi-Fi to every person on Earth. They will send up hundreds of satellites into low Earth orbit (轨道) in 2015.
This is because they have made a survey and found that only 60% of the world's population have been able to get information on the Internet. And this is also because many countries are unable to offer people the necessary infrastructure (基础设施) to access the web.
We can expect to use free Wi-Fi everywhere in the near future.
![]()
任务一、阅读以上信息,用恰当的词完成下面的表格。
Present situation | ●Many of us want Wi-Fi everywhere as if we can't live without it. ●Accessing the Internet __【1】___ us some money. |
What the organization will do | ●MDI has made a decision to send up hundreds of satellites into low Earth orbit in 2015 so that there will be free Wi-Fi almost __【2】 on the earth. |
_【3】___ | ●Only __【4】__ of the world's population have been able to get information on the Internet. ●Many countries can't 【5】 people the necessary infrastructure to access the web. |
What we can expect | ● We will use free Wi-Fi everywhere __【6】___. |
【7】写出划线单词free的汉语意思。
【8】请将划线句子Most of us want Wi-Fi everywhere as if we can't live without it. 译为汉语。