题目内容
【题目】-What's the _______ of the building? -It's 236 metres_______.
A. high; high B. height; height
C. high; height D. height; high
【答案】D
【解析】
试题分析:句意:--那个建筑的高度是多少?--它236米高。hight高度,名词;数词+单位+high,多少……高。结合句意,故选D。
【题目】Beijing World Hotel
![]()
Sports Club You can do many different sports here to keep healthy. You’ll never get bored. Our programme is always working on new ways to keep you strong and happy. Location: First level, West Wing Building, Beijing World Trade Center Opening Hours: 14:00 to 21:30 hours | Gourmet It is so simple to prepare a great meal for your family or friends now that you can buy the best meat, milk products, wines, breads, cakes and more… all under one roof. Location: Basement 1, Beijing World Trade Center Opening Hours: 19:00 to 21:00 hours |
Lost Horizon You are the star at the Lost Horizon karaoke room. Over 7,000 selections of Chinese, Japanese, Korean and English songs are all for your singing pleasure. Location: Ground Level, West Wing Building, Beijing World Trade Center Opening Hours: 19:00 to 01:00 hours (Sunday-Thursday) ; 19:00 to 03:00 hours (Friday- Saturday) | Brauhaus Here we open an excellent German bar. Guests will feel the atmosphere of a bar in Berlin, enjoy real German beers and meals. Nightly live band performance from 21:00 hours onwards. Location: Ground level, West Wing Building, Beijing World Trade Center Opening Hours: 12:00 to 03:00 hours (Sunday-Thursday); 12:00 to 05:00 hours (Friday-Saturday) |
For more information, please call service center (85144800). | |
【1】If you go to Sports Club, you can stay there ______.
A.from 2:00 p.m. to 9:30 p.m.B.from 2:00 a.m. to 9:30 a.m.
C.from 2:00 a.m. to 9:30 p.m.D.from 2:00 p.m. to 9:30 a.m.
【2】According to the passage, Gourmet is a place where ______.
A.you can live comfortablyB.you can visit anytime by day or night
C.you can buy something to eatD.you can buy anything you want
【3】The underlined word “selections” in the passage possibly means “______”.
A.wishesB.choicesC.waysD.lists
【4】Which of the following statements about Brauhaus is Not true?
A.You can enjoy real German beers and meals.
B.Guests can enjoy nightly live band performance.
C.Guests can feel the atmosphere of a bar in Berlin.
D.You can stay there from morning till night.
【5】If you want to find a place to sing karaoke, you can go to ______.
A.Sports club.B.Lost Horizon.C.Gourmet.D.Brauhaus.
【6】The purpose of this passage is to _______.
A.invite guests to go to the hotelB.introduce ways to enjoy yourselves
C.invite guests to service centerD.introduce the service in the hotel