题目内容

【题目】翻译句子

1我想给我的朋友买一份礼物。

__________________________________________________________________

2这鞋子看起来很漂亮。我可以试一下吗?

__________________________________________________________________

3埃米有足够的钱买这些发卡。

__________________________________________________________________

4这是个看书的好地方,因为这里很安静。

__________________________________________________________________

5这顿饭给我整个下午提供能量。

__________________________________________________________________

【答案】

1I'd like to buy a gift/present for my friend.

2The shoes look beautiful.Can I try them on?

3Amy has enough money for these hair clips.

4It is a good place to read books because it's very quiet.

5This meal gives me energy for the whole afternoon.

【解析】

1解析:想、想要,would like;would like to do sth,想要去做某事;买,buy;一份礼物,a gift/present;给我的朋友,for my friend;故答案填I'd like to buy a gift/present for my friend.

2解析:这鞋子,The shoes;看起来很漂亮look beautiful;可以,can;试一下,try on;这里指试穿一下这双鞋,故用them代替,them为代词应置于try on之间,故答案为:The shoes look beautifulCan I try them on

3解析:根据句意可知本句为一般现在时态。主语是Amy,第三人称单数形式,所以“有”用has;足够的钱,enough money ;买这些发卡,for these hair clips;故答案填Amy has enough money for these hair clips.

4解析:这是个看书的好地方,根据西方人的习惯,应翻译为It is a good place to read books.本句中的It是形式主语,真正的主语是后面的动词不定式。因为这里很安静,翻译为because it's very quiet.这里的it指代前面提到的“这个地方”非常安静, very quiet。故答案为It is a good place to read books because it's very quiet.

5解析:根据句意可知本句为一般现在时态。这顿饭,this meal;give sb sth,给某人提供某物;能量energy,名词;整个下午,the whole afternoon;主语为this meal,所以谓语动词要加s,故答案为This meal gives me energy for the whole afternoon.

练习册系列答案
相关题目

【题目】Imagine the situation. You are driving along in a desert or on a mountain. You have no idea where you are. You passed the last house two hours ago. Then your car breaks down. It is night and it is cold. You have no mobile phone. What do you do? Well, next time take a GPS with you. This invention may be able to help you. It is a device(装置) which uses satellites to find the user’s position. It can find your position to within 20 meters. A GPS cannot start your car, but at least you will know where you are.

GPS, which means Global Positioning System(系统), is a small radio receiver. It looks like a mobile phone. You can hold it in your hand, or put in you pocket. It is sometimes put into a watch or a telephone. We also find GPS devices in cars, planes, or boats. Some of these devices have electronic (电子的)maps, so you know where you are. For example, in a city they can tell you the name of the street.

There are three parts to the Global Positioning System. The first part is the receiver. You can hold it in your hand, or have it fixed into your car, plane, etc. the second part is a group of satellites(卫星) orbiting the Earth. The receiver contacts(联系) at least four of the satellites and calculates(计算) its position. The third part of the system is a network of ground stations. They are all over the world.Theycontrol (控制)the satellites and make sure they are working well.

Some people think that in the future the GPS will be as common as the mobile. They are becoming cheaper and more and more accurate(精确的). There are also new uses for the GPS. Perhaps they will become like watches. Everyone will have one and you will never be lost again.

1.According to the passage, with the help of the GPS, people _________.

A. can’t be lost in a new city

B. can’t find their way in different counties

C. can learn about the culture of an unknown place

D. can spend the least time getting to another place

2We can learn from the passage that ___________.

A. there are three parts to the GPS

B. a GPS can’t be put into a watch

C. a GPS can help you start your car

D. the GPS are becoming more and more expensive

3The underlined word “They” in paragraph 3 means “__________”.

A. Receivers B. GPS devices

C. Satellites D. Ground stations

4The passage is mainly about ____________.

A. the history of the GPS

B. the introduction of GPS

C. the shape of the GPS

D. the three parts of the GPS

5What can we infer(推断)from the passage?

A. All GPS devices have electronic maps.

B. People in many countries will use the GPS for free.

C. The receiver of the GPS contacts at least five of the satellites.

D. The GPS will become more and more common in everyday life.

【题目】I am a karate(空手道) player. I still remember my first karate competition. Like other players,

I was very excited about my event. I watched every player’s skills so that I could carefully avoid their moves.

Somehow, I got into the semifinals(半决赛). In the semifinals, I fell down and hurt myself. I still didn’t give up, so I fought back and got into finals. After all, getting the gold medal was my dream.

In the final competition, there were no supporters on my side, as I was a new face. Instead, the crowd was cheering for my opponent(对手). I could hear only my opponent’s name.

I didn’t mind the crowd’s cheering. I kept one thing in mind: focus, wait and attack. I had confidence in myself, and I knew that no matter how strong my opponent was, I had to give it my best shot and fight well.

When the time was up, I was leading with a 3—0 score. One thing I learned from that event is, no matter how strong your opponent is, don’t think you are weak or strong. Just give your best shot, and you will make your way to success.

Win or lose, you will gain important experiences. Learn from every step you take.

1The writer felt _____________ about his first karate competition.

A. scared B. silly C. worried D. confident

2During the semifinals, the writer ___________________.

A. was hurt B. stopped fighting

C. won a gold medal D. had lots of supporters

3The underlined phrase “give it my best shot” means “___________________”.

A. do my best B. be confident

C. hold on D. challenge someone

4The story mainly tells us that _________________________.

A. anyone can learn from mistakes

B. we shouldn’t look down upon our opponents

C. success comes to those who hold on to something

D. it’s a good chance to be a winner when you are hurt

【题目】Making Music with Water

Have you ever tried making music with glasses or bottles filled with water? I bet your favorite band hasn’t. Experiment with your own special sounds by turning glasses of water into instruments, make some cool music and find out how it works.

What you’ll need:

Five or more drinking glasses or glass bottles.

Water.

Wooden stick such as a pencil.

Instructions:

Line the glasses up next to each other and fill them with different amounts of water. The first should have just a little water while the last should be almost full, and the ones in between should have slightly more than the first.

Hit the glass with the least amount of water and watch the sound, then hit the glass with the most water, which makes the higher sound?

九年级英语试题卷(第3页,共8页)

Hit the other glasses and see what noise they make. See if you can get a tune going by hitting the glasses in a certain order.

What’s happening?

Each of the glasses will have a different tone when you hit with the pencil. The glass with the most water will have the lowest tone while the glass with the least water will have the highest. Small vibrations are made when you hit the glass, and this creates sound waves which travel through the water. More water means slower vibrations and a deeper tone.

1How many glasses or bottles are needed in the experiment according to the passage?

A. Two. B. Three. C. Four. D. Five or more.

2What can we get from the experiment in the passage?

A. Light. B. Music. C. Water. D. Glasses.

3Which glass can have the lowest tone in the experiment?

A. The glass with no water. B. The glass with the most water.

C. The glass with the least water. D. All the glasses.

4What does the underlined word “vibrations” mean?

A. 破碎 B. 响声 C. 震动 D. 裂纹

5Where may the passage come from?

A. TV program. B. Storybook.

C. Science book. D. Advertisement.

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网