题目内容

He had to give up playing tennis his illness.

A. because B. but C. so D. because of

D 【解析】句意:因为生病,他不得不放弃打网球。A. because连词,因为;B. but连词,但是;C. so 连词,因此;D. because of介词短语,因为,由于。前后句表示因果关系,because后面只能跟原因状语从句,his illness是名词短语,应该用because of。故答案D。
练习册系列答案
相关题目

Sitting at a desk in a classroom all day can be pretty boring. The teachers at a primary school in the US noticed that, so they changed their students’ desks for exercise bikes as part of the Read and Ride program!

This program began six years ago. A special classroom has enough bikes for every student in any class. Teachers bring in their students to read the books while riding the bikes. There’s also one exercise bike in the back of each classroom for students to exercise.

Their teacher Mr. Ertl said many children found it boring when they read books. This program makes reading fun. They feel happy when they read books while riding the exercise bikes. As a result, the school found that students that spent more time reading and riding did better than others in reading tests.

This program not only helps students do better in study, but also helps them keep healthy. Mr. Ertl said many students were fat and it was difficult for them to take exercise. On the bikes, they try their best to exercise at their own level.

1.Teachers changed desks for exercise bikes for the students to ___.

A. make reading fun

B. keep students cool

C. make students study better

D. make PE classes fun

2.Why did students in the program do better in reading tests?

A. They liked reading. B. They worked harder.

C. They learned more words. D. They felt happy when they read.

3.The best title of the passage is ___.

A. Mr. Ertl and His Program

B. Reading Is Fun

C. Bikes in the Classroom Improve Health and Studies

D. US Primary Schools Follow the Read and Ride Program

1.A 2.D 3.C 【解析】试题分析:本文主要讲述了为了使学生避免看书无聊的缺点引进了骑车看书法,这种方法不仅可以帮助学生减肥增强体质还能帮他们提高学习,集中注意力的事。 1.细节理解题。根据短文中的句子“Their teacher Mr. Ertl said many children found it boring when they read books. Thi...

Like reading?

Want an interesting book to read?

Here are our books. Just pick the one that you like best.

The Best of the Song Books: By Harlan Coben

List Price: $28.00 Price: $21.00 You save: $7.00 (25%)

Customer (顾客) Review: ★★★

Bookmarks by Phillips: Magazine by Patricia Cornwell

List Price: $24.00 Price: $18.00 You save: $6.00 (25%)

Customer Review: ★★★

The Mystery of Breathing: A novel by Peril Klaus

List Price: $15.00 Price: $12.00 You save: $ 3.00 (20%)

Customer Review: ★★★

Ten Little Fingers: Books for babies by Annie Keble

List Price: $25.00 Price: $15.00 You save: $10.00 (40%)

Customer Review: ★★★★★

For further information, please click here: www. book .... . com.

1.Which book is the most popular one, according to customer reviews?

A. Ten Little Fingers B. Bookmarks by Phillips

C. The Mystery of Breathing D. The Best of the Song Books

2.You read this advertisement most probably

A. in a novel B. in a magazine

C. on the internet D. in a newspaper

3.Which of the following books helps you save the least money?

A. Ten Little Fingers B. Bookmarks by Phillips

C. The Mystery of Breathing D. The Best of Song Books

4.If you buy every one of the four books, how much would you spend?

A. $92.00 B. $66.00

C. $26.00 D. $110.00

1.A 2.C 3.C 4.B 【解析】这是一个网上的宣传卖书的广告,文中给出一些书的名称,作者,书价,售价,及顾客满意度等信息。 1.推理判断题。根据文中提供的信息只有第四本书Customer Review:★★★★★是5颗星,应该是最受欢迎的,故答案选A。 2.细节理解题。根据For further information, please click her...

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网