题目内容

【题目】

1If you want to book a ticket, you can NOT____.

A. use the Internet B. go to the Box Office on Sundays

C. ring and pay by credit card D. post the booking form to the Box Office

2If you make a group booking for 14 persons, how much should you pay?

A. $ 120. B. $126. C. $ 140. D. $150.

3On average(平均), which kind of tickets is the cheapest?

A. Saver. B. Supersaver. C. Group bookings. D. School.

4Which of the following is TRUE according to the passage?

A. There are no spaces for wheelchairs.

B. The audience(观众)can never exchange tickets.

C. A group of 12 can get 10% discount.

D. A school group of 15 should pay $ 59 for the tickets.

5The passage is ____.

A. booking notes of Furious 7 B. a review of Furious 7

C. a survey of Furious 7 D. news about Furious 7

【答案】

1B

2B

3B

4C

5A

【解析】

文章大意:本文属于广告宣传类。介绍了关于《速度与激情7》这部电影订票的一些相关信息,尤其是订票方式和折扣方面。

1细节理解题。根据BOOKING这一部分中:in person. Box Office opens from Monday to Saturday.可知,这种订票方式的时间是从周一到周六,所以B选项错误,故答案选B。

2细节理解题。根据DISCOUNTS(打折)这一部分中:Group bookings: 10% discount for groups of twelve or more.如果团购在十二人以上,按照10%的折扣。正常票价为10美元/人,折扣10%,9美元/人,本题中是说14人团购,共计应是126美元,故答案选B。

3细节理解题。根据BOOKING这一部分中,可知正常票价是10美元。根据DISCOUNTS(打折)这一部分中:Saver可以为16岁以下儿童,60岁以上老人和全日制学生优惠2美元,因此价格为8美元。Supersaver给残疾人半价优惠,因此价格为5美元。Group bookings12人及以上的团队打折10%,因此平均价格为6美元。School10人以上的学生团体优惠,平均价格为6美元。综上所述,Supersaver的票价最低,符合题意,故答案选B。

4理解判断题。根据DISCOUNTSonly eight wheelchair spaces available.可知A选项错误。根据We are unable to exchange tickets or give money back unless the film is cancelled (取消).可知,如果电影取消的话,是可以换票的,所以B选项错误。根据10% discount for groups of twelve or more.可知,C选项正确。根据$6 tickets for school groups often or more, every tenth ticket free.可知,如果15个人,应该支付6*(10-1)+6*5=84,所以D选项错误。本题是问哪一个选项是正确的,故答案选C。

5主旨大意题。根据题目World Cinema和各部分标题BOOKINGDISCOUNTS,可知,本文是关于电影Furious(《速度与激情》)的订票须知,结合选项可知A选项符合题意,故答案选A。

练习册系列答案
相关题目

【题目】Chins Mobille 4G 16:74 43%

Teaching material discussion group (15)

Hi! I 'm doing a survey on teaching materials in school. What kind of textbooks do you use? Do you think the use of photocopied(复印的) textbooks and newspaper articles in the classroom can be accepted? Please give your_______.

The use of such materials is certainly not _______ for writers. Textbooks are like other creative works. Many people have to put their efforts in the writing of a book. The efforts of the writers and publishers will be totally wasted if everyone photocopies their textbooks. I can’t imagine that!

I don’t think it right to use photocopied materials even in the classroom because it's against the law. Teachers should set a good example for their students by _________ the law.

Copied books are as good as copyrighted(正版的) ones, but they don't _______much, usually less than half the price. In addition, it is so _______ to use copied materials. When we want to share something good we just have it photocopied. I think photocopying is OK because publishers are still making a lot of money anyway.

Most of the time, teachers make sure their students do not use photocopied materials. But I know some teachers do use photocopied newspaper articles sometimes, as their students are eager to learn more to widen their views. As you know, teachers always put the _________ of students above anything else. After all, you can't expect all the students to buy newspapers

Wow! Thank you for sharing so many ideas!

1A. thanks B. lessons C. excuses D. opinions

2A. easy B. fair C. common D. traditional

3A. changing B. explaining C. respecting D. making

4A. save B. affect C. offer D. cost

5A. convenient B. strange C. exciting D. difficult

6A. actions B. needs C. records D. attitudes

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网