题目内容

Countless people long to make a difference this holiday season, yet they don’t realize that opportunities to make a difference are everywhere. Here are some ideas to get you started.

Organize a blank drive

It is cold outside, but imagine how thousands of homeless people may feel without a home of their own, or even a blanket to keep them from the cold. Organize a blank drive for your local homeless, and ask around for donations!

Practice random acts of kindness

I’ll never forget the time when I went to pay for my Dr. Pepper, but the server resisted, saying my bill was paid by an anonymous(匿名的) guest. It’s this random act of kindness that restores my faith in humanity. Bless someone by paying for their drink at Starbucks, or praising them! If you live somewhere where it snows, shovel your neighbor’s snow out of their driveway for them! Whether it is as simple as praise or as complex as paying the bill, you’ll never know how far your impact will reach.

Say thank you

ust a simple thank-you can_________, especially if they feel like their work is never noticed. Cultivate(培养)a smile on their face by being sincere and grateful for all that they do.

Use your talents to help the community

The best way to show your appreciation for people is by using the talents and skills you have to bless others. For me, I love to coordinate(协调)events and write , and so my way of reaching out to the community is through writing articles and creating awareness about problems we face today. If you can bake, make some delicious cookies for people to enjoy! If you can knit, put your talents to use by making clothes for children in foster care. Any talent can be used to help the community in meaningful ways.

Wish you a happy, healthy and helpful holiday season.

1.If you join a blank drive, you can _________.

A. collect donations for the homeless people

B. bring a blanket to go on a trip

C. buy a home for homeless people

D. keep yourself from the cold

2.How did the author restore his faith in humanity?

A. He helps others

B. He often blessed others

C. He got help from others

D. He got praised by others

3.The underlined phrase “make somebody’s day” is to_________.

A. make someone feel grateful all day

B. do something unnoticed by people

C. make someone feel good all day

D. help someone to solve problems

4.What is the author’s talent?

A. Sewing

B. Writing

C. Baking

D. Knitting

5.Which of the following can be the best title for the passage?

A. Make a Difference in Your Holiday Season

B. Make the Best of Talent

C. Enjoy Your Holiday Season

D. Help Others in Need

1.A 2.C 3.C 4.B 5.A 【解析】试题本文主要介绍了如何度过一个有意义的假期。 1. 2. 3. 4. 5.
练习册系列答案
相关题目

This Sunday is grandpa's birthday. The Smith family are going to celebrate it at home, so they will have a busy weekend.

Saturday

Morning

Dad-clean the car in the garden

Mum-clean the kitchen and bedrooms of their house

Amy-have dance lessons in the gym

Rose--work on science projects in the library

Afternoon

Mum and Dad-buy some food at the supermarket

Amy and Rose-choose gifts and cards for grandpa

Evening

Watch TV together

Sunday

Morning

Mum---make a big birthday cake

Amy and Rose-wrap grandpa's gifts

Afternoon

Amy-help Mum cook delicious food

Rose-help Dad decorate the sitting room

Evening

Amy and Rose-give gifts to grandpa

The whole family-have a party

根据表格所提供信息,从每小题所给的A、B、C三个选项中,选出一个最佳答素

1._______will have dance lessons in the gym on Saturday morning.

A. Mum B. Rose C. Amy

2.Mum will be ___________on Saturday morning.

A. in the library B. at home C. at the supermarket

3.The underlined word "wrap” means__________.

A. 准备 B. 包;裹 C. 购买

4.Amy and Mum will _________on Sunday afternoon.

A. make a big birthday cake B. decorate the sitting room C. cook delicious food

5.The whole family will have a party_____________.

A. on Sunday evening B. on Saturday morning C. on Sunday afternoon

1.C 2.B 3.B 4.C 5.A 【解析】本文是以表格的形式列出了斯密斯一家为举办一个生日聚会,而做的一些准备活动。 1.细节理解题。根据表格中Amy-have dance lessons in the gym知Amy在星期六早晨在体育馆上舞蹈课,故选C 2.细节理解题。根据表格中Mum-clean the kitchen and bedrooms ...

Overweight(超重)is one of the biggest health problems now. Being overweight affects more than how you look. Too much fat can kill you. What’s worse, overweight children turn into overweight adults(成人). If you’re obese now, you probably will grow into an obese adult. But here’s good news. You can fight overweight.

Change your eating habits.

You are what you eat, Kids like snacks. Did you list any healthy snacks? One study of eating habits showed that soft drinks are the first in the snack list. Next, kids choose salty snacks, like chips .What’s more, the list is full of junk food from No.3 to No.11. Finally, No.12, kids picked a healthy snack—fruit, So, think about your snack choice again.

Get outside to exercise

Jim, a player on his school football team, had a weight problem not long time ago. He could never get anyone to play with him. So his father and he started playing football for a few minutes every night. Ten minutes turned into an hour or more. In just a few years, the heavy kid became athletic, fit and healthy.

More TV means more fat

Nearly every American kid watches TV for 2 hours and 56 minutes every day that adds up to 44 days a year of sitting. More TV (or more Internet surfing, or more computer games) means more fat.

Eat an apple a day, walk around the house, play with your family…Do it today, and do it more tomorrow. It will help you a lot.

1.According to the passage, kids put______at the end of the snack list in one study of eating habits.

A. chips B. ice cream C. fruit D. soft drinks

2.What does the underlined word “obese” mean in Chinese?

A. 苗条的 B. 虚胖的 C. 健康的 D.聪明的

3.What can we do to fight overweight according to the passage?

1. Try to get up early.

2. Try to take more exercise.

3. Try not to sit in front of TV or computer for too long.

4. Try to eat more healthy food.

A. 2 3 4 B. 1 2 3 C. 1 3 4 D. 1 2 4

4.The passage mainly talks about _______.

A. one of the biggest health problems, overweight

B. how to play football

C. the healthy food

D. how to fight overweight

1.D 2.B 3.A 4.D 【解析】 试题这篇文章讲的是超重是当今最大的健康问题之一。超重也会带来很多的问题,文中给出了如何避免超重的一些做法和建议。 1.D细节理解题。根据文中信息Finally, No.12, kids picked a healthy snack—fruit,可知孩子们把水果放在零食单子的最后,故选D。 2.B词义猜测题。根据文中...

When I was nine years old, I wrote my first poem. My mother read the little poem and cried. “Buddy, it’s a beautiful, beautiful poem!” My mother poured out her praise.

“What time will Father be home?” I asked. I could hardly wait to show him my poem. My father had begun his movie career as a writer. He would be able to appreciate(欣赏)my poem even more than my mother. I confidently put the poem right on my father’s plate on the dining table.

My mother said he would be home around 7. But My father got home an hour later than expected. He sat down at the table and noticed his plate. “What is this?” I heard him say.

“Ben, Buddy has written his first poem. And it’s beautiful, so amazing!” Mother said.

“If you don’t mind, I’d like to decide that for myself,” Father said.

I kept my face lowered to my plate. It was only 10 lines long. But it seemed to take hours. “I think it’s bad,” my father said. I couldn’t look up. My eyes were getting wet.

“Ben, sometimes I don’t understand you,” my mother was saying. “This is just a little boy. He needs encouragement.”

“I don’t know why,”______________“Isn’t there enough bad poetry(诗歌) in the world already? No law says Buddy has to become a poet.”

I ran from the dining room, threw myself on the bed and cried.

A few months later, I read that first poem. It was a bad poem. I worked up the courage to show him a short story. My father thought it was not good but hopeful. I was learning to rewrite.

As I worked my way into other books and plays and films, I realized how lucky I was to have a mother who said, “Buddy, it’s wonderful!” and a father who shook his head “I think it’s bad.” Both are love that forces me to improve. In fact, all of us in life need both loving force.

1.What did the mother think of the Buddy’s poem?

A. She was so moved that she cried.

B. She thought the poem was well written.

C. She considered Buddy had no talent for poetry.

D. She believed Buddy needed advice from his father.

2.The underlined sentence “My father held his ground” may means ________.

A. My father began to explain his reasons

B. My father got so angry that he stood up

C. My father refused to change his thoughts

D. My father threw my poem on the ground

3.From the passage, we can infer that Father is ________.

A. loving and strict B. careful and strict

C. careful and rude D. careless and strict

4.Which of the following is right?

A. A few months later, the writer stopped writing.

B. After years the writer hated his father very much.

C. That day Father didn’t come home until a quarter past eight.

D. The writer was confident that Father would praise his poem.

1.B 2.C 3.A 4.D 【解析】试题这篇文章介绍了作者在八岁的时候写了一首诗,母亲看了之后夸奖道“精彩极了”。而父亲却毫不留情地批评道“糟糕透了”,可正是这两股力量促使我不断地努力提升。 1. 2. 3. 4.

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网