题目内容

【题目】请用适当的词完成下面短文,并将所缺单词填在答题卡指定位置上,每个空只能填一个形式正确、意义相符的单词。

To celebrate her friend's birthdayJudy drove from a small town to Portland. She parked her car in a paid garage overnight. The next morningshe 1 that the car's window had broken. 2 her backpack and computer were gone. Everything important to her was on that computer. She felt 3 . Judy was twenty-one years old. She was studying to become a doctor. So everything on her computer was very important to her.

Two days laterMario had been approached by a man who said he had a 4 for sale. It only cost $200. He was 5 exchange student from the United Arab Emirates. He had been in the United States for only a year. He needed a computerso he bought it and took it homeand turned it 6 .Within secondshe saw files and photographs.

He realized that the computer could be stolen. Mario tried to find out the owner's phone 7 and call it. Mario told Judy that he had her computer. Mario told her the story and said it was his fault. She thought it was a scam. So she told him 8 he really had the computerhe should take it to the police. "

Soon aftera police officer called Judy to say that a man had dropped the computer off and had said he was sorry. Judy called and thanked Mario. He insisted on paying Mario a reward of $200. But Mario 9 and said that it was his mistake to buy the computer from 10 he didn't know. It was his honor and duty to return the property to the rightful owner. He thought that's the most important thing for him.

【答案】

1discovered

2And

3sad

4computer

5an

6on

7number

8if

9refused

10someone

【解析】

本文主要讲述朱迪的电脑被偷了,然后马里奥从贼那里买到了这台电脑,他联系朱迪,但是朱迪不相信,让他把电脑放到警察那里,他们在警局相遇了的故事。

1句意:第二天早上,她发现车窗坏了。

空格处表示发现,用一般过去时,故填discovered

2句意:而且她的背包和电脑也没了。

空格处表示与上文的顺承关系,车窗坏了,背包和电脑丢了,故填And

3句意:她感觉很伤心。

由上文她东西丢了,可知,是伤心的,故填sad

4句意:两天以后,马里奥被一个男人接近,那人说他有个电脑出售。

由下文“He needed a computerso he bought it”可知,那人在卖电脑,故填computer

5句意:他是一个来自阿拉伯的交换生。

空格处表示泛指一个,exchange开头为元音音素,故填an

6句意:他需要一个电脑,所以他买了带回家,打开它。

由下文“he saw files and photographs”他看见文件和照片,可知他打开了电脑。打开turn on,故填on

7句意:马里奥尝试找出主人的电话号码并拨打。

“call it”可知,是找电话号码,故填number

8句意:所以她告诉他,如果他真的有这台电脑,他应该把它带到警察局。

由上文“She thought it was a scam”她认为这是诈骗,可知,她不相信,所以说假设,故填if

9句意:但是,马里奥拒绝了,说从他不认识的人那里买电脑是他的错误。

but表示转折,上文朱迪想要给马里奥补偿,但是他拒绝了,故填refused

10句意:但是,马里奥拒绝了,说从他不认识的人那里买电脑是他的错误。

由上文“approached by a man”可知,这个人是马里奥不认识的某人,故填someone

练习册系列答案
相关题目

【题目】 In 1987, a small company named Huawei was started in Shenzhen. After more than 30 years of development, the company has now beaten Apple and become the world’s second-largest maker of smartphones. It has also become the world’s largest supplier of 5G. In China and even in the world, Huawei is a wonder. Although it started producing mobile phones not many years ago, it has become one of the most famous phone companies.

But recently, Huawei faced some difficulties. The U.S. government ordered a ban (禁令) on its sales in America. American officials said Huawei gave information that it collected to the Chinese government. At the same time, The U.S. government planned to stop selling parts and services to Huawei, which was believed that Huawei’s business would be hurt.

“We have never received such a request from the Chinese government and we have never tried to get into other systems to collect information.” Ren Zhengfei, Huawei’s founder and president said. “The ban from the U.S. would have little effect on our company. Huawei has enough ability to deal with the problems.” Ren added.

In an interview several years ago, Ren Zhengfei said, “I started Huawei with only 4,000 at the beginning, but now it has become a $100 billion company. The experience was not as romantic (浪漫的) as you imagine.

Facing the ban of the U.S., Huawei is growing. Huawei’s smartphone sales around the world rose 50 percent compared to a year earlier in the first three months of 2019. At the same time, sales from both Samsung and Apple fell. So far, Huawei has grown into the world’s largest telecommunications equipment supplier, selling in 170 countries. It may beat Samsung as the largest smartphone maker in the near future.

1From what Ren Zhengfei said, we can learn that Huawei ________.

A.is deeply affected by the ban

B.has got into the system of the U.S.

C.can solve the problems they are facing

D.is asked to supply information to China

2The underlined sentence in Paragraph 4 means ________.

A.Huawei’s developing experience was hard

B.it was romantic to start a company with 4,000

C.people can understand Huawei’s experience easily

D.the romantic experience was a large amount of wealth

3What can we learn from the last paragraph?

A.Huawei is full of hope.

B.Huawei will grow slowly.

C.Huawei’s sales will be doubled.

D.Huawei is the largest smartphone maker.

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网