题目内容

―My necklace is gone.

.

A. That's all right B. Never mind

C. I'm sorry to hear that D. You're welcome

C 【解析】句意“-我的项链丢了-听到这个消息我很难过”。A.用于感谢或道歉的答语;B.用于道歉的答语;C.听到别人说不好的事情时使用;D.不用谢,用于对方感谢时的答语。故选C。
练习册系列答案
相关题目

The romance novel Me Before You tells a story that you might never forget. It is the latest bestseller by British writer Jojo Moyes. The book has been made into a movie. British actress Emilia Clark and actor Sam Caflin play the lead roles in the movie.

There are two main characters in this book. One is Louisa Clark, or Lou, a girl who has lost her job at a cafe. The other is William Traynor, or Will, a young man who has become disabled after a motorcycle accident.

Lou ends up taking a job where she has to take care of Will. At first, they don't like each other very much. However, they gradually become good friends. But this happiness only lasts a few days.

While I read the book, I couldn't help but notice its language. There were a lot of descriptions to show what the characters are feeling. There are also many detailed descriptions of the environments around the characters. For example, Moyes writes "I saw it was bigger than I had imagined, red brick with a double front…",describing how surprised Lou is when she sees Will's house for the first time.

At the end of the book, Will writes "Just live well, just live" in a letter. This short line is the last thing that Will writes to Lou. It shows Will's deep feelings about life. He wants her to live life to the utmost(竭尽全力)-the very thing he had wanted to do before he had his accident.

1.What do we know about the book Me Before You?

A. It is about childhood memories.

B. It has been made into a movie.

C. It has one main character.

D. It was written by a US writer.

2.Which of the following is TRUE about William Traynor?

A. He was born with a disability.

B. He lost his arms in a car accident.

C. He knew Louisa Clark before the accident.

D. He became disabled after an accident.

3.Why did the writer write this story?

A. To introduce a book. B. To advertise a movie.

C. To introduce a writer. D. To tell a love story.

1.B 2.D 3.A 【解析】本文主要介绍了Me Before You的主要内容。 1.细节理解题。根据第一段第三句The book has been made into a movie.知选B 2.根据第二段第二句The other is William Traynor, or Will, a young man who has become disabled a...

Ma Yun became one of the richest men in China when his company Alibaba went on the stock(股票)market in 2014 with a value of around £140 billion-the largest public offering in history. Here are some stories about him on the way to success.

Ma made his first trip to the US in 1995 and used the Internet for the first time. After searching for "beer",he saw that no results came up about China. "Then he searched for "China" and still saw no results. He decided to set up a Chinese website-the seed for Alibaba was sown(播种).

Ma said he was refused many times in his life. He failed the College Entrance Examination in China three times and few companies offered him jobs, including one at KFC. And he was refused by the famous Harvard University 10 times.

It was difficult to learn English when Ma was a teenager because of limited resources. However, he found that he could learn English well by giving tourists free guides around his hometown Hangzhou. And he kept it for nine years. Ma said that tourists opened up a new world for him because everything they said and did was so different from what he had been taught at school and by his parents.

Ma's hero is Forest Clump who never gives up. When he made a speech about his success at Davos(达沃斯论坛)in 2015. Ma said, "Life is like a box of chocolates because you never know what you are going to get. "

1.How did Ma Yun learn English well when he was a teenager?

___________________________________________________________________________

2.What does Ma Yun mean by saying "Life is like a box of chocolates because you never know what you are going to get"?

____________________________________________________________________________

3.Do you think Ma Yun is great? What can you learn from his story?

___________________________________________________________________________

1.By giving tourists free guides around his hometown Hangzhou. 2.We shouldn't give up./We should keep trying different things. 3.Yes. We should not give up when we are refused./Keep trying and o...

All in the memory…

Many people complain that their memory is bad, especially as they get older. Phone numbers, names, facts we studied only a few days ago – life would be so much easier if we could remember them all effortlessly. So how can we improve our memory?

Many people think that repeating things is the best way to remember them. While this undoubtedly helps short-term memory (remembering a telephone number for a few seconds, for example), psychologists (心理学家) doubt whether it ca help you to remember things for very long. The British psychologist Ec Stanford seemed to prove this point when he tested himself on five prayers (祈祷文) that he had read aloud every morning for over 25 years. He found that he could remember no more than three words of some of them! More helpful, especially for remembering numbers, is grouping the information. The following numbers would be impossible for most of us to remember: 1492178919931848. But look at them in chunks, and it becomes much easier: 1492 1789 1993 1848.

So what about “memory training”? We’ve all heard about people who can memorize packs of cards by heart—how is this done and can anyone learn how to do it? According to experts, there are many ways of training your memory. Many of them involve forming a mental picture of the things to be memorized. One method, which may be useful in learning foreign languages, is to create a picture in your mind connected to a word you want to remember.

Another method is to invent a story that includes all the things you want to remember. In experiments, people were asked to remember up to 120 words using this skill; when tested afterwards, on average, they were able to recall 90% of them!

However, not all of us are interested in learning long lists of names and numbers just for fun.For those studying large number of information, psychologists suggest that the best way to form meaningful connections is to ask yourself lots of questions as you go along. So, for example, if you were reading about a particular disease (疾病), you would ask yourself questions like: “Do people get it from water?”, “What parts of the body does it influence?” and so on. This is said to be far more effective than time spent “passively” reading and re-reading notes.

1.Which of the following is true about repeating things according to the passage?

A. It helps short-term memory for sure. B. It makes remembering things interesting.

C. It helps to remember things for long. D. It makes remembering prayers effortlessly.

2.The word “chunks” in Paragraph 2 probably means “______”.

A. details B. turns C. groups D. lines

3.What can we infer from the passage?

A. Creating a picture is useful in learning math.

B. Inventing a prayer trains our memory quickly.

C. Remembering long numbers is easy for people.

D. Asking yourself questions activates the memory.

4.What’s the writer’s main purpose in writing this passage?

A. To complain that his memory is bad.

B. To recognize some memory problems.

C. To explain some memory experiments.

D. To share some ways of improving memory.

1.A 2.C 3.D 4.D 【解析】很多人都抱怨他们的记忆力不好,尤其是上了年纪以后。的确有一个好的记忆力可以使我们的生活更方便,那么如何提高我们的记忆力呢?这篇短文中作者给我们介绍了一些方法。 1.细节理解题。根据短文第二段中Many people think that repeating things is the best way to remember t...

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网