题目内容

When I called the taxi service,I_______that there was no taxi.

A. were told B. was told C. was telling D. told

B 【解析】句意:当我打电话叫出租车的时候,我被告知说没有出租车。were told被告知,一般过去时的被动形式,主语为复数;was told一般过去时的被动语态,主语为单数;was telling正在告诉,过去进行时态;told告诉,一般过去时态。根据句意When I called the taxi service可知,我打电话叫出租车,所以这里应被告知没有出租车了,并且句中使用了过去时态...
练习册系列答案
相关题目

Camilla Chomp was a strange little girl.She hardly had any friends because she thought it was much more fun to spend her time alone eating chocolate.

Camilla left the house to look for some chocolate.She found a small house full of glasses.Among all the glasses,a blue glass caught Camilla’s attention.It was full of chocolate.There was also a card in it,saying“Change tears into chocolate.”

Camilla was very excited.She ran out of the house to look for someone crying.

First,the met a little boy crying hard,and collected his tears.The tears were quickly changed into chocolate.While Camilla was collecting the tears,she comforted the boy.Finally,the boy stopped crying and they had a fun time together.

Later,Camilla met a woman who had broken some plates and an old man who couldn’t find his dog.Camilla collected their tears and made them happy again.

Soon,Camilla realized that making people happy was even more important than finding chocolate.So she stopped collecting tears and began to help sad people.At last,she made friends with them and had a much happier life than before.

1.What did Camilla Chomp enjoy at the beginning of the story?

A. She enjoyed spending her time alone eating chocolate.

B. She liked to have a lot of friends.

C. She was interested in some strange friends.

D. She liked to take all the chocolate away.

2.Why did Camilla Chomp leave her house?

A. Because she wanted to look for her friends.

B. Because she was angry with her parents.

C. Because she was excited.

D. Because she wanted to look for some chocolate.

3.How many people did Camilla Chomp meet while she was looking for some chocolate?

A. 1 B. 2 C. 3 D. 4

4.Why did the woman cry in the passage?

A. Because she could not comfort the little boy.

B. Because she had broken some plates.

C. Because she could not find her dog.

D. Because she could not look for any chocolate.

5.What can we learn from the passage?

A. We can’t collect tears.

B. We can’t eat any chocolate.

C. If we learn to comfort and help others,we can make many friends.

D. We shouldn’t cry when we meet difficulties.

1.A 2.D 3.C 4.B 5.C 【解析】这个故事讲述的是Camilla一开始是一个喜欢独自一人吃巧克力的女孩,但是后来在安慰、帮助悲伤的人的过程中,她学会了交朋友,变得比以前更快乐了。 1.细节理解题。根据短文的开头She hardly had any friends because she thought it was much more fun to...

(江苏省扬州市江都区邵樊片2018届九年级12月月考)At the age of 15 , Yang Mi was a m1. in the fashion magazine, Ray. When she was a senior three student at the age of 18, she p2. Guo Xiang in The Return of the Dondor(神鹰)Heroes. At 19, she was admitted by the Beijing Film Academy a3. the top student. As the "Queen of big data "in the showbiz(娱乐圈), she surprised people with a4. data(数据).She starred(主演) in 16 TV series and 24 movies within 5 years. She has 75 million followers on Webo. Her TV series Les Interpretes ended with the highest ratings(收视率) drama of 2016. In 2017, she starred in Ten Great III of Peach Blossom(《三生三世十里桃花》) , which broke the r5. of webcasting with 30 billion hits. The v6. of her studio, JayWalk Studio, rises from 25 million yuan to 5 billion yuan. From an unpopular a7. to a popular "Queen of big data", it only takes her less than ten years to accomplish it. She now has become the hottest s8. at the era of big data(大数据时代).

There are endless topics around Yang Mi: her friendship with Liu Shishi and Tan Yan, her former relationship with Hu Ge …Plus, a9. her acting skills were controversial(有争议的), her works were Internet phenomena(网络爆红). She now has b10. the representative of young people in tough times.

1.model 2.played 3.as 4.amazing 5.record 6.value 7.actress 8.star/superstar 9.although 10.become 【解析】短文大意:本文介绍了影视明星杨幂演艺事业的开始、发展的历程,她已经成为困难时期年轻人的代表。 1.句意:在15岁时,杨幂是时尚杂志《...

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网