题目内容
【题目】
![]()
![]()
【1】Linda has four dollars.Can she buy a medium strawbrry and chicken hamburger?
A.Yes, she can.
B.No, she can’t.
C.I don’t know.
【2】 If you want to have orange juice, you can
A.call 573-9603
B.go to Dessert House
C.go to House of Hamburgers
【3】 Larry buys a large cabbage and mutton hamburgers and an apple and pear ice cream.He pays
A.$10 B.11$ C 12$
【4】 If you have five dollars, you can buy
A.two small strawberries and chicken hamburgers
B.a glass of green tea
【5】Dessert House’s ice creams may(可能)have the same(同样的)
A.kind B.price C.size
【答案】
【1】B
【2】B
【3】A
【4】B
【5】C
【解析】
试题分析:这篇短文是两个餐馆的广告,第一个是一个汉堡包店,里面有两个新的特色汉堡包;第二篇是一个甜品店,里面很多种类的冰淇淋,还有橘汁和绿茶。我们可以根据短文的细节来推断题目的答案。
【1】B细节理解题。根据Special 1 has strawberry and chicken, and is only $3 , $5 and $6 for the small, medium and large ones可知,草莓鸡肉汉堡包中等大小的需要5美元,而题干中说Linda只有4美元,所以她买不了。故选B。
【2】B细节理解题。根据第二篇短文中We also have orange juice and green tea.可知,在Dessert House 里有橘汁和绿茶。故选B。A选项是第一个汉堡包店的电话号码,这里面没有橘汁;C选项是第一个餐馆。故这两个选项不对。
【3】A推理判断题。根据Special 2 has cabbage and mutton.The prices of the small, medium and large ones are $4,$6 and $7可知,大的羊肉白菜汉堡包的价格是7美元;再根据An apple and pear ice cream is $3可知,苹果梨冰淇淋是3美元。因此他一共要付10美元。故选A。
【4】B 细节理解题。根据第二篇短文中a glass of green tea is $5.可知,一杯绿茶需要5美元,所以如果你有5美元,你可以买一杯绿茶。故选B。根据Special 1 has strawberry and chicken, and is only $3 , $5 and $6 for the small, medium and large ones可知,小的草莓鸡肉汉堡每个是3美元,两个的话是6美元,不符合题意。
【5】C推理判断题。根据第二篇短文可知,Dessert House 里有各自各样的冰淇淋和绿茶,种类非常多,因此A不对;根据文意可知,他们的价格也不一样,故B也不对,应选C。size大小,尺寸。
【题目】Wu Yifang is a 21-year-old girl from Shantou, China. Now she studies in Britain. One day, when she was taking a train from London to Oxford, she heard loud noises on the train.
Before, the train had been very quiet. Some people were resting while others were reading books or listening to music. Suddenly, a group of Chinese people laughed loudly as they played a game of cards.
“I would usually be very happy to meet people from my own country. But at that moment, I wanted the ground to open up and swallow ( 吞没 ) me.” Zhang said.
As it becomes easier for Chinese people to get visas( 签证) to foreign countries, more and more of them are traveling abroad. However, their bad manners have given them a bad reputation.
![]()
![]()
A recent U.S. survey of 5,600 people five countries showed that Chinese people are the second worst tourists. The worst are American tourists.
Chinese always talk loudly in places like cafes and museums. They also spit (吐痰 ) and litter whenever they want and jump queues. Some Chinese tourists also like to write or draw pictures on famous buildings. In Singapore, Chinese tourists are fined( 罚款) because they were smoking in Non-smoking areas.
Some people may say that they can do everything that they want because they spend money in the country. In fact, this is not true. Besides enjoying ourselves, we should respect local customs and take care of the environment.
Information Card
The country which Wu Yifang studies in | 【1】 | |
The game that the Chinese people played on the train | 【2】 | |
The thing that gives Chinese tourists bad reputation | 【3】 | |
The worst tourist in those five countries | 【4】 | |
The reason why Chinese tourists were fined in Singapore | 【5】 |
【题目】Welcome to Wenzhou Zoo! There are many different kinds of animals in the zoo.They come from different countries and they eat different food.
| Beibei is a cute panda.She is five years old from China. She is black and white.She likes eating bamboo and drinking water. |
| Martin is a big elephant.He is ten years old with a long nose.He likes eating grass. People can teach* him to do much work to help them. |
| Dudu is a monkey. He is two years old from Japan.He likes eating bananas and cakes.He often lives in the trees. |
| Nick is a lion. He is strong.He is nine years old from England.He likes eating meat. He is very happy in the zoo. |
【1】Beibei eats ____________ .
A. Grass B. bamboo C. bananas D. meat
【2】____________ can help people work.
A. Nick B. Martin C. Dudu D. Beibei
【3】Nick comes from ____________ .
A. China B. Japan C. England D. America
【4】Dudu likes eating ____________ .
A. bananas and cakes B. meat and grass
C. grass and cakes D. meat and cakes
【5】Which sentence is TRUE?
A. Martin is a lion.
B. Nick isn’t happy in the zoo.
C. Beibei is 5 years old.
D. Dudu never lives in the tree.
【题目】根据表格里的内容,选择最佳答案。
Lucy | I like sports. I have ten tennis balls, seven basketballs, four volleyballs and five soccer balls. I play tennis with my friends every day. |
Mary | I have five baseballs, five volleyballs, two soccer balls. I like ping-pong. It's easy for me. I often play ping-pong with my classmates. I also have three ping-pong bats and lots of ping-pong balls. |
Alice | I don't have any balls. I love sports, but I don't play them. I only watch them on TV. |
【1】Lucy and Mary have volleyballs.
A. four B. five C. eight D. nine
【2】Lucy plays every day.
A. ping-pong B. tennis C. baseball D. soccer
【3】Mary doesn't have .
A. volleyballs B. ping-pong balls
C. baseballs D. basketballs
【4】 has two soccer balls.
A. Mary B. Lucy C. Alice D. Mary and Lucy
【5】Alice .
A. has no balls
B. doesn't like sports
C. thinks ping-pong is easy
D. plays sports with her classmates