题目内容
【题目】请阅读下列五个孩子的描述,从图片中选出他们所描述的动物,并在答题卡,上将对应的选项涂黑。其中有一项为多余选项。
A
B
C![]()
D
E
F![]()
【1】. Rick: They are from China. They are black and white. They are really cute and kind of shy.
【2】. Tony: They are from Australia. They sleep for about 20 hours a day. And they sleep in the tree. Many people think they are very lazy. But I think they are really cute.
【3】. Dave: Some of them are from South Africa. They are big and they have long noses.
【4】. Peter: Some of them are from South Africa, too. They are really tall and they have long necks. I think they are beautiful.
【5】. Tom: Most of them are from Africa. Some people don't like them and think they are really scary. They like meat very much. And they usually eat small animals.
【答案】
【1】B
【2】C
【3】F
【4】D
【5】A
【解析】
【1】句意:它们来自中国。它们是黑色和白色的。它们真的很可爱,还有点害羞。
根据“They are black and white”它们是黑色和白色的,所以是“大熊猫”,根据第二幅图是熊猫,故选B。
【2】句意:它们来自澳大利亚。它们每天大约睡20个小时。它们睡在树上。许多人认为它们很懒。但我认为它们真的很可爱。
根据“They sleep for about 20 hours a day.”它们每天大约睡20个小时,所以此处是“树袋熊”,根据第三幅图是树袋熊,故选C。
【3】句意:有些来自南非。它们是大的,有长鼻子。
根据“They are big and they have long noses”它们是大的,有长鼻子,所以可知是“大象”,根据第六幅图是大象,故选F。
【4】句意:也有一些来自南非。它们真的很高,有长长的脖子。我认为它们很漂亮。
根据“They are really tall and they have long necks. I think they are beautiful.”它们真的很高,有长长的脖子。我认为它们很漂亮,所以此处是“长颈鹿”,根据第四幅图是长颈鹿,故选D。
【5】句意:大部分来自非洲。有些人不喜欢它们,认为它们真的很可怕。它们非常喜欢吃肉。它们通常吃小动物。
根据“Some people don't like them and think they are really scary.”有些人不喜欢它们,认为它们真的很可怕,所以此处是“狮子”,根据第一幅图是狮子,故选A。
【题目】阅读下面材料,从A、B、C、D四个选项中选出最佳选项。
A
| Off the Beaten Cart Path |
| Parents |
| Best Weekend Projects |
| Lucky |
(1)Which of the following saves the most money?
A.Off the Beaten Cart Path.
B.Parents.
C.Best Weekend Projects.
D.Lucky.
(2)Who may be interested in the book Off the Beaten Cart Path?
A.A young lady who likes going shopping.
B.A parent who has just got a new-born baby.
C.A husband who wants to get his home improved.
D.A person who is interested in traveling in America.
(3)What do you think the passage is?
A.An advertisement.
B.A notice.
C.A story.
D.A report.