题目内容

【题目】阅读下面短文, 根据短文内容完成下面表格中的有关信息。根据短文内容, 完成表格。 Today, I'd like to tell you something about the history of the United States. The United States covers a large part of North America. After winning freedom from England, it had only 13 states. Each of the states had a star on the national flag. As the nation grew, new states were formed and there were new stars on the flag. For a long time, there were 48 states. In 1959 and 1960, two more stars, standing for the new states of Alaska and Hawaii(阿拉斯加州和夏威夷州),were added to the flag. Indians were the first people of the land. Many people came from England. It is for that reason that the language of the US is English.

The text is mainly about the history of .

After winning freedom from England.

It had 13 states.

As the nation grew

There were new stars .

For a long time,

There were 48 states.

In 1959 and 1960,

Alaska and Hawaii the USA.

were the first people of the land. Many people came from England.

【答案】the United States(the USA);on the flag;were added to;Indians
【解析】这篇短文主要介绍了美国的发展史。

①根据文中Today, I'd like to tell you something about the history of the United States.可知这篇短文主要介绍了美国的发展史。故填the United States(the USA) 。

②根据文中 As the nation grew, new states were formed and there were new stars on the flag.可知有新的星星在国旗上。故填on the flag。

③根据文中In 1959 and 1960, two more stars, standing for the new states of Alaska and Hawaii(阿拉斯加州和夏威夷州),were added to the flag. Indians were the first people of the land.可知阿拉斯加州和夏威夷州加到了美国, 故填were added to。

④根据文中Indians were the first people of the land.可知印度是这个国土的第一批人。故填Indians。

练习册系列答案
相关题目

【题目】完形填空,阅读下面的短文, 从短文后所给的四个选项中, 选出可填入空白处的最佳选项。 Martin is a fifteen-year-old boy. He used to be a "problem child", but a recent 1 with his mother changed his life. He didn't use to give his mother many problems. 2 , after his father's death a few years ago, Martin's life became 3 more difficult. His mother couldn't afford to pay for her child's education. To do this, she 4 work, and so she was often not at home. His mother looked after him as 5 as she could. Unfortunately, Martin still caused problems. He was not 6 in studying and he often got into trouble. Luckily, his mother was very 7 and didn't give up trying to help him. In the end, she 8 a difficult decision: to send him to a boys' boarding school. Martin hated it and used to cause a lot of trouble. One day, he told his teacher he wanted to leave the school. The teacher said it was necessary for Martin to 9 with his mother. Martin called his mother, but to his 10 , this phone call changed his life. "It was exactly 11 I needed," he said. "My mother helped me to understand how much she had given me. She also told me that even though my father was no longer with us, he was 12 me and would always take pride in everything good I do. That's when I decided to change. I realize that 13 my father died, I have been afraid of being alone, and have tried to make my mother pay more attention to me." Now Martin has 14 changed. He has been working hard and is now one of the best students in his class. How was he able to change? His mother's 15 helped him to feel good about himself.
(1)A.conversation B.report C.survey D.speech
(2)A.So B.But C.Therefore D.However
(3)A.very B.many C.much D.too
(4)A.could B.had to C.should D.would
(5)A.soon B.quickly C.well D.good
(6)A.pleased B.tired C.bored D.interested
(7)A.worried B.patient C.careful D.serious
(8)A.made B.took C.got D.thought
(9)A.argue B.say C.discuss D.talk
(10)A.surprised B.surprising C.surprise D.surprises
(11)A.which B.what C.that D.how
(12)A.seeing B.noticing C.helping D.watching
(13)A.since B.before C.after D.when
(14)A.always B.hardly C.really D.just
(15)A.advice B.love C.idea D.decision

【题目】阅读下面短文,根据短文内容完成表格中所缺信息,每空一词。
The Chinese are very generous with money when it comes to educating their children. Some parents send their children to the best schools or even abroad to England, the US or Australia, regardless(不管) of how much this costs. Many also want their children to take after-school activities where they either learn a musical instrument or ballet, or other classes that will give them a head start in life. The Chinese believe that the more expensive an education is, the better it is, so parents often spend a great deal of money on education. Even poor parents buy a computer for their son or daughter.
However, what most parents fail to see is that the best education they can give their children is usually very cheap. Parents should know their children's different skills. They will usually be good in some areas while poor in others. What most parents fail to realize though, is that today's children lack(缺乏) confidence.
The problem is that parents are only educating their children on how to take tests and how to study well. They are not teaching them the most important skills that can be helpful to their growth. These skills can also build their confidence.
Parents can help achieve this by teaching their children practical skills like cooking, sewing and other housework.
Teaching a child to cook will improve many of the skills that he will need later in life. Cooking needs patience and time. It is an enjoyable but difficult experience. A good cook always tries to improve his cooking, so he will learn to work hard and gradually finish his job successfully. The result, a well-cooked dinner, will give a child a lot of satisfaction and confidence.
An old machine, such as a broken radio or TV set that you give your child as a toy may make him curious. If he spends hours looking at it, and trying to mend it, your child might become an engineer when he grows up. It is better to do such than teach a child to read a book. These activities can teach them to think, and to use their minds.
How Chinese parents should their children

Common practice

Being with money when it comes to education.
Sending them to the schools at home or even abroad.
Making them take after-school activities in order to them a head start in life.
Spending money on education.

Bad results

Children are not

Suggested ideas

Teaching their children skills, which are the most important.
Cooking.
Sewing.
Other housework.
Repairing a radio or TV.

results

Making the children hardworking and confident.
Teaching the children to think and to use their .

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网