题目内容

When I was young, I volunteered to give out water at a local race. This race was held1. the local government. I was so excited to see all the different2.(runner) that I decided to run for the race next year, but I had little running practice. I just determined to finish the race.

On the day of the race, it was3.(terrible) hot. After running for about5 miles, I was thinking, “I must be c4.. Why did I do this? That f5. 10 km race was quite an exciting experience. I jogged(慢跑) and then walked. I really didn’t know ifI could finish.

Suddenly I was run past by a70-year-old man. I 6./felt/ a little embarrassed. I was more than50 years 7.(young) than him, but I couldn’t even keep up8. him.

Then I realized something. He was running his race and I was running9.(I). How often in life do we compare ourselves with others when we really shouldn’t? I decided that I would not give up running races, and that one day I would be one ofthose 70-year-old men who were still running.

As I crossed the finishing line, I felt very10./pra?d/ I didn’t regret(后悔)having such an experience.

1.by 2.runners 3.terribly 4.crazy 5.first 6.felt 7.younger 8.with 9.mine 10.proud 【解析】本文作者讲述小时候,志愿给当地的一个长跑比赛的人分发水,看到各种参赛者之后,于是决定明年也参加比赛。在比赛的时候,由于太热了,当作者想要放弃的时候,却被一位70多岁的老...
练习册系列答案
相关题目

When I was young, my mother paid a little attention to me, and I did not have enough food and clothes. Before1.(go) to the foster care(寄养中心), I had volunteered at the local hospital to gain hospital experience, so I wanted to be a doctor. But I saw no hope of getting such a long2.(education) j ourney.

3. the age of24, my son was born and I began working for long hours.Then my daughter was born and I 4./'pr?m?st/ myselfto strive higher in life. I took a chance and applied for a much5.(good) job than before, which would double my salary (薪水) —I succeeded!

My life was again changed due to divorce(离婚) and a lay-off(失业) at27 years old. For my children, I6.(decide) to go to college and achieved my dream. I began at the local community college and was then able to go to a4-year college for a d7. in Biology. I applied to five m8. schools in the area to stay close to my children and was accepted then. I did everything with my whole heart and did not let anything distract me9. my goal. I am now a practicing physician and could not be happier.

I continue to be inspired by those I meet who have gone 10./θru:/ much worse than I and have achieved success. We can all get so much in our lives. I hope this story provides you hope.

1.going 2.educational 3.At 4.promised 5.better 6.decided 7.degree 8.medical 9.from 10.through 【解析】本文主要讲述了作者因为家境,决定好好接受教育,实现自己的理想。在经过自己的不懈努力后,作者考上大学,实现了自己的理想。文章主要告诉人们: 我们要...

“My dream has come true. I have always wanted to be a Grand Slam(大满贯)champion.” These are the words of Chinese tennis player Li Na after she became the first Asian woman to win a Grand Slam final in the French Open on June 4th,2011. And on January 25th,2014 she won the Grand Slam final in the Australian Open.

“People were saying I'm getting old, so this is a great success for such an old woman,”the 32-year-old girl joked.

Miss Li has a tattoo(纹身).She has dyed her hair many different colours. And, at the 2008 Beijing Olympics, she told her fans to “shut up”when they got too noisy in their support.

Li Na was born in Wuhan,she started to play tennis at the age of 6. She once recalled,“As a child, I felt sad because every day I had to wake up early to practise. After school I had to practise more. I didn't have time to play.”

Luckily,the strong girl didn't give up,thus making history for Chinese tennis time after time.

Now the new champion is already thinking about winning another Grand Slam title. “When you have one title,surely you will think about another,”she says,not hiding her ambition(雄心).

“Chinese people are so lacking(缺乏)in confidence on the tennis court. If there is a person like me who can prove we Chinese can do it,the other young players in China will feel the same,”she said.

1.Li Na was born in the year of________.

A. 1982 B. 1984 C. 1986 D. 1990

2.The underlined word“dyed”here means“________” in Chinese.

A. 焗油 B. 洗烫 C. 染色 D. 梳理

3.When she began to play tennis, Li Na was________.

A. happy B. sad C. excited D. bored

4.Which of the following is NOT TRUE about Li Na?

A. Li Na took part in the 2008 Beijing Olympics.

B. Li Na has not won a Grand Slam champion.

C. Li Na had to wake up early to practise playing tennis.

D. Li Na said Chinese lacked confidence on the tennis court.

5.The passage mainly tells us________.

A. something about the tennis

B. something about how to play tennis

C. the Chinese people and the tennis

D. the Grand Slam champion—Li Na

1.A 2.C 3.B 4.B 5.D 【解析】本文主要介绍了李娜获得大满贯决赛冠军以及她的个人情况。 1.A 推理判断题。根据And on January 25th,2014 she won the Grand Slam final in the Australian Open. “People were saying I'm getting old, ...

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网